Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Ο Εχθρός εντός των ...πυλών.!


Ι) Οι τραγικες Διαπιστωσεις..
--------------------------------------
1. Επίθεση σε περιπολία της δημοτικής αστυνομίας και σε τράπεζες, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων γύρω στη 1 τα ξημερώματα.. Ο υπάλληλος διεκομίσθη για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

2. Οι νεαροί, στη διασταύρωση Ευριπίδου και Αγίου Δημητρίου, τραυμάτισαν υπάλληλο της δημοτικής αστυνομίας και προξένησαν φθορές στο αυτοκίνητο του Δήμου, στο οποίο επέβαινε. Αφού προξένησαν φθορές με ρόπαλα και λοστούς στην τζαμαρία της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Αιόλου καθώς και σε κοντινό ΑΤΜ της Probank οι δράστες τράπηκαν σε
φυγή και εξαφανίστηκαν.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/28/1646711.htm

3. Αγνωστος πυροβόλησε αστυνομικούς στην Κυψέλη.
Δύο ειδικοί φρουροί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον τους από άγνωστο κατά τη διάρκεια ελέγχου. Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας από τους δύο αστυφύλακες, που δέχθηκαν επίθεση πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια ελέγχου, από άγνωστο, ο οποίος τους πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει και τους δύο.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_03/04/2009_273721

4. Έχασε τη ζωή του λόγω της απεργίας του ΕΚΑΒ
Ένας 29χρονος νεαρός πέθανε στο δρόμο καθώς το ΕΚΑΒ έφτασε μετά από τρεις ώρες για να τον παραλάβει. Με το χειρότερο τρόπο «πλήρωσε» την απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ένας 29χρονος άνδρας που κυριολεκτικά ξεψύχησε στο δρόμο.

5. Το πανεπιστήμιο είναι ανοχύρωτο»
Κουκουλοφόροι κατέστρεψαν τον κεντρικό server στον οποίο συνδέονται
όλοι οι υπολογιστές του ΑΠΘ. .. κουκουλοφόροι επέδραμαν στο κτίριο του τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ όπου λειτουργεί ο κεντρικός server και τον κατέστρεψαν.

Μετά την επίθεση των κουκουλοφόρων νέκρωσε η ηλεκτρονική διασύνδεση σε όλο το πανεπιστήμιο και διακόπηκε έως αργά το βράδυ κάθε επικοινωνία του ιδρύματος με το Διαδίκτυο. Η επιχείρηση έγινε το μεσημέρι όταν 15 περίπου κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με σιδηρολοστούς, εισέβαλαν στην αίθουσα του κέντρου διανομής μέσω του οποίου είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο όλοι οι υπολογιστές του ΑΠΘ και κατέστρεψαν γύρω στους δέκα υπολογιστές. Για την πανεπιστημιακή έρευνα και διδασκαλία ο κεντρικός server είναι το «οξυγόνο» της. «Υπάρχει προϊστορία σε αυτή την επιδρομή. Πριν από δύο μέρες οι καταληψίες του βαγονιού του ΟΣΕ που βρίσκεται στον χώρο του ΑΠΘ ζήτησαν από τον διευθυντή του κέντρου να βάλει Ιντερνετ στο βαγόνι.
Εκείνος αρνήθηκε και τότε τον απείλησαν ότι αν δεν ικανοποιήσει το αίτημά τους θα τα κάνουν γυαλιά καρφιά. Χθες (σ.σ. προχθές) επέστρεψαν και επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τους εργαζόμενους στο κέντρο. Σήμερα γύρω στα 15 άτομα με κράνη και λοστούς εισέβαλαν στο κτίριο, έδιωξαν όσους φοιτητές ήταν εκεί και έσπασαν κομπιούτερ και τον server. Φεύγοντας απείλησαν πως αν δεν βάλουν Ιντερνετ θα επιστρέψουν και θα τα κάψουν όλα».
Ο κ. Καλογήρου σχολιάζοντας την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ΑΠΘ λέει: "...Σ’ ένα πανεπιστήμιο υπό κατοχή μάθαμε ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι και μπορεί όποιος τυχάρπαστος να υπαγορεύει στη διοίκησή του τι θα κάνει. Η κατάρρευση είναι ραγδαία, το πανεπιστήμιο είναι ανοχύρωτο. Το χθεσινό περιστατικό ήταν ο απόλυτος εξευτελισμός του Αριστοτελείου..." Ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής κ. Νίκος
Μουσιόπουλος
τονίζει: "...Θλίβομαι για την κατάντια της ελληνικής δημόσιας ζωής. Είναι αδιανόητο η πολιτεία να αφήνει ανυπεράσπιστους, φοιτητές και προσωπικό του ΑΠΘ, και να ανεχόμαστε αυτές τις καταστροφές..."

ΙΙ) Δεν είναι Ειδησεις
-----------------------------

Οι ειδησεις αυτές εδώ και καιρο επαψαν να είναι νεα να είναι «ειδησι»..Ειναι μια εξαθλιωμενη η καθημερινοτης της βλακνα-ταλιμπανιας, της Βολιβιας, των Ταμιλ Της Σριλανκα των των Τουτσι της Ρουανατ. Αλλα δεν ειναι Ελλαδα.. Σπασμενες βιτρινες , πυροπκησεις, καταστροφες αυτοκινητων, βιαιοπραγιες, αλητεια.. επιθεσεις κατα αστυνομικων ο ευετελισμος της ανθρωπινης αξιοπρεπειας που φαινεται ότι γονατιζει στον Τρομο.Στον τρομο και την βια που ασκειται καθημερινα. Όχι από πεινασμενους
ανθρωπους, από ανθρωπους που εχασαν την εργασια τους και δεν εχουν να ζησουν ή διαμαρτυρονται εστω μ αυτόν τον βαρβαρο, φιλοκομουνιστιοκο τροπο για τα χαλια της Δημοκρτουριας μας.

Αλλα ειτε από, ψυχοπαθεις, εγκαταλελειμενους από τις οικογενειες τους νεους, χωρις σκοπο στην ζωη τους, με παρανοικη συμπεριφορα, χωρις αναστολες αφου δεν υπαρχει λογικη στο τυφλο αλογο μισος τους εναντιον ολων.. Που προσπαθουν ετσι να γεμισουν την ανουσια ζωη τους όπως την κατηντησαν, από στρατευμενους λατρεις της ανναρχοκομμουνιστικης βιας που επαγελλονται, ευαγγελιζονται, ευχομται ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ απροκαλυπτα τον αλλησπαραγμο.
Ισως αν ειχαμε σοβαρους πολιτικους ( συμφωνω μαζι σας, δεν αναφερομαι στους ροζ πουα κομμουνιστες με γαλιζουσα προφορα του ροοοοοο σε γοοοοοο και ερυθρους σταλινικους με την Ξυλινη Σταλινικη Αχαλινωτη γλωσσα, τα βοθρολυμματα του ακενωτου φιλοκομμουνιστικου αποχετευτικου αγωγου) αλλα στα λοιπα κομματα που αφελως θελουμε να αισιοδοξουμε ότι δεν εχουν διαζευχθη την Λογικη.

ΙΙΙ) Όλα τα κομματα να συναινεσουν και να ζητησουν την συνδρομη του Στρατου.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Οχι να ανατρεψη τηνΔημοκρατια ή να αντικαταστηση τους φαυλους. Αυτο θα το
κανουν οι Ελληνες πολιτες με την ψηφο τους... Αλλα να προστατεψη την Ειρηνη , την ασφαλεια, την Ελευθερια, την Δημοκρατια, υπο τας εντολας της εκλεγμενης πολιτικης ηγεσιας .
Δεδεδομενων των συνθηκων αυτων της καθημερινης βιας, καταστροφης τρομου δολοφονιων επιθεσεων και δυστυχως της εγνωσμενης ανικανοτητος των πολιτικων –φαυλων αναξιων κληρονομων οσοι είναι, γιατι να μην δεχθουν ολοι αυτοι οι γενναιο μας, την πολι να περιπολουν στρατιωτες οι οποιοι θα φυλασσουν ολους τους επικινδυνους ( προκλητικους ) στοχους ενω η αστυνομια θα μπορεση να ασχοληθη με το κατ εξοχην εργο της.
Το ιδιο εγινε επιτυχως στην Ιταλια Χωρις να κινδυνευση καθολου η
Δημοκρατια των Ιταλων. Αλλα εκει εχουν Προεδρο όχι διαδηλωτη, δανειστη φοροφυγαδων για να καλυψουν το μαυρο χρημα..

Ιασων

Στις 3/5/2003 η Ελευθεροτυπία δημοσίευσε εκ νέου ο,τι παρ’ολιγον να είχαμε ξεχάσει: Δηλαδή ότι στο «πόθεν έσχες» του Ανδρέα Παπανδρέου - του πατρός του Γιωργάκη - στις αρχές του 1994 για την αγορά του οικοπέδου της Εκάλης, εκτάσεως 3,7 στρεμμάτων, με κτίσμα 532 τ.μ. δηλωθείσης αξίας 170 εκατ. δραχμών, ανεφερετο τότε, για να δικαιολογηθούν αυτά τα αδήλου προελεύσεως τεράστια ποσά για την εποχή εκείνη, ότι, για την αγορά του σπιτιού της ροζ βίλας,( ‘’κωλοσπιτο’’ κατά τον Ευαγγελον Γιαννοπουλον) "...ο Α. Παπανδρέου είχε δανειστεί χρήματα από έξι άτομα του στενού του φιλικού του περιβάλλοντος. Από τον Γιάννη Αλεξίου 10 εκατ., ο οποίος είχε κάνει και τη διαπραγμάτευση με τους κληρονόμους Λουμίδη και είχε υπογράψει προσύμφωνο στο όνομά του. Τον μαιευτήρα Θέμη Λαμπρινόπουλο 20 εκατ., τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλαγκ 65 εκατ., τον Γιώργο Κατσιφάρα 20 εκατ. τον Αντώνη Λιβάνη 30 εκατ. και τον Κάρολο Παπούλια 10 εκατ..."

4 comments:

  1. Ευγε ΙΑΣΩΝ.
    Ορθως επιτιμεις τον πρωην ΕΛΑΣΙΤΗ
    προεδρο της δηθεν Δημοκρατιας
    Κριμα για την ευανδρο Ηπειρο, τοπο ηρωων οπως ο αληστου μνημης Ναπολεων Ζερβας που αξιοποιησε υπερ πατριδος χιλιαδας χρυσων λιρων
    για να μπορεσει να καταστειλει την κομμουνιστικην απειλην.Τωρα αν και καποιαι χιλιαδες, πηγαν και στις τσεπες εθνικοφρονων πολιτων οπως π.χ στους προγονους σου, ορθως πηγαν , για να μπορεις εσυ , σημερον , απερισπαστος απο τις ταπεινές ανάγκες του βιοπορισμου, να αγωνιζεσαι μαζι με τον συναγωνιστη μας ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ,τον υπερ Πατριδος αγωνα, και μαλιστα τώρα που η πρασινη λαιλαψ, φαινεται πως πλησιαζει επικινδυνως.
    Αγωνισου, παιδι μου, ΙΑΣΩΝ
    Αγωνισου...
    ΣΤ. ΠΑΤΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ

    Στην χωρα που υπηρξεν Αντιβασιλευς
    ενας ΖΩΙΤΑΚΗΣ, που προηδρευσεν ενασ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,
    ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΚΟΜΜΥΝΙΣΤΗΝ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ.
    Θα τριζουν τα κοκκαλα του Φον Γιοσμα, της Δοξουλας του Μερτεν των συναγωνιστων μας Γκοτζαμανη και
    Εμμανουηλιδη.
    Τοσο αιμα που χυσανε ( των αλλων)
    να πηγαινει χαμενο...ΑΙΣΧΟΣ.

    Ν. ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία τα εξυπναδίστικα σχόλια, αλλά ο Ιάσων λέει και μερικές αλήθειες. Δηλαδή ότι η κυριαρχία του αριστερίστικου μπάχαλου έχει παραγίνει και ότι κοστίζει πολύ και στις τσέπες μας και στο διεθνές κύρος των Πανεπιστημίων και της χώρας μας.
    Όσο για τους μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ ανάθεμα και αν ξέρουν πότε ξεκίνησε η χούντα και πότε έπεσε (άσε που οι περισσότεροι Νεοέλληνες νομίζουν ότι η χούντα έπεσε με το...Πολυτεχνείο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κΑΙ ΣΥ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΠΩς ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ χΟΥΝΤΑ,
    δημοκραταρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή