Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Το έκλεισαν το μαγαζί - γωνία οι ..."αδιάφθοροι"


Απεστάλη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στη Βουλή, το προεδρικό διάταγμα με το οποίο ανακοινώνεται η λήξη των εργασιών της τρέχουσας Συνόδου της Βουλής ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.
Το Κοινοβούλιο θα επαναλάβει τις εργασίες του μετά τις Ευρωεκλογές, με τα ...θερινά τμήματα.
Σχετική δήλωσε έκανε απόψε το βράδυ ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας:
"...Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής με ενημέρωσε ότι, σήμερα το απόγευμα, υπεγράφη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια το διάταγμα λήξης των εργασιών της Β' Τακτικής Συνόδου της ΙΒ' Περιόδου της Βουλής, από αύριο 9 Μαΐου, λόγω των Ευρωεκλογών. Άμεσα ενημέρωσα τα Κόμματα περί τούτου..."
Για αιφνίδια και πρωτοφανή ενέργεια που οδηγεί σε παραγραφές υποθέσεων οι οποίες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της έρευνας κάνουν λόγο οι πρώτες αντιδράσεις.
__________________
'Εχουν άδικο;

2 comments:

  1. Γιανιώτη ο τίτλος σου είναι όλα τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τη Χούντα των συνταγματαρχών είχαμε να κάνουμε με συμβατικό πόλεμο. Αυτή μας δίωκε, μας φυλάκιζε, μας βασάνιζε, αλλά διατηρούσαμε πλήρη διαύγεια του πνεύματός μας, είχαμε επίγνωση της ήττα μας. Γνωρίζαμε δηλαδή ότι η εξωτερική ελευθερία μας είχε αλωθεί, αλλά η ελευθερία της σκέψης και της βούλησής μας, συνακόλουθα και της δράσης μας παρέμενε αλώβητη. Συνεπώς η υποδούλωσή μας ήταν προσωρινή.
    Με τη σημερινή Χούντα της Νέας Τάξης ο πόλεμος είναι αόρατος, δραματικά πιο επικίνδυνος και καταστροφικός από ένα συμβατικό πόλεμο. Σήμερα ο εχθρός ( η πλανητική Χούντα) στρέφεται επιπλέον και κατά της λογικής, για να την απορυθμίσει, στρέφεται και κατά της βούλησης, για να την αλώσει. Η Νέα Χούντα εξοντώνει δηλαδή και τη σκέψη και τη βούληση, με τα παραπλανητικά δολώματα της «ελευθερίας χωρίς όρια, χωρίς σύνορα, χωρίς περιορισμούς». Γεννά ηττημένους χωρίς διαύγεια πνεύματος, ώστε να έχουν επίγνωση της ήττας τους, ηττημένους υπερήφανους για την ήττα τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή