Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Συνελήφθη ο δολοφόνος του αστυνομικού Μ. Σπανουδάκη


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής η δολοφονία του 36χρονου υπαρχιφύλακα Μιχάλη Σπανουδάκη, που είχε γίνει στις 5 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας στο υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου στη Νίκαια.
Ο Σπανουδάκης είχε πέσει νεκρός από τις σφαίρες του δράστη της ληστείας, τον οποίο καταδίωξε ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, όταν τον είδε να περνάει από μπροστά του τρέχοντας.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχος Ιωάννης Δικόπουλος, δράστης είναι ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη προχθές, ομολόγησε την πράξη του μετά από πολύωρη ανάκριση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά.
Όπως είπε ο δράστης, μετά τη δολοφονία πέταξε το μπουφάν που φορούσε, το πιστόλι και το σάκο με τα χρήματα σε διαφορετικούς κάδους απορριμμάτων και κρύφτηκε για να μην εντοπιστεί.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες, με βάση τις ακριβείς περιγραφές που είχαν γίνει και τον εντόπισαν στο κέντρο της Αθήνας, όπου και τον συνέλαβαν.
Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχε έρθει παράνομα στη χώρα μας στις αρχές του χρόνου.
Ο ίδιος ομολόγησε ότι μπήκε σε συμμορία άλλων ομοεθνών του, με τους οποίους διέπραξε συνολικά από τις 8 Ιανουαρίου δώδεκα ένοπλες ληστείες σε τράπεζες, ΕΛΤΑ και Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια στην Αθήνα και τον Πειραιά.
Τη μέρα όμως που καταδιώχθηκε από τον άτυχο υπαρχιφύλακα ήταν μόνος του.

1 comments:

  1. Τσίπρα και Αλάβάνε τρέξτε πιάσανε τον φονιά του Αστυνόμου.
    Τρέξτε να τον υπερασπιτείτε αφήστε την κούνοβα και τρέξτε για τον αλβανό τώρα. παλιοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή