Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί για διακίνηση ηρωίνης


Τεσσεράμισι (4,5) κιλά ηρωίνη μετέφερε στις αποσκευές του 20χρονος Ρουμάνος, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.
Ο συλληφθείς, που εκτιμάται ότι ανήκει σε διεθνές κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, έφτασε στη Θεσσαλονίκη με πτήση από την Κωνσταντινούπολη, απ' όπου φέρεται να προμηθεύτηκε την προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος επρόκειτο να ταξιδέψει αρχικά στη Ζυρίχη και στη συνέχεια στο Λονδίνο. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, στη βρετανική πρωτεύουσα θα συναντούσε άγνωστο άνδρα, στον οποίο θα παρέδιδε την ηρωίνη.
Ο δράστης οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης όπου του ασκήθηκαν οι προβλεπόμενες ποινικές διώξεις και ακολούθως παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.
___________________________________________
Την ίδια ημέρα σε αστυνομικό έλεγχο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στα διόδια Λεπτοκαρυάς Πιερίας συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί -τουρκικής και βουλγαρικής υπηκοότητας, ηλικίας 38 και 34 ετών, αντίστοιχα -, έχοντας στην κατοχή τους περισσότερα από 2 κιλά ηρωίνης.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε νάιλον δέματα, μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα Κατερίνης.
ΑΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου