Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Ρε Μάκη, έχεις καθόλου φιλότιμο, ή όσο γερνάς το χάνεις;


Εεε, όχι κι' έτσι Κύριε Μάκη μας.!!!
Όχι και υδατογράφημα πάνω στο πρόσωπο του αδικοχαμένου αστυνομικού.!
Αυτή τη φωτογραφία που την παρουσιάζεις σαν "αποκλειστικά" δική σου, ΔΕΝ σου ανήκει αγαπητέ Μάκη, γιατί δεν την είχες στα άλμπουμ της Εκάλης και ξαφνικά την ανέσυρες.
Και δεν σου ανήκει για έναν ακόμη πιο σοβαρό λόγο αγαπητέ Μάκη.
Γιατί ο χώρος από τον οποίο προέρχονται τα καθήκια που αφήρεσαν τη ζωή του Σπύρου Θεοδώρου, είναι καθαρά προστατευόμενός σου.
Τόσο αυτός, όσο και τα καθήκια που υποθάλπεις.
Το "φτωχό" επάγγελμά σου, σου χάρισε άλλες αποκλειστικότητες.
Μεταξύ ατών και των αδελφών Ξηρού, καθώς και της Δεκεμβριανής τσογλαναρίας.
Εκεί ανήκεις Μάκη μου και άλλωστε το έχεις δηλώσει κατ' επανάληψη.
Δόξα το Θεό, από την πολύχρονη και "ρουφιάνικη" καριέρα σου, έχεις αντλήσει πολλές αποκλειστικότητες απ' ατούς τους χώρους.
Για σένα Μάκη μου, ο θάνατος του αστυνομικού Θεοδώρου σημαίνει "ένας μπάτσος λιγότερος", ενώ για μας είναι ένα τραγικό γεγονός που μας προκαλεί πραγματικό πόνο και θλίψη.
Κράτα για λογαριασμό σου, και ως "αποκλειστικές" τις φωτογραφίες του Κουφοντίνα, των αδελφών Ξηρού, του Γιωτόπουλου, της Αλίθιας Ρομέρο, της Σωτηροπούλου, των κουκουλοφόρων αναρχικών που χαϊδεύεις, καθώς και οποιαδήποτε άλλη που κινείται στους δύο "δημοκρατικούς" και ...προοδευτικούς χώρους που σε εκφράζουν.
Γιατί σαν γνήσιος "δημοκράτης" που θέλεις να μοστράρεσαι, έχω να σου πω ότι μου θυμίζεις τα ..καρπούζια του Λαζόπουλου.
Απ' έξω είναι πράσινα και από μέσα κόκκινα.
Αυτή η φωτογραφία όμως Μάκη μου, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
Ανήκει σε μας που πονάμε πραγματικά.!
gianniotis

9 comments:

  1. ΠΟΙΟΣ ΤΟΧΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ; ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΛΥΑΡΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα. Για το Μάκη όπως και για το Λάκη και τους υπόλοιπους της TV το παληκάρι ήταν ένας μπάτσος και το θέμα δεν πουλάει. Οι μπάτσοι δεν έχουν γονείς, γυναίκα ,παιδιά συγγενείς, φίλους. Είναι γουρούνια και δολοφόνοι. Εάν κατά τη διάρκεια του συμβάντος ( όταν δολοφονήθηκε ο αστυνομικός) είχε απλώς ανοίξει η μύτη του Γεωργιανού να δείτε τι θα γινόταν στην Αθήνα! Μέχρι και το νέο Μουσείο της Ακρόπολης θα κατεδάφιζαν. Και κλάμαααα τα κανάλια για τον Γεωργιανό, ο Μάκης,ο Λάκης(με τους ηλίθιους που μαζεύονται στο στούντιο να ζητωκραυγάζουν σε κάθε...... Αριστοφανική Βλακεία που θα έλεγε), ο Κανάκης με τους ομοσυριζαίους του θα μας τα έπρηζαν για πολύ καιρό και τα 15χρονα θα έκαναν άνω κάτω την Αθήνα. Ενώ για τον ......Μπάτσο τσιμουδιά το θέμα δεν πουλάει.Εξ΄άλλου ένας μπάτσος είναι......ένα όργανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλότιμο ο "Μπανιέρας"; Φιλότιμο ο γνωστός τυμβωρύχος; Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο Ζούγκλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/06/blog-post_4619.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο γερνάει χάνει το φιλότιμο ο Μάκης; Μα για να χάσεις κάτι πρέπει κάποτε να το είχες. Όταν προσποιείται κάποιος τον τρελό για να γλιτώσει το στρατό, έχει φιλότιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΥΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟΓΛΙΤΣΑ ΠΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ SΕΧ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ;
    KΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ [ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ] ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΦΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ
    ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΡΑΤΣΑ.

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΑΡΑΙΟΙ.
    ΟΥΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΗΡΩΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΗΡΩΑ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΑΝΑΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή