Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Πυρκαγιές: Ένα θέμα που δεν θα αποτελεί πλέον είδηση


Διαβάζουμε στις ιστοσελίδες ότι αυτή την ώρα εκδηλώθηκε φωτιά - πυρκαγιά από εμπρηστές το λέμε εμείς - στο Λαύριο και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη στους οικισμούς Μούσες, Χάρακα και Τουρκολίμανο του Λαυρίου.
Η φωτιά καίει ξερά χόρτα και δεν απειλεί κατοικίες.
Επί τόπου βρίσκονται 17 οχήματα με 50 άνδρες, 3 αεροσκάφη και ένα πεζοπόρο τμήμα.
Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στον παράδρομο της Εθνικής Αθηνών- Λαμίας. κ.λ.π..................................................................
Επειδή το θέμα των εμπρησμών από ανθέλληνες, οικοπεδοφάγους και κάθε μορφής ανώμαλου αληταριού, θα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο από δω και πέρα, το gianniotis blog, δεν θα αναπαράγει στο εξής τέτοιου είδους ειδήσεις, δίνοντας βήμα στα καθήκια αυτά, ώστε να βλέπουν και μέσα από τα blogs τα ...κατορθώματά τους.
Η ενημέρωση έτσι κι' αλλιώς, γίνεται μέσα από την δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, η οποία μάλιστα εκδίδει προς τούτο και ειδικό δελτίο αυξημένης επικινδυνότητος εκδήλωσης πυρκαγιών λόγω ισχυρών ανέμων.
Σαν να τους λέει δηλαδή έμμεσα: "...Τρέξτε στα ...Γιάννενα σήμερα, γιατί ο αέρας στο Μητσικέλι, θα είναι πολύ ισχυρός. Μην πάτε στην ...Καλαμάτα, γιατί θα υπάρχει άπνοια..."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου