Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Κυπελλούχος η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.



Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην 2η παράταση (!), η Ενωση επικράτησε 33-31 του Φίλιππου Βέροιας και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, μέσα σε αποθέωση από περίπου 300 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην ουδέτερη έδρα των Σερρών, όπου και διεξήχθη το final four της διοργάνωσης.
Το ημίχρονο τελείωσε 13-14 υπέρ του τυπικά φιλοξενούμενου, Φίλιππου και η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 27-27.
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης η ομάδα της Βέροιας προηγήθηκε 30-28, αλλά η Ενωση δεν κατέθεσε τα όπλα.
Ισοφάρισε σε 30-30 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην 2η παράταση, όπου η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε με σκορ 33-31.
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 7-10, 13-14 (ημχ.), 19-17, 25-25, 27-27 (κ.α.), 28-30 (α’ παρ. α’ ημχ.), 30- 30 (α’ παρ. β’ ημχ.), 31-31 (β’ παρ. α’ ημχ.), 33-31 (β’ παρ. β’ ημχ.).

ΑΕΚ: (Γιάννης Αρβανίτης): Κουλούρης, Στράμπατς 5, Μπακαούκας 9, Σαμλίδης 5, Κουτσής, Βελιτσιάνος 4, Γρηγοράκης, Ανδρώνης, Γερουλάνος, Παπαδόπουλος Γιούρι, Παπαδόπουλος Γιώργος 5, Ασαρίδης 4, Τσαούσης 1, Κρεμόνας.
Φίλιππος Βέροιας (Τεο Παυλίδης): Χριστοδουλίδης, Κωστακίδης, Χατζόγλου 2, Βουτσάς 2, Βελίκοβιτς 2, Μπαντής 5, Δέλιος, Τζούφρας 3, Ούντσιανιν 8, Δεληγιάννης 2, Κορωνάς, Παπαδόπουλος Σ. 3, Γιούπης 2, Πρωτογέρης 2. Διαιτητές: Μίγκας- Κορρές, Δίλεπτα: 9-6, Πέναλτι: 2/2- 5/7.
Δηλώσεις:
Θεόδωρος Παυλίδης:
"...Τα λόγια είναι περιττά. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μιας χρονιάς κ για τις δύο ομάδες. Έγινε κατάθεση ψυχής και από τις 2 ομάδες. Παίχτηκε καλό χάντμπολ όσο γινόταν, γιατί η κούραση ήταν μεγάλη, αλλά ο πιο τυχερός θα κέρδιζε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνική ηγεσία καθως και στον κόσμο το δικό μας και της ΑΕΚ. Το παιχνίδι χάθηκε 3 φορές και στην κανονική διάρκεια και ειδικά στην α παράταση όταν ξεφύγαμε μέχρι και 3 γκολ και δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε. Η τηλεόραση θα κρίνει τι σφύριξαν οι διαιτητές κ δεν θέλω να τους σχολιάσω...".
Γιώργος Χατζόγλου: "...Καταρχήν συγχαρητήρια στον Κυπελλούχο, στους συμπαίκτες μου και ήθελα να κάνω ένα σχόλιο. Η μαγεία δεν σχολιάζεται. Τα μαγικά είναι μαγικά. Δεν αναιρεί με τίποτα ότι η ΑΕΚ δεν είναι άξια Κυπελλούχος. Συγχαρητήρια και στον Παπαδόπουλο που είμαστε από μικρά παιδιά μαζί και στον Αρβανίτη και στον Μπακαούκα και σε όλους. Μου φέρανε οι συμπαίκτες μου μια ανθοδέσμη κάτι που ήταν σαν να έπαιρνα τη μεγαλύτερη τιμή του κόσμου. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στο Φίλιππο. Είμαστε μια οικογένεια. Ο πρόεδρος είναι πάνω από όλα φίλος μας και κατά δεύτερο πρόεδρος...".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου