Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΣΥΡΙΖΑ: Εν όψει διάσπασης εις τα εξ ων συνετέθη;


Το μπαλόνι της ...Κουμουνδούρου ξεφούσκωσε ξαφνικά, ενώ οι ...ένοικοί της, ήταν οι μόνοι - και εκτός πραγματικότητος ευρισκόμενοι - που πίστευαν σε εκλογικό ..."θρίαμβο".
Τα μαύρα σύννεφα της Κυριακής, έφεραν και τις πρώτες "στάλες" της ...διάσπασης.
Ο κίνδυνος αυτός γίνεται πλέον ορατός για πρώτη φορά, αφού απεδείχθη περίτρανα ότι ο έχων τα ...ινία του ...προοδευτικού και ...δημοκρατικού χώρου διακατέχεται από παιδαριώδες σύνδρομο πολιτικής ανευθυνότητας.
Άλλοι τον λένε πολιτική ηλιθιότητα, αλλά εγώ προτίμησα να είμαι πιο ...σεμνός.
Δεν αρμόζουν βρισιές σε πρόσωπα σαν και το ...εικονιζόμενο.
Είναι ...ηγετική φυσιογνωμία, αξιοσέβαστη προσωπικότητα, που εμπνέει πλήρη εμπιστοσύνη.
Κλασσικός τύπος ...κυβερνήτη δηλαδή.!
Η άσχημη λοιπόν εκλογική επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, έχει πυροδοτήσει κρούσματα εσωστρέφειας και γκρίνιας και ο ...ηγέτης της Κουμουνδούρου έγινε πλέον ο μοναδικός αποδέκτης της αυστηρής κριτικής από κορυφαία στελέχη του κόμματος.!
Υπάρχουν και τέτοια;
Ένα απ' αυτά τα ...κορυφαία λοιπόν, είναι και ο ...σύντροφος Γρηγόρης Ψαριανός που χρέωσε το εκλογικό πατατράκ στη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του ...κόμματος.
Δανείζομαι τη δήλωσή του:
"...Δεν ήταν ελκυστικό, δεν είχε κανέναν αριστερό, ευρωπαϊκό μήνυμα και όραμα, δεν είχε ανθρώπους λαμπερούς που να το σηκώσουν..." ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δρομολογηθούν δυσάρεστες εξελίξεις στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να οδηγήσουν και σε διάσπαση.
Αυτό έφταιξε ρε σύντροφε Ψαριανέ, ή στο ότι πρωτοστατήσατε σε ανθελληνικές πρακτικές βάζοντας τα τσιράκια σας να καταστρέψουν τις περιουσίες του απλού κοσμάκη;
Και όχι μόνο αυτά. Είναι πολλά περισσότερα και τα γνωρίζεις καλύτερα από μένα.
Δεν είναι όμως της παρούσης, αλλά ούτε και του παρόντος χώρου.
Νόμιζες ότι ο κόσμος τρώει σανό και έχαψε την ...φιλοσοφία σας;
Την γελοιότητά σας καταδίκασε ο Ελληνικός λαός σύντροφε Ψαριανέ με την Ferari σου, και όχι οι επιλογές των προσώπων του ψηφοδελτίου σας.
Πάρτε από έναν καθρέφτη τώρα, και ρίξτε του από ...δέκα.
......δημοκράτες.!
gianniotis

4 comments:

  1. γουστάρω έτσι χίμα. μάγκες τέρμα τα σας και τα μα. χίμα οι κουβέντες. αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί
    κι η χαρά δεν την αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι ρε Αλέξη δεν σκεπτόσαστε αυτά τα καλόπεδα των Εξαρχείων; Από που θα πέφτει σύρμα τώρα;Ποιός θα τους καθοδηγεί και ποιός θα τους χαιδεύει τα αυτιά; Οι πράσινοι - οικολόγοι τους ξενερώνουν θέλουν Αλέκο και Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή