Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Η Ήπειρος στο internet


Μέσα από 220 σελίδες και 800 φωτογραφίες, το αξιόλογο site για την Ήπειρο www.epirus.org
παρουσιάζει όλα τα αξιοθέατα από όλη την Ήπειρο.
Ήπειρος.
-----------
Η Ελληνική γωνιά με τις ατέλειωτες ομορφιές, με τα ιστορικά της μνημεία (Δωδώνη, Νικόπολη, Άκτιο, βυζαντινές εκκλησίες στην Άρτα), τους θρύλους της (γεφύρι της Άρτας, το πνίξιμο της κυρά Φροσύνης στη λίμνη, η είσοδος του Άδη στον Αχέροντα), το σπήλαιο με τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες στα Γιάννενα, την άγρια ομορφιά των βουνών της και τις γραφικές ακρογιαλιές της (Πρέβεζα, Πάργα) έχει όλα τα προσόντα για να προσελκύσει χιλιάδες Έλληνες και ξένους τουρίστες.
Ήπειρος:
-----------
Η Ελληνική γωνιά που έχει αναδείξει τους μεγάλους εθνικούς ευεργέτες, αγωνιστές και πολιτικούς (Κωλέττη) του 1821 και καλούς λογοτέχνες, όπως τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη, το Χριστόπουλο, το Ζαλοκώστα κ.ά.
Αυτά και άλλα πολλά θα τα βρείτε με κάθε λεπτομέρεια στο site για την Ήπειρο http://www.epirus.org/ , μέσα από το οποίο θα ξεναγηθείτε νοερά σε όλες τις ομορφιές της.
Το μόνο που μένει, είναι τις απολαύσετε από κοντά.
Η Ηπειρώτικη ιστοσελίδα είναι μια δημιουργία της εταιρείας Αλφαστάρ Ελλάς η οποία ιδρύθηκε το 1997 στα Ιωάννινα και από τότε λειτουργεί ανελλιπώς, με μοναδικό αντικείμενο την καινοτομία στη χρήση του Internet επ' ωφελεία των επιχειρήσεων και όχι μόνο.
gianniotis

4 comments:

  1. Πραγματικά πολύ καλό site, μας θυμίζει την πατρίδα. Μπράβο στους δημιουργούς αλλά και σε σας που το αναδείξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πότε το Άκτιο ανήκει στην Ήπειρο?? Για ενημερώστε και μας τους αγράμματους που νομίζαμε ότι βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από όταν στο διαδίκτιο εμφανίστηκαν οι ανώνυμοι είρωνες σχολιστές σαν και σας.

    Αλφαστάρ Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο, η κάθε γωνιά της Ηπείρου είναι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή