Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Χαίρε, ω χαίρε ...ηλιθιότης.!

Τετράποδα - δίποδα σημειώσατε: 1
Εφέτος στην Παπλόνα (δείτε σχετικό βίντεο) με τους ταύρους να τρέχουν ελεύθεροι στα στενά δρομάκια, σκοτώθηκε ένα άτομο και 446 τραυματίστηκαν, ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό, σήμερα, τελευταία ημέρα των ...εκδηλώσεων.!!!
Από τα θύματα του ...πολέμου 43 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο ενώ οκτώ φέρουν τραύματα από κτυπήματα από τα κέρατα των ταύρων.
Σήμερα μόνο, τελευταία ημέρα των επιθέσεων - λάθος, εκδηλώσεων ήθελα να πω -, τραυματίστηκαν 54 άτομα, από τα οποία τέσσερα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.
Οι περισσότεροι τραυματίστηκαν είτε από πτώσεις κατά το τρέξιμο είτε, ποδοπατήθηκαν ή παρασύρθηκαν από τους ταύρους, αλλά κανενός η κατάσταση δεν είναι σοβαρή.
Ο νεκρός -ήρωας ...πολέμου - είναι ο 27χρονος Ντανιέλ Χιμένο που τραυματίστηκε θανάσιμα στο λαιμό και στους πνεύμονες την Παρασκευή.
Οι εκδηλώσεις διήρκεσαν οκτώ ημέρες και καθημερινά απελευθερώνονταν έξι ταύροι.
Προσωπικά θα ήθελα να απελευθέρωναν ...πενήντα.!
Από το 1924 - κρατάει χρόνια η ηλιθιότης - που άρχισαν οι ...εκδηλώσεις με την απελευθέρωση των ταύρων έχουν συνολικά χάσει την ζωή τους 15 άτομα, αλλά αυτό δεν ...εμποδίζει την προσέλκυση εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο αυτή την εποχή στην ισπανική αυτή πόλη με τους περίπου 185.000 κατοίκους.
______________________
Ααααα, υπάρχουν και χειρότερα.! Έγινε και ο θάνατος ...αξιοθέατο.!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου