Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Φώτης Κουβέλης: Τα ίδια τα κόμματα πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση


"...Πρέπει να βρεθεί τρόπος ο κ. Χριστοφοράκος να ανοίξει το στόμα του, τις τσάντες του και να δώσει ό,τι στοιχεία έχει..." δήλωσε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει αυτοκάθαρση από τα ίδια τα κόμματα.
"...Το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη ρύθμιση θεσμών για τη διαφάνεια, αλλά είναι και πολιτικό και η αντιμετώπιση του ζητήματος πρέπει να γίνεται και από τα δύο αυτά επίπεδα και στο θεσμικό και στο πολιτικό. Τα ίδια τα κόμματα, τα δύο μεγάλα που κατά καιρούς εμπλέκονται σε τέτοιες διαδικασίες, γιατί δεν κάνουν τη δική τους αυτοκάθαρση; Είναι μια πολιτική πράξη ευθύνης..." ανέφερε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του "Alpha", υπογραμμίζοντας:
"...Αν τα κόμματα δεν αντιληφθούν ότι η διαφθορά υπονομεύει την πολιτική, την εκτρέπει και τα κενά που αφήνει αυτή η εκτροπή τα καταλαμβάνουν ποικιλόμορφα κέντρα, τα οποία ασκούν τη δική τους πολιτική, τότε τα κόμματα αυτά είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με το πολιτικό ζητούμενο, που είναι η προστασία του συμφέροντος του πολίτη..."
____________________________
Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουβέλη; Η πολιτική σας ευπρέπεια και εντιμότητα, είναι άγνωστες λέξεις στην Κουμουνδούρου. Δεν σας τιμά αυτός ο "πολιτικός" χώρος.
Ο τόπος έχει ανάγκη της πολιτικής σας παρουσίας, όχι όμως και του χώρου, που κατά βάθος δεν σας εκφράζει.
Πώς μπορείτε και συνυπάρχετε με;...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου