Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Στο έλεος μιας χούφτας αντιεξουσιαστών - αληταράδων η πρωτεύουσα. Κύριε Μαρκογιαννάκη, ή πάρτε μέτρα, ή παραιτηθείτε.!


Συγκέντρωση στην Ομόνοια και στη συνέχεια πορεία προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αχαρνών, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους λαθρομετανάστες.
Με σύνθημα όπως "η σιωπή είναι συνενοχή, η αλληλεγγύη το όπλο μας", οι αντιεξουσιαστές διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στις "επιχειρήσεις σκούπας" στο κέντρο της Αθήνας για τους λαθρομετανάστες, αλλά και στην πρόθεση εκκένωσης του πρώην Εφετείου, στην οδό Σωκράτους, όπου έχουν καταφύγει άστεγοι.
Φτάνοντας την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με μέλη της επιτροπής κατοίκων που έχει συγκροτηθεί ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή έκανε χρήση χημικών για να τους εμποδίσει να φτάσουν στην πλατεία.
Στη συνέχεια μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στην Λ. Πατησίων πετώντας πέτρες προς τους αστυνομικούς.
Ανάλογη πορεία πραγματοποιήθηκε και στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπου ομάδες νεαρών στο τέλος της πορείας προκάλεσαν ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας την πλατεία Συντριβανίου, καθώς και σε κάμερες της Τροχαίας.

6 comments:

  1. Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΔΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΩΝΙΑΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (ΠΑΚΗ δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης!!!!)
    Είναι αδιανόητο μερικοί αναρχοαλητες να αναστατώνουν την πρωτεύουσα και να προκαλούν με την ανοχή της ΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας απολογηθούν εδώ και τώρα Αλαβάνος - Παπαρρήγα.
    Να μας πούν άν αυτά τα καθάρματα έχουν την δική τους ανοχή, για να ξέρει ο ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ τί θα κάνει στην κάλπη.
    Η Παπαρήγα είναι υπέρ το ξέρουμε άρα έσβησε περιμένουμε και τον Αλαβάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι << ψυχοπονιαρηδες >> γιατι δεν πηγαν στο Γραμματικο να διαμαρτυρηθουν για την καταστροφη του περιβαλλοντος απο τα ΧΥΤΑ, μαζι με τους κατοικους της περιοχης ?
    Μηπως γιατι ειναι πληρωμενοι πρακτορες για να διαλυσουν την ελληνικη κοινωνια , αδιαφορωντας για το περιβαλλον, την ποιοτητα ζωης και ολα οσα ευαγγελιζεται η αριστερη ιδεολογια που υποτιθεται οτι τους εκφραζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο BBC Πρώτο θέμα τα επεισόδια...
    Αυτό θα πει οργανωμένη προπαγάνδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνταξιούχος Aστυνομικός φέρεται να είναι ο αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε πάνω από 300 γυναίκες που έφερνε κύκλωμα από το εξωτερικό.


    ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή