Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Αφγανοί: "Ανοίγουμε μέτωπο με την Ελλάδα"

Με την συμπαράσταση αλλά και την αλληλεγγύη που δείχνουν τα κόμματα της αριτεράς υπέρ των λαθρομεταναστών και δη των Αφγανών στη στη χώρα μας, φαίνεται πως οι τελευταίοι ..."ξεθάρρεψαν" για τα καλά και απειλούν ανοιχτά την Ελλάδα με δημιουργία ..."μετώπου".
Κι' όλα αυτά βεβαίως, υπό τις ευλογίες των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Με την αλλαγή του ορμητηρίου τους - από τον Άγιο Πενταλεήμονα στην πλατεία Αττικής - αλλά και με την προκλητικότατη στάση που κρατούν σε καθημερινή βάση, μαθηματικώς, οδηγούν την Ελληνική κοινωνία στη δημιουργία "αντι...μετώπου", με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι ...αγανακτισμένοι λοιπόν Αφγανοί εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, η οποία μόνο εμετικά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει.
Διαβάστε λοιπόν και ...ξεράστε.!
"...Οι φασίστες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αττικής στις 7.30 μμ και ομάδα που φορούσε κράνη επιτέθηκε με τυφλό μίσος κρατώντας ξύλα ενάντια σε κάθε (λαθρο)μετανάστη και (λαθρο)μετανάστρια που έβρισκε μπροστά της, παιδιά, γυναίκες ηλικιωμένους κάθε εθνικότητας..."
Αυτή την εικόνα περιγράφει η Αφγανική Κοινότητα ως προς τη χθεσινή εκκαθαριστική επιχείρηση της Αστυνομίας, εμπλέκοντας μάλιστα σ' αυτή και ...φασίστες της Χρυσής Αυγής, κατά την συνήθη πρακατική τους.
"...Από την επιχείρηση τραυματίσθηκαν αρκετοί, ενώ άλλοι φοβισμένοι απομακρύνθηκαν από την Πλατεία κυνηγημένοι από τους φασίστες. Όλα αυτά συνέβηκαν ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονταν στο χώρο και έβλεπαν τα γεγονότα χωρίς να παρεμβαίνουν...", προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι:
"...Αρκετοί από τους κυνηγημένους μετανάστες είναι άνθρωποι πού έχουν χαρτιά. Να σταματήσουν αμέσως τα πογκρόμ σε βάρος των (λαθρο)μεταναστών...", διαμηνύουν οι Αφγανοί που διαμένουν στην Ελλάδα, εξηγώντας:
"...Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα για να γλιτώσουμε την ζωή μας από το πόλεμο και την κατοχή στη χώρα μας. Για αυτό θέλουμε ανθρώπινη μεταχείριση και όχι ρατσιστικές επιθέσεις και επιχειρήσεις σκούπα από την Αστυνομία. Θέλουμε άσυλο και στέγη για να ζήσουν ανθρώπινα οι φτωχές οικογένειες και τα παιδιά που φτάσανε εδώ με χίλια βάσανα. Εμείς θέλουμε να φύγουν όλοι οι στρατοί του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, να σταματήσει η κατοχή, οι σφαγές και η καταλήστευση του λαού μας για να μην αναγκαζόμαστε να φεύγουμε. Ζητάμε την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού για να σταματήσουν τα ρατσιστικά πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών. Σαν κάτοικοι της χώρας σας, έχουμε κι' εμείς τα δικαιώματά μας..."

8 comments:

  1. Με το να βαφτίζουν διαρκώς, αδιακρίτως, και συνειδητά εσφαλμένα χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς όσους αντιτίθενται στην αθρόα και χωρίς έλεγχο παράνομη μετανάστευση, δεν πρόκειται να κερδίσουν τη συμπάθεια κανενός. Οι παράνομοι μετανάστες, που δεν υπόκεινται σε κανένα έλεγχο, προσωπικά, δεν είναι κάτοικοι της χώρας. Και αν θέλουν να αποχωρήσει το ΝΑΤΟ από τη χώρα τους, να πάνε να διαμαρτυρηθούν σε Γερμανία, Αγγλία, Τουρκία και ΗΠΑ.

    Αλήθεια, ήρθαν, λέει εδώ πέρα για να γλιτώσουν. Πως και δεν πήγαν Σαουδική Αραβία, Ιράν, Συρία που ΚΑΙ κοντά είναι (μικρότερο ταξίδι/κακουχίες), και μουσουλμανικά κράτη είναι (ομόθρησκοι), και ανεπτυγμένες και πλούσιες χώρες είναι (εξαιρετικά καλύτερες προοπτικές οικονομικής ευμάρειας);

    Και εγώ θέλω να σταματήσει η γκετοποιημένη αλλοίωση της χώρας μου και η υπέρμετρη εκμετάλευση από εμπόρους λαθρομετανάστευσης, και ζητώ την αλληλεγγύη του αφγανικού λαού. Ή μήπως πρέπει να γίνω Αφγανός παράνομος εν Ελλάδι για να έχω δικαίωμα; Τέτοιες κουτοπονηριές να τις κάνουν αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα ποιός φταίει οι αφγανοι οι αριστεροί ή η κυβέρνση; Γιατί δεν τους παίρνει όλους φαλάγγι να τελειώνουμε με δαύτους. Μας έπριξαν τα @@@δια κάθε μέρα και η κυβέρνηση φοβάται το γαμ...νο το πολιτικό κόστος και τους χαιδεύει. ΟΞΟ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ συκοφάντη,

    Ορθά σχολιάζουν τα γεγονότα οι άνθρωποι, την αλήθεια λένε. Τι είναι αυτό που σε ενόχλησε ; Και δεν μιλάνε για κανένα "μέτωπο", αυτό είναι δική σου συκοφαντική πατέντα !

    Ντροπή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ?ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ?ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΛΒΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ?

    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ?

    ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ ΚΑΚΟ ΤΣΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωστε ρατσισμος στην πλατεια αττικης;

    αυτον εδω τον ρατσισμο σε βαρος των ελληνων στην πλατεια τον ειδαν οι καφροι;


    http://bit.ly/8WSV0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ φίλε 8:45 πμ.

    Επειδή το συγκεκριμένο άρθρο συντάχθηκε από τον gianniotis, προφανώς ο χαρακτηρισμός του "συκοφάντη", απευθύνεται σε μένα.
    Δικαίωμά σου είναι να έχεις άποψη και να την λες, αλλά και υποχρέωσή σου να συμπεριφέρεσαι με ευπρέπεια.
    Δεν πείθομαι από τους χαρακτηρισμούς, αλλά μόνο από την επιχειρηματολογία.
    Τώρα, όσον αφορά τη λέξη "μέτωπο" που σε ...εξόργισε, έχω να σου πω ότι χρησιμοποίησα μια πολύ απλή έκφραση και δεν θέλησα να αναπαράγω μέρος του λεξιλογίου των Αφγανών, οι οποίοι εν μέσω ανωνύμου πλήθους προσέβαλεν δια λόγων - συν τοις άλλοις - και το θρησκευτικό Ελληνικό συναίσθημα.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και φυσικα σε κανενα μερος της ευρωπης δεν συναντας αυτο το τριτοκοσμικο χαλι οπως στην αθηνα και αλλου.

    αραγε υπαρχει καποια χωρα στην ευρωπη που η πρωτευουσα της παρουσιαζει τετοια εικονα διαλυσης και καταληψης;ακομα και οι τουριστες απορουν και φοβουνται με αυτο το ανεξελεγκτο τριτοκοσμικο αισχος.

    σε ποια ευρωπαικη χωρα υπαρχουν ολοκληρα λεφουσια αεργων αδηλωτων αλλοδαπων που περιφερονται ασκοπα και χωρις τα προς το ζειν αρα ανα πασα στιγμη παραγων αποσταθεροποιησης σε ξενο τοπο;πουθενα.

    σε ποια χωρα της ευρωπης πλην πολυεθνικων τυπου βοσνια σκοπια υπαρχει τετοιο υψηλο ποσοστο ξενων στο συνολο πληθυσμου οσο στην ελλαδα;μηπως σε γερμανια η γαλλια:


    η ελλαδα με εχθρους που την απειλουν εχει περιθωριο-πολυτελεια να διαλυσει την εθνικη και κοινωνικη συνοχη της;

    οταν δεν το κανουν χωρες οπως η πορτογαλια που κανεις δεν απειλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΚΑΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ..
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ....ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΦΙΟΝΙΑ, ΜΠΑΜΠΡΑΚ ΚΑΡΜΑΛ, ΤΑΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή