Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Η "συνάντηση" δύο ετερώνυμων ...πραγμάτων.!

Όλοι το γνωρίζουν, ότι σύμφωνα με τον φυσικό νόμο, όταν δυο ετερώνυμα πράγματα συναντηθούν μεταξύ τους, το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργηθεί ακαριαία και ένα ακατανίκητο "συναίσθημα" έλξης εκατέρωθεν.
Ο συγκεκριμένος φυσικός νόμος στην προκειμένη περίπτωση, έχει πλήρη εφαρμογή, μεταξύ δύο πραγμάτων.
Το ένα εξ αυτών είναι ο ηθικός, ο άμεμπτος, ο αντικειμενικός, ο ασυμβίβαστος, ο ακέραιος, ο τίμιος, ο υπέρμετρος δημοκράτης, και ο φέρων τον τίτλο του φτωχού Εκαλιώτη "δημοσιογράφου".
Αυτό λοιπόν το πράγμα, ακούει στο όνομα Μάκης, και δεν θέλω να τον κατηγορήσει κανείς.
Είναι ο προστάτης του κάθε επί εντός και εκτός Ελληνικού εδάφους αδικημένου, μηδέ των "αθώων" έγκλειστων φονιάδων εξαιρουμένων.
Το άλλο πράγμα είναι ο ίδιος ο φονιάς. Ένα υποκείμενο μιας συμμορίας φονιάδων.
Είναι αυτό το πράγμα που γέμισε με πόνο και δυστυχία δεκάδες ελληνικές και ξένες οικογένειες και άφησε στο πέρασμά του δεκάδες παιδάκια ορφανά, θέλοντας να ικανοποιήσει την κομπλεξικιά, την ανώμαλη και την δολοφονική του ...κουλτούρα.
Αυτό το πράγμα ακούει στο όνομα Ξηρός. Χριστόδουλος Ξηρός.
Είναι ένα από τα δολοφονικά πράγματα - εργαλεία της 17Ν.
Μια μηχανή που συνεχίζει να σκοτώνει και πίσω από τα κάγκελα.
Το ένα εκ των πραγμάτων διαθέτει την ηλεκτρονική του σελίδα, και το άλλο πράγμα δια της πένας του (και στη γλώσσα της αργκό παρακαλώ), επιχειρεί να μας αποδείξει ότι δεν ανήκει στην κατηγορία των πραγμάτων, αλλά σ' αυτή των "άνω+θρώσκων".
Ως ετερώνυμα και τα δύο λοιπόν, και από διαφορετική σκοπιά το καθένα, επιχειρούν να μας σερβίρουν, ένα εμετικό "δημιούργημα".
Από δω και κάτω ότι γραφτεί, θα αποτελέσει αιτία ...αυτεπάγγελτης, και καλό θα ήταν να σταματήσει ο μονόλογός μου σ' αυτό το σημείο.
Ποτέ μου όμως δεν θα μπορέσω να συμβιβαστώ με την ιδέα, ότι ένα δημοσιογραφικό αντικείμενο, να φιλοξενεί μονίμως τη γνώμη και τις απόψεις των φονιάδων, και ποτέ των θυμάτων τους.
Πάρτε και μια γεύση από την "αργκό" τους:
Ριχτάδικο = το μεγάλο κόλπο (kolpo grosso)
Μπουγάδα = ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Ζίμενς = ξέπλυμα με υπερσύγχρονα πλυντήρια (μεγάλες ποσότητες).
Βατοπέ = βλ. Ριχτάδικο
Ζαχό = ο Πηδηχτάκιας
Βουλγαρά = ο Ηθικός
Κουμπά = ο Αναγνωστό - Παναγό κλπ
Καραμάν = ο δάμαλος (νονός)
Ποδηλατάκιας = ο Γιωργάκης (υποψήφιος νονός)
"...Ο Χριστοφορά έτζασε να πούμε την έκανε και το βαπορά ο Καραβέ τόπιασες; Του έκανε πλάτες η τζιτζίκα η κόρη του Αποστά του Απατεώ, κατάλαβες;..."
Στη διάθεσή σου Μάκη.
gianniotis

2 comments:

  1. Επιτρέπεται μεσα στις φυλακές να έχουν υπολογιστή;Πως γράφει ο Ξηρός; Όσο για τον Τριανταφυλλοπουλο λυπάμαι πραγματικά που τον παρακολουθούσα από απο μικρή.Της ίδιας πάστας είναι και αυτός. 'Εβγαλε σε εκμπομπή του τον Γρίβα (ψυχίατρο)και υποστήριζε ότι το χασίς δεν είναι βλαβερό για τον άνθρωπο.Μπορούμε άφοβα να τομ πάρουμε.Το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδύκτιο. Ο 17χρονος γιος μου μου το έδειξε. Ντροπή τους. Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;
    ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συνεργασία της κρατικής εξουσίας με το οργανωμένο έγκλημα δημιούργησε το παρακράτος, έναν ιδιότυπο «θεσμό» που λειτουργεί πέραν των ορίων της νομιμότητας, με καθοδηγητικά όργανα που απαρτίζονται από κρατικούς, κυβερνητικούς και κομματικούς αξιωματούχους και εκτελεστικά όργανα που στρατολογούνται από τον υπόκοσμο.

    Κλεάνθης Γρίβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή