Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Έκλεισε προσωρινά ένας ...βρωμοϊστότοπος.!

Και λυπάμαι πολύ για το "προσωρινά", διότι η επιθυμία μου θα ήταν να κλείσει δια παντός αυτό το διαδικτυακό ...έκτρωμα.
Ακούει στο όνομα indymedia και λένε πως δεν είναι ...blog, ενώ μοστράρεται και φιγουράρει στη Νο 2 της κατάταξης των bloggers.
Το διαχειρίζονται - λένε - πανεπιστημαικοί δάσκαλοι του ΕΜΠ, μαζί με ...σπουδαστές - έρμαια στα χέρια των ...προοδευτικών κουλτουριάρηδων.!
Σήμα κατατεθέν τους: Μαλλί κοτσίδα, μούσι, κόκκινο φουλάρι και σκουλαρίκι.
Το διαχειρίζονται κάποιοι, που έπρεπε να βρίσκονται επί καθημερινής βάσεως στον προθάλαμο των ανακριτικών γραφείων, για τα διαρκή και αυτεπάγγελτα πλημ/τα και κακουργήματα που διαπράττουν σε βάρος της κοινωνίας μας.
Αυτό το ανθελληνικό διαδικτυακό έκτρωμα που λειτουργεί με την ανοχή, αν όχι την επίβλεψη του επίσημου κράτους μας, δημιουργήθηκε για να προσβάλλει τα ιερά και τα όσια της πατρίδος μας, συμπεριλαμβανομένης και της βάναυσης και κακόβουλης προσβολής της μνήμης των νεκρών ηρώων μας, που έπεσαν στο καθήκον την νύχτα των Ιμίων, (δείτε εδώ).
Δεν με ενδιαφέρει ποιός κυβερνούσε τότε αυτόν τον τόπο.
Με ενδιαφέρει ότι αυτοί οι ήρωες - αλλά και κάποιοι άλλοι - που τόσο βάναυσα προσβάλλεται η μνήμη τους με το ρυπαρό "δημιούργημα" του εν λόγω διαδικυτακού εκτρώματος, έπεσαν για την πατρίδα.
Όπως βλέπετε και στο απόκομμα της αισχροσελίδας http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1053269#1053269 αναφέρονται ονομαστικά τρεις αστυνομικοί που έπεσαν στην ώρα του καθήκοντος, καθώς και τρεις πιλότοι που χάθηκαν την νύχτα των Ιμίων, τον Ιανουάριο του 1996!
Και αντί να καταθέσουν ένα στεφάνι στη μνήμη τους, στέλνουν με απλοχεριά ...σκατά στον τάφο των:

Νεκτάριου Σάββα
Σπύρου Θεοδώρου
Σπανουδάκη
Βλαχάκου
Καραθανάση
Έκτορα Γιαλοψού.
__________
Αίσχος.!!!

2 comments:

  1. Δεν μπορεί ρε παιδιά να διαβάζουμε τέτοια πράγματα. Και τούρκικη ιστοσελίδα να ήταν το indymedia θα σεβόταν τουλάχιστον τους νεκρούς. Άκου σκατά στον τάφο. Όχι ρε φίλε. Ντρέπομαι και που το προφέρω ακόμη. Αυτή είναι ελευθερία λόγου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλλον γιαννιωτη δεν εχεις ιδεα για τι μισος μιλαμε.αυτα που συμβαινουν στην ελλαδα δεν συνβαινουν πουθενα αλλου.

    το δε μισος και η αντικοινωνικοτητα καποιον πανεπιστημιακων γκανγκστερ ειναι πρωτοφανης.

    οσο για τον σερβερ τους?

    τον πληρωνεις και εσυ αφου αυτο το μισανθρωπικο δικτυο τρεχει απο τους πανεπιστημιακους σερβερ του τμηματος χημικων μηχανικων στη πανεπιστημιοπολη ζωγραφου.

    και ειναι μεσο στρατολογησης ιδιοτυπων νεων στον χουλιγκανισμο και τον συμμοριτισμο με συνεργεια των γκανγκστερ πανεπιστημιακων που ειναι χωμενοι σε καθε βρωμικη παραπολιτικη και πολιτισμικη μεθοδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή