Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Όπου το Παρελθόν ... Εγγυάται το Μελλον...!

Γράφει ο Ιάσων


Το εργο αυτο το εχουμε ξαναδη. Ομως ουδεις εκ της αντιπολιτευσεως, δεν βρηκε ποτε το θαρρος να ομολογηση, εστω για μια ατιμια, την αληθεια και να ζητηση συγνωμη. Ουτε απο τους οπαδούς της, ουτε απο τον Ελληνικό λαό. Καθ' όσον κατα την πολυχρονη πολιτεία τους, ως κυβερνών κομμα, οι αναλγητοι και θρασυτατοι κοι του ΠΑΣΟΚ εγιγαντωθησαν εν μεσω αναρίθμητων σκανδάλων, τα οποια, οσο και αν ο Ελληνικος λαός δεν φημιζεται για την μνημη του, επειδή ομως πληρωνει και θα πληρωνει επι μακρόν τις συνεπειες των, δεν μπορει να τα διαγραψη απο το ..."τεφτερι"του.

Δηλαδή τι πρωτοθυμηθούμε και τι νʼ αφησομε!

Την Τραπεζα Κρητης και τα 32 δις που εκλαπησαν με τοση "κομψοτητα";

Τα ...παμπερς με τα πεντοχίλιαρα;

Τον πασοκικης ευρεσιτεχνιας "κουτσονομο" του Κουτσόγιωργα, που "ετιμολογηθη" τοτε 2 εκατομμύρια δολλαρια για την "προστασια" του Κοσκωτά;

Τα 35 τρις δραχμων που κατεληστευθησαν στο Χρηματιστήριο;

Αληθεια σε ποια ευρωπαικη ή εστω αφρικανικη, χωρα ο υφυπουργος οικονομικων "παιζει" στο χρηματιστηριο 300 εκατομ. δραχμες και δεν συγκινειται ΟΥΔΕΙΣ;

Το κτηματολογιο, οπου η αρμοδια επιτροπη της Ευρωπαικης Ενωσεως επεβαλε προστιμο αξιας 20 δις δραχμων (αυτο δηλαδη που πληρωνουμε τωρα εμεις με τις δηλωσεις μας των 35 και 20 ευρω ανα δικαιωμα ιδιοκτησιας) διαψευδουσα τον τοτε ΥΠΕΧΩΔΕ κο Λαλιωτη για τα ανυπαρκτα "επιτευγματα" του;

Τις Ελληνοποιήσεις, για να κερδισει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογες της 9ης Απριλιου 2000 με διαφορά ολιγων (70 μολις, χιλιαδων ψήφων), ενω ο εισαγγελευς Ισιδωρος Ντογιακος δια του σχετικου του πορισματος, απεδιδε ευθυνες για τις παρανομες Ελληνοποιησεις των 150 χιλιαδων ομογενων που ηλθαν απο την Μοσχα, στους υπουργους Εσωτερικων, Εξωτερικων και Δημοσιας ταξεως;

Την παράδοσι του Οτσαλάν στους Τουρκους;

Την Εθνικη ταπεινωσι και την υποστολη της Ελληνικης Σημαιας στα Ιμια;

Tο φιασκο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Εργων και τον παρʼ ολιγον εξευτελισμο της χώρας μας;

Οι Ελληνες γνωριζουν οτι η Μαύρη Βιβλος του ΠΑΣΟΚ ειναι πολυτομος εγκυκλοπαιδεια, αληθινο διαδικτυο της απατης και της λεηλασίας. Ετσι ο προσφατως αποκαλυφθεις χρηματισμος των ταμειων του ΠΑΣΟΚ , οπως επιβεβαιωνει ο εκ του ΕΚΚΕ (Επαναστατικο Κομμουνιστικο Κομμα Ελλαδος, προς διακρισι απο το "νομοταγες" ΚΚΕ) προερχομενος κος Τσουκατος και εκ των εμπιστων του Κου Σημιτη, ειναι πασατεμπος και ηλιοσποροι, εν σχεσει προς την προηγουμενη καταληστευς και την καταστροφη της Ελλαδος, για την οποια ομως, ουδεις ελογοδοτησε ή τιμωρηθηκε απο τους υπευθυνους.

Ενω ο κος Σημιτης συμπεριφερεται ως εαν δεν ητο πρωθυπουργος της κυβερνησεως και προεδρος του ΠΑΣΟΚ τοτε.

Ταυτοχρονως το σεβασμιον και αναμαρτητον, το οικονομικως εκ παρθενογενεσεως αναφυεν ΚΚΕ με την μεγαλυτερη ακινητη περιουσια (μετα τις τραπεζες και την εκκλησια), σ ενα καθημερινο "ξεσπασμα" τιμιοτητος και ειλικρινειας για τις εξελιξεις αυτες, δια των χειλεων της εχουσης το αλαθητο στο Βατικανο του Περισου, κας Παπαρηγα, κατηγγειλε. "... ένα σύστημα το οποίο σαπίζει, γιατί είναι αντιλαϊκό, είναι πολύ φυσικό να επεκτείνεται η σαπίλα και στα πρόσωπα. Ο αγώνας πια πρέπει να είναι για τη ριζική ανατροπή του συσχετισμού και του συστήματος..."

Ομως αν το ΠΑΣΟΚ σημερα κατηγορειται για την παρανομη αποδοχη του χρηματικου ποσου ενός εκατομμυριου μαρκων (δηλαδη 143 περιπου εκατομμυριων δραχμων) και λογω του εμφυλιου στο Πασοκικο στρατοπεδο τελικως ισως δοθουν εξηγησεις για το τιμημα της αντιπαροχης, διερωτωμεθα:

Ποιες ειναι οι εξηγησεις που εδωσε ποτε η λαλισταστη Κα Παπαρηγα;

Που ειναι οι ερευνες και τα ρεπορταζ των ιδιοφυων πουαρω στα "αγανακτισμενα" Μεσα Ενημερωσεως;

Που ειναι οι Ταρζαν και οι Μεγαλοι Θεματογραφοι, οι εξερευνητες των αδυτων και των μυστηριων, να απαιτησουν, να ριξουν απλετο φως;

Που η εισαγγελικη ή τελος παντων η φορολογικη ερευνα για τα πεντε δισεκατομμυρια δραχμων (δηλαδη 14,7 εκατομ ευρω) που διαβιβασθησαν σε αμερικανικα δολλαρια μεσω του διπλωματικου σακκου της εδω Σοβιετικης (τοτε) πρεσβειας στο ΚΚΕ;

Διοτι, ο τουλαχιστον εξ ισου παρανομος χρηματισμος του ΚΚΕ και η εξ αυτου μοναδικη οικονομικη "πρωτοπορεια" του, ειναι αδιαψευστο, ιστορικο γεγονος.

Στις 22/11/1991 ο ραδιοσταθμος Σκάι και ολες οι εφημερίδες μεταδωσαν εκ Μόσχας ανακοινωσι της "Κα-Γκε-Μπε" κατα την οποιαν:

(α) Τα τελευταια 15 ετη η Κα Γκε Μπε, χρηματοδοτησε το ΚΚΕ με ποσον πεντε δισεκατομμυρίων δραχμών, διαβιβασθεν εις αμερικανικα δολλαρια μεσω του διπλωματικου σακκου της εδω Σοβιετικης Πρεσβείας.

(β) Η "υποτροφια" αυτη κατεβάλλετο, {παρακαλω να το προεσεξετε} επι πλεον των άλλων πηγων χρηματοδοτησεως, όπως οι κοιναι εμποροβιομηχανικαι επιχειρήσεις και επιχορηγήσεις προς "ειρηνιστικές" οργανώσεις, επιτροπές ελληνοσοβιετικης φιλιας κλπ.

Το πλεον συνταρακτικο ομως ητο, οτι την αντιπαροχη για τα μερισματα των 5 δις δραχμων που ελαβε το ΚΚΕ, αποκαλυπτε ο ιδιος ο εως τότε Γ.Γ του ΚΚΕ, σύντροφος Φαρακος γεννημα και θρεμμα του ΚΚΕ, με συνεντευξι του στο "Βημα" της 23/6/1991...

"...Πληρης και αμεση η εξαρτηση του ΚΚΕ απο την εξωτερικη πολιτικη της ΕΣΣΔ..."

Ομως στην Ελλαδα της τρελλης αμεριμνησιας, της πλεριας δημοκρατιας της φουντας, ουδεις "εθνικα υπερηφανος" συγκινηθηκε και καμμια ερευνα εγινε ποτε για τον παρανομο χρηματισμο του ΚΚΕ, με ανταλλαγμα την δουλοφρονα δορυφορικη πολιτικη του ΚΚΕ προς την (τοτε) Σοβιετια.

Ετσι ισως:
Ο εθισμος, η ανοχη των συμπολιτων μας.
Η κραυγαλεα συμμετοχη του πολιτικου κοσμου της μεταπολιτευτικης Ελλαδος, στην διαφθορα και την ατιμια , την κλεψια και την απατη.
Η υποταγη στον ανεξοδο λαικισμο των αριστεροστροφων Μεσων Ενημερωσεως.
Η απο ιδρυσεως της ΝΔ, ψοφοδεης πολιτικη της σ ενα μισητικο, παλαιολιθικο ΚΚΕ...
Ο πανταχου παρων αθανατος δουλοποιητικος κρατισμος.
Ο ιδεολογικος ευνουχισμος, σημα κατατεθεν μιας ΝΔ, χωρις καθαρο, καταγγελτικο, ειλικρινη πολιτικο λογο.
Οι μεταρρυθμισεις-γεφυρι της Αρτας.
Η καθημερινη ανοχη της χλιαρης ανευρης κυβερνησεως στην προκλητικη καταπατησι των νομων.
Η ατιμωρησια των κουκουλοφορων που καινε μερα μεσημερι, κατεδαφιζουν, δερνουν αστυνομικους και φευγουν ανεγγιχτοι.
Οι ελαχιστοι ικανοι που αξιοποιουνται, εν σχεσει με την αφθονια των ανικανων ή κακων διαχειριστων, που "βασιλευουν" ελεω συστηματος κληρονομικης διαδοχης και δυναστειων. Εχουν εξαντλησει καθε περιθωριο. Και στις συνθηκες της γενικευμενης κρισεως που βιωνουμε, δημιουργουν τις προυποθεσεις για μια αληθινη ηγεσια , εναν πραγματικο σωφρονα και Ελληνοπρεπη ηγετη, που δεν θα εχει ουδεμια σχεσι με τα απολιθωματα, την οικογενοεικρατια την αναξικρατια την ευνοιοκρατια, την υποκρισια, την ανοχη την ανικανοτηατα την κολακεια των αφελων...
Μια αληθινη ειλικρινη ηγεσια που να τολμηση ..Να αρνηθη τον λαικισμο και να πη την τραγικη αληθεια...
Να ενωση τους ελληνες προτου ειναι τοσο αργα...

11 comments:

  1. Για τον παχυδερμισμό του (α)καταλληλότερου και την Νέα Διακυβέρνηση έχεις να μας γράψεις τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νατι γραψαμε..
    "Η απο ιδρυσεως της ΝΔ, ψοφοδεης πολιτικη της σ ενα μισητικο, παλαιολιθικο ΚΚΕ...
    Ο πανταχου παρων αθανατος δουλοποιητικος κρατισμος.
    Ο ιδεολογικος ευνουχισμος, σημα κατατεθεν μιας ΝΔ, χωρις καθαρο, καταγγελτικο, ειλικρινη πολιτικο λογο.
    Οι μεταρρυθμισεις-γεφυρι της Αρτας.
    Η καθημερινη ανοχη της χλιαρης ανευρης κυβερνησεως στην προκλητικη καταπατησι των νομων.
    Η ατιμωρησια των κουκουλοφορων που καινε μερα μεσημερι, κατεδαφιζουν, δερνουν αστυνομικους και φευγουν ανεγγιχτοι.
    Οι ελαχιστοι ικανοι που αξιοποιουνται, εν σχεσει με την αφθονια των ανικανων ή κακων διαχειριστων, που "βασιλευουν" ελεω συστηματος κληρονομικης διαδοχης και δυναστειων. Εχουν εξαντλησει καθε περιθωριο. Και στις συνθηκες της γενικευμενης κρισεως που βιωνουμε, δημιουργουν τις προυποθεσεις για μια αληθινη ηγεσια , εναν πραγματικο σωφρονα και Ελληνοπρεπη ηγετη, που δεν θα εχει ουδεμια σχεσι με τα απολιθωματα, την οικογενοεικρατια την αναξικρατια την ευνοιοκρατια, την υποκρισια, την ανοχη την ανικανοτηατα την κολακεια των αφελων"


    Εσεις ομως, τι εχετ πη ποτέ.. Τι εχετε αντιληφθη.Τ εχετε καταλαβει απο την συνδρομη του ΠΑΣοκ στη διχονοια στον λαικισμο στην διαλυσι..
    Ενα τιποτα...
    ***************
    Οι ελευθερα σκεπτομενοι ελληνες δεν ειναι προβατα στη στρουγκα ουδενος...Μονο αυτοι που σιωπουν και επιμενουν να αγνοουν τη πραγματικοτητα φοβουμενοι τον πονο που προκαλει στους Τυφλους το Φως οταν μπορεσουν να δουν..Αυτοι δεν εχουν το θαρρος και την γενναιοτητα να ξεστραβωθουν..
    Ιασων

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχασες να αναφερεις για τις 2.000.000 παρανομες προσληψεις στο δημοσιο με την κομματικη τους ταυτοτητα.
    Ξεχασες να αναφερεις για Ν 2738/99 που μονιμοποιησε 2500 ολιγομηνα stage στους δημους και στα νοσοκομεια με παρακαμψη του ΑΣΕΠ.
    Ξεχασες να αναφερεις για τις προσληψεις απο το παραθυρο των εργασιακων συμβουλων στον ΟΑΕΔ, στα ΚΕΠ, τους συμβασιουχους με συνεχομενες ανανεωσεις, τα stage και οτι λογις κομματικο προσωπο των κυβερνησεων πασοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις από το 1847. Είτε στον τομέα της Ενέργειας, Υγείας ή Βιομηχανίας Ακομα και λαδώματος- εδώ και 160 χρόνια η Siemens απαντάει παγκόσμια στις πιο δύσκολες ερωτήσεις…….

    'Oταν ''το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι'' (δηλώσεις του ανεκδιήγητου πρόεδρου της ''Βουλής της Siemens'', Δημ. Σιούφα)

    Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, γνωστότερη ως ''Βουλή της Siemens'', Δημ. Σιούφας, παραλαμβάνοντας την έκθεση πεπραγμένων του ΣΑΕ γιά τον 2008, είπε, εκτός των άλλων: «Εκ μέρους όλων των βουλευτών θα ήθελα να συγχαρώ το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού για το έργο του και την προσφορά του στον Ελληνισμό της Διασποράς». Το ζήτημα είναι ότι το ΣΑΕ δεν υλοποίησε καμία από τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του, παρά τα εκατομ. ευρό που του δίνουν τα κορόϊδα οι 'Ελληνες φορολογούμενοι και δεν έχει να επιδείξει οποιοδήποτε έργο ή προσφορά. 'Aρα, ή άγνοια έχει ο πρόεδρος της Βουλής ή συγκαλύπτει. Αντί να κάνει ανεύθυνες δηλώσεις ο κ. πρόεδρος, αφού -φαίνεται- αγνοεί τα γεγονότα, ας ασχοληθεί καλύτερα με τον άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό των βουλευτών του από την -κάθε- Siemens και ας κάνει καμιά έρευνα γιά τα οικονομικά του ΣΑΕ, γιατί ''βρωμούν'' (στις παροικίες οργιάζουν οι φήμες ότι από τα κονδύλια γιά το ΣΑΕ ''βολεύονται'' και βουλευτές του)......

    Τον ευχαριστούμε γιά την ''αγάπη'' και το ''ενδιαφέρον'' του πολιτικού-κομματικού κόσμου της Ελλάδας προς τους Απόδημους, αλλά αυτή η ''αγάπη'' υπήρξε θανατηφόρα και το ''ενδιαφέρον'' καταστροφικό, την τελευταία δεκαετία. Σε ''κάφρους'' νομίζει ότι απευθύνεται ο κ. Πρόεδρος σας;……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    Αντικομουνισμός είναι το σαρδόνιο γέλιο των χορτασμένων, είναι το άλλοθι των δειλών, το αλάτι των άνοστων επαναστατών, το επιχείρημα των άσχετων και ανίδεων, είναι η καταφυγή των αναθεωρητών της ανάγκης και υποχρέωσης για αντίσταση και αγώνα, τον χρησιμοποιούν όσοι φτύνουν εκεί που πρώτα έτρωγαν.
    Αντικομουνισμός είναι η δόλια βρώμικη τακτική σπίλωσης όσων παλεύουν να τελειώσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, είναι η τροχοπέδη στην εξέγερση των καταπιεσμένων, των αδικημένων, είναι το κερασάκι του φασισμού.
    Είναι η μέθοδος ανέλιξης όσων δεν έχουν τη λύσσα να παλέψουν για να γίνουν αφεντικά στη θέση των αφεντικών και προτιμούν τη θέση των κλακαδόρων. Επομένως αντικομουνιστές είναι και εκείνοι που θα ‘θελαν, αλλά δε μπορούν να βρίσκονται στη θέση των εκμεταλλευτών, στη θέση όσων αξιοποιούν την εργασία άλλων ανθρώπων για το δικό τους συμφέρον.
    Αντικομουνισμός είναι η εύκολη, ανέξοδη, πληρωμένη, διαδικασία προσφοράς υπηρεσίας στους φονιάδες των λαών, στους σφαγείς όσων αντιστέκονται για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους.
    Ο αντικομουνισμός χρησιμοποιείται ως κοσμοπολίτικη έκφραση προστασίας των συμφερόντων της πλουτοκρατίας και των λακέδων της. Ως μοχλός και μανδύας κάλυψης του ψεύδους, της παραχάραξης της ιστορίας των αγώνων των λαών, είναι η προβολή της ανημποριάς των κουρασμένων να υπερασπιστούν αξίες και δίκαια.
    Αντικομουνισμός είναι η αισχρή ταύτιση του ναζισμού με τη μεγαλύτερη επανάσταση που γνώρισε ο άνθρωπος στην πορεία του μέχρι σήμερα, είναι κύριο όπλο της άρχουσας τάξης, των μόνων που δικαιούνται να παλεύουν ενάντια του κομμουνισμού, αφού τα συμφέροντα ακριβώς αυτών είναι που κινδυνεύουν. Οι υπόλοιποι αντικομουνιστές είναι λακέδες τους, είναι σπογγοκολάριοι τους, και ακόμα χειρότερα για όποιον αντικομουνιστή δεν ξέρει, πως όντας δούλος αλλότριων συμφερόντων, αυτός είναι και το πρώτο θύμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο παιδί μου, Ιάσων.
    Ειχα κααιρό να αισθανθω τοση, και τέτοια εθνική Υπερηφάνεια.
    Τουτ, αυτό ειμαι βέβαιος πως αισθάνονται, ιστάμενοι Δεξια του πατρός,Παπαδοπούλου, και ο Γκοτζαμάνης, με τόν Μήτσου καί τον Φον Γιοσμα,η Δοξούλα μέ τον Μέρτεν, και τον Εθνάρχη,ο Εμμανουηλίδης, ο Τσολάκογλου,ο Ραλλης,ο Πλυτζανόπουλος μέ τον Κουρκουλάκο,τάγματα αγγέλων, τα παιδια του Σουρλα, του Παυλάκου, του Τσαούς Αντών,
    Μπράβο παιδι μου.
    Μ, εκαμες νά κλαψω, Σ, ευχαριστω..

    ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μολονοτι η αντεθνικη, προδοτικη, εγκληματικη, στασις του ΚΚΕ διαχρονικως προκυπτει από τα εργα και από αυτουσιες δηλωσεις – «υπερηφανες» ανακοινωσεις των εισπρακτορων και πρακτορων του Κρεμλινου, καταχωρημενες θεσεις του ΚΕΕ ή των μελων του από τα αντιπροσωπευτικα οργανα του, όπως ο Ριζοσπαστης ή τα επισημα κειμενα του ΚΚΕ, οι εκαστοτε γραμματεις και φαρισαιοι του κομματος αυτου εξακολουθουν να υποκρινονται τους «συγχισμενους»...Προσπαθουν ματαιως να συγκαλυψουν το αιμοσταγες εγκληματικο παρελθον, επικαλουμενοι το αμαρτημα του «αντικομμουνισμου» εκεινων που αποκαλυπτουν την αδιαψευστη αληθεια.
    Διοτι αυτό που δεν εννοουν να αντιληφθουν οι εγχωριοι κοκουεδες και εξακολοθουν να ξεδιπλωνουν τα κουρελοπανα τους με τα πολυκαιρισμενα και μουχλιασμενα συνθηματα τους είναι το εξης απλο:
    Η καταδικη των εγκληματος δεν είναι Αντικομμουνισμος. Ειναι η καταδικη του Κομμουνισμου-Εγκλημα
    Εγκλημα κατά της ανθρωποτητος .Εγκλημα ατιμωρητο που ζημιωσε και ζημιωνει την Ελλαδα, χωρις ποτε να ζητησουν οι αμετανοητοι Εγκληματιες συγνωμη..
    Ενώ αντικομμουνισμος είναι η δικαια, η αυθορμητη αποστροφη των ελευθερων ανθρωπων κατά του απανθρωπου δουλικου ολοκληρωτικου δογματικου καθεστωτος που δια της βιας και ανευ εκλογων προσπαθουν τα αποστεωμένα υπολείμματα, μιας πολυθενικης που επτωχευσε να νεκραναστησουν γυρω από ένα αταφο οζον πτωμα. Που λεγεται Κομμουνισμος

    Ιασων
    ΥΓ

    Η "μεγαλυτερη"επαναστασις που γνωρισε ο κοσμος δημιουργησε 100 εκατ νεκρους οσο και οι δυο παγκοσμιοι πολεμοι

    Οπισθιδρομησι συντηρησι εξαθλιωσι στα κρατη που γνωριασν τα καλα τηε κομμουνιστικης εξθλιωσεως/

    Το πειραμα του κομμουνισμου οπου εφηρμοσθη με πειραματανθρωπους τους δυστυχεις που τον γνωρισαν απετυχε παταγωδως στην ελευθερια=δουλεια, στην οικονοιμια=εξαθλιωσις , στην παιδεια=λενινισμος +μαρξισμος ευαγγελιο πασης γνωσεως και πασης σοφιας, )( να σα να υπαρχει μονο ο ριζοσπαστης και ολοι να μαθαινουμε γραμματα διαβαζοντας τον ριζοσπαστη)

    Η μοναδικη προοδος ηταν τα "ειρηνικα οπλα, οι βομβες τα " των κομμουνιστικων χωρων, τα "καλα"τανκσ των σοβιετικων οταν εισαεβαλαν στις ανατολικες χωρες για να διατηρησουν στην σκλαβαια τους ταλαοιπωρους..
    Οι δικοι μας παρθενικοι κουκουδες γιατι δεν εζησαν υπο κομμουνιστικο ζυγο μπορει να τραγουδουννν να βριζουν , οποιον αποκαλυπτει την πλανη τους , τα φρικωδη εργα των σταλινικων ηγετων τους.Ιδιως ομως εκνευριζονται κα χανουν την ευγενικη τους φυσι οταν η αποστομωσις ερχεται απο ομοιδεατες τους Φαρακος, Γιατρουδακγης Κυρκος Μπελογιαννης υιος, Λαζριδης και αλλους που περιεγραψαν με αφανταστη ειλικρινεια και θαρρος τι γνωρισαν στο σταρτοπεδο αυτο τηε βιας της δουλειςα της προδσιας και εκφραζουν την χαρα τους που το πειραμα δεν ολοκληρωθηκε στην Ελλαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο "Παττακός" σε τάπωσε, και συ σφυριζεις κλεφτικα.
    Γιατί δεν απαντας, Ιασων, αγόρι μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο "Παττακός" σε τάπωσε, και συ σφυριζεις κλεφτικα.
    Γιατί δεν απαντας, Ιασων, αγόρι μου?

    ******************************
    Στον ευγενικο σχολιαστη με την επωνυμια "Στ Παττακος" αλλα και στον καλοσυνατο ανωνυμο που κολακευτικα με κανει τοσο νεο, και αναζητα εναγωνιως απαντησι, ειλικρινως διαπορω αν διαβασαν το σχετικο κειμενο.
    Εκει αποδεικνυεται οτι αν υπηρχε παραγματικως ελευθερος τυπος και μεσα ενημερωσεως , οχι εξαπατησεως των αφελων, σημερα θα επρεπε ακομη να ζηταμε απο το ΚΚΕ να ζητηση συγνωμη οχι για τα εγκληματα του μονο, αλλα για τον παρανομο χρηματισμο.

    Αυτο ηταν το θεμα.Οι συγκεκριμενοι σχολιαστες καθοτι δειλοι εραστες της επαναστασης που χαθηκε, (μονο η βρωμα της μας εμεινε ακομη) προσπαθουν ανεπιτυχως να αλλαξουν θεμα αναφερομενοι στον Ραλλη τον Γκοταζαμανη, τον Τσολακογλου τα ταγματα σφαλειας και ουτω καθ εξης.Δηλαδη ειναι η λαικη παροιμια του θυμοσοφου Ελληνικου λαου οπου εμεις λεμε "καλημερα Γιαννη" και εκεινος ανταπαντα "Κουκια σπερνω"

    Βεαβαιως και θα αναπτυξουμε τα θεματα αυτα αυτοτελως , για να ενημερωθουν οι νεαρωτεροι και να εχουν δυνατοτητα και οι συντροφοι να ξανασχολιασουν.Τωρα ομως το ζητουμενο ειναι , πως δεχονται ολοι αυτοι οι ιδιοτυποι "πατριωτες ως σχεδον φυσιολογικο αν οχι επιβεβλημενο τον λειτουργια των εισπρακτορων και πρακτορων του ΚΚΕ, και το παραβλεπουν μεταφεροντας το θεμα οπουδηποτε αλλου πλην του συγκεκριμενου.

    Δηλαδη εστω, ας σχολιαζαν οι καλοι μας φιλοι αυτοι την συμπεριφορα του ΚΚΕ να εισπραττη αποδεδειγμενως κοκκινα δολλαρια γιοα να κολουθει την εξωτερικη πολιτικη της μητερας Σοβιετιας( ως δηλωνει ο τεως Γραμματευς του ΚΚΕ Φαρακος και η εισαγγεΛια της Μοχσας)και εν συνεχεια ας εθεταν ως αλλο θεμα συζητησεως τα συγκεκριμενα ερωτηματα τους.Τοτε θα ειχε καποια λογικη.
    Τωρα ειναι υπεκφυγη δικη τους .Οχι δικη μας

    Αυτοι ειναι οι ταπωμενοι και προσπαθουν να ανοιξουν αλλο μπουκαλι..


    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας μιλήσουμε και λιγο σοβαρά , αγαπητέ μου, Ιασων.
    Αρκετά απ, αυτά που λες για το ΚΚΕ ειναι ετσι.
    Ας δεχτουμε για την οικονομία της συζήτησης, οτι τα οσα του καταμαρτυρεις για τις πηγές της χρηματοδότησης του ειναι σωστά.
    Αν καταλαβαινω σωστά, εισαι Δεξιός,
    πράγμα που ειναι αναφςιρετο δικαίωμά σου.
    Σήμερα, αν δέν απατωμαι, και εδω και 6 συναπτά ετη, τον τόπο μας Κυβερνα, ο χωρος στον οποιον πιστευεις.Δηλαδή, η Δεξιά..
    Ειδες εσυ , η , ακουσες από κάποιον Κυβερνητικό παράγοντα η απο
    τον ιδιο τον Πρωθυπουργο, να λεει η να κανει κάτι, ενάντια στό κόμμα,
    που μετερχεται τοσον ανομα και δόλια μεσα, προκειμένου να υπάρχει στο πολιτικό συστημα? Τιποτα.
    Αντιθέτως το χρησιμοποιησαν σαν δεκανίκι προκειμένου να μην χάσει την εξουσία από το τρισκατάρατο ΠΑΣΟΚ, και χασουμε την ευκαιρία να μας κυβερνήσουν ο..Γιακουμάτος με την Παπακώστα....
    Μη τα βάζεις λοιπόν με το ΠΑΣΟΚ
    Δές ποιός πραγματικά μας φταιει
    και τ

    ο ξανακουβεντιαζουμε. Νασαι καλά

    Ανανηψας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aγαπητε φιλε (16 Αύγουστος 2009 4:19 μμ) ο κομμουνισμος εχει αποτυχει διοτι σαν πολιτικοοικονομικο συστημα εχει επιτυχει αυτα που ξερουμε και ξερεις.Θα δεχομουν μια χαρα την οποιαδηποτε ιδεολογια εαν είχε βασεις ορθολογικές και αισθανόμουν έστω και κατα το ελάχιστο ότι εχει ελπιδες αυτο το συστημα.Δεν λαμβανει υποψιν του σοβαρες ανθρωπινες παραμετρους (αρνητικες οπως η διψα για δυναμη αλλα και θετικες οπως η αγαπη για την πατριδα ή η φιλία και δεν εξηγει την υπερτατη αγωνια του ανθρωπου το μεταφυσικο)και ως εκ τουτου ειναι καταδικασμενο να προβλεπει λαθος (μιλαμε για οικονομικοινωνικο συστημα δηλ. μια θεωρια που θα πρεπει να εξηγει και κατα ενα μεγαλο κομματι να προβλεπει την πορεια των κρατων στο χρονο),και να ρεπει (δηλ. να ωθει τους προσκειμενους σε αυτο) ως τελευταια εναπομεινουσα προσπαθεια του να επιβιωσει χωρις να το αξιζει προς ακραιες πραξεις και ενεργειες.Στην Ελλαδα δυστηχως εκμεταλευτηκε την αδρανεια των κυβερνησεων και την ανικανοτητα τους να το πολεμησουν στο αδυνατο του σημειο δηλ. στην παροχημενη και αναξια για αυτους που θελουν τα χωματα αυτα στην θεση που επιβαλει η ιστορια , ιδεολογια του (εκτος του Μεταξα).Αν εκτος τα ομορφα επιθετα που χρησιμοποιεις προχωρουσες και σε τεχνικοτερες λεπτομερειες επι των θεματων αυτων οπως λογου χαριν γιατι ο κοσμος στα Βαλκανια (που τελουσαν υπο την κατοχη του αριστεροφασισμου) τελικα εξαθλιωθηκε οικονομικα και ερημωθηκε ο πολιτιστικος πλουτος της καθε χωρας ,γιατι δημιουργηθηκε τελικα ενα ιδιαιτερο ειδος ανθρωπομορφου οντος που λεγεται πρωην πολιτης κομμουνιστικου καθεστωτος (Αλβανια) και τελικα πως φθασαμε στην χωρα μας να υποκρινεστε τοσο ξεδιαντροπα και προκλητικα σε οτι αφορα την ερωτηση κυβερνα η εκαστοτε κυβερνηση.Να σου θυμισω τα εξης -αν και θα επρεπε να τα ξερεις-.Στα πανεπηστημια - πολυτεχνεια διοικουν ανθρωποι προερχομενοι απο τον αριστερο χωρο.Το οτι ενας Ευρωπαιος πολιτης θα θεωρουσε ακρως επικινδυνη συμπεριφορα ως προς την υγεια του εξοπλισμενος με καταλληλη στολη βιολογικου πολεμου εστω και να εισελθει σε ορισμενους χωρους αυτων (Σχολη χημικων μηχανικων ΕΜΠ για παραδειγμα)το οτι τα συνδικατα σας εχουν καθιερωσει ιδιοτυπες συνναλαγες με τους εργοδοτες προκειμενου να εξασφαλιστει εργασιακη ειρηνη ,το οτι οι προσληψεις σε ανωτερα κλιμακια εκπαιδευσης ευνοουν αυτους που κατεχουν την ιδιοτητα του αριστερου ιδεολογου,το οτι η φρασεολογια σας και η επιχειρηματολογια σας αναμασα και αναπαραγει ξανα και ξανα τα εργα της δεκαετιας του 60 ,το οτι εντεχνως υπερθεματιζετε ακριβως για να μην ληφθει καμια αποφαση ερχομενοι εκ του ασφαλους να εκμεταλευτειτε την ιδια κατασταση
    (Σταυριδης-Τα παρασκηνια του ΚΚΕ-πρωην ΓΓ του κομματος).Ο Ιασονας ορθως σου αναφερει τις παραπομπες και τις πηγες του οπως επιβαλει η συγχρονη σκεψη και θεωρηση των πραγματων και ο επιστημονικος διαλογος , ιδιωμα ξερεις της πολιτικης σκεψης και που αναπτυχθηκε και θεμελιωθηκε εδω πρωτα (Αριστοτελης και τοσοι αλλοι) και θα μου αρεσε να σε δω να απαντας επι των θεματων που τιθονται και στις παραπομπες που αναφερονται.
    Και μια τελευταια ερωτηση:
    Σε ενα υποτιθεμενο Κομμουνιστικο καθεστως ας πουμε για παραδειγμα η φανατικη και ενημερωμενη κομμουνιστρια Κα Κανελλη,θα μπορουσε να γινει εργατρια;και το σπουδαιοτερο καποιος απογονος της θα μπορουσε να γινει εργατης(ια) σε καποια φαμπρικα εαν αυτο επεβαλλαν οι φυσικες-κοινωνικες ισορροπιες;Βαλε την απαντηση σου διπλα σε αυτη του Οργουελ (πρωην Κομμουνιστης )στο βιβλιο του η Φαρμα των ζωων.
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή