Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους νεοσύλλεκτους σε ..."ανυπακοή"

"ΑΙΣΧΟΣ".!!!
Μόνο αυτή η λέξη αρμόζει στη νέα ανθελληνική "πρωτοβουλία" του ΣΥΡΙΖΑ, όργανα του οποίου στήθηκαν έξω από τα στρατόπεδα της χώρας, πρωί πρωί και Κυριακάτικα, προκειμένου με ...φυλλάδια, να "ενημερώσουν" τους νεοσύλλεκτους που κατατάσσονται αυτές τις μέρες για τα δικαιώματά τους, αλλά και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την στρατιωτική θητεία.
Παρά την έντονη αντίδραση των Αξιωματικών των στρατοπέδων, τα ...όργανα του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν προκλητικά το ...προσηλυτιστικό τους έργο.
Το ..."φυλλάδιο" είχε τον τίτλο "μην ψαρώνεις", ενώ στο κείμενο των ...στρατευμένων νέων του ...προδευτικού ΣΥΡΙΖΑ, περιέχονταν και "σαφείς οδηγίες προς ...στρατολογημένους".
"...Φίλοι φαντάροι, το στρατιωτικό δόγμα έχει πλέον αλλάξει για τη χώρα μας και από αμυντικό που ήταν έως τώρα κατάντησε αποτρεπετικό, για να μπορεί να αντιμετωπισθεί με αυτό τον τρόπο η ...(λαθρο)μετανάστευση. Ο σημερινός σκοπός και στόχος του στρατεύματος είναι η δαπανηρή αγορά των εξοπλισμών για την καταστολή των διαδηλώσεων, η διαφθορά και η αδιαφάνεια με τα ρουσφέτια και τους θανάτους φαντάρων, και ότι χωρίς μείωση των στρατοπέδων, η μείωση της θητείας σημαίνει εντατικοποίηση..."
Ακόμα αναφέρονται στην τεχνητή διάκριση σε παλιούς και νέους φαντάρους από τους αξιωματικούς προτρέποντάς τους ώστε να μην δεχθούν την εξουσία κανενός '"παλιού" πάνω τους και, κυρίως, "να μην την ...ασκήσουν".

Τέλος, οι ...στρατευμένες νέες/οι του ...προοδευτικού ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποιούν αναλυτικά τα ...δικαιώματα των στρατευμένων πολιτών για το "...θέμα συνείδησης και λειτουργίας του στρατού...", καλώντας τους εμμέσως σε ...ανυπακοή, ενώ δημοσιεύουν και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για "...ελεύθερο συνδικαλισμό στους φαντάρους, συνταγματική απαγόρευση της εξόδου στρατευμάτων από την χώρα, εξάμηνη θητεία, διάλυση του ΝΑΤΟ, αλλαγή της διαδικασίας για την διαπίστωση της αντίρρησης συνείδησης και υπολογισμό της θητείας ως συντάξιμου χρόνου..."

24 comments:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά ποιοί είναι οι φασίστες σε τούτη εδώ την έρμη τη χώρα. Η κίνηση αυτή των σιριζάδων δεν θεωρείται φασιστική??????????? Θα τρελλαθούμε όλοι ρε π...........μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και αν μας την πεσουν οι φιλοι μας οι τουρκοι??με ανυπακοη θα τους πολεμησουμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ????
    ΑΜΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ...
    ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο ΣΥΡΙΖΑ. Έπρεπε να κάνει το ίδιο και έξω από τα κέντρα της Πυροσβεστικής. Ανυπακοή φίλοι Πυροσβέστες! Μην ψαρώνετε! Οι φωτιές είναι ταξικός μύθος! (το σπίτι του Τσίπρα στην πολιτεία είχε 3 πυροσβεστικά απ' έξω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε τελείως αδίστακτοι και δειλοί ρε ρεμάλια.Τα παιδοφιλικά σας αισθήματα δεν έχουν όρια δεν έχουν σταματημό.Να ξέρατε μόνο πόση αηδία προκαλείτε σε όποιον έχει αισθήματα και καρδιά.
    Σας λυπάμαι αλλά δεν φοβάμαι την στιγμή που και και οι δικοί μου γιοί θα συναντήσουν τις περιφερόμενες κομματικές ύαινες που έχετε μασκαρέψει σε 'αγανακτησμένους ' 'δημοκράτες' και λυπες αδελφες ψυχές.
    Αξίζετε μόνο ένα μικρό κομμάτι της οργής μου.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aν αυτη η κινηση δεν ειναι αντισυνταγματικη και φυσικα ποινικα κολασιμη τοτε τι ειναι;
    Αν ηταν τιποτα Εθνικιστες και καιγαν καμια Τουρκικη σημαια θα ειχε κινητοποιηθει ολο το συμπαν για να τους συλλαβουν.
    Μπραβο κυριοι εισαγγελεις μονο για να αυξανετε τους μισθους σας εισαστε για τιποτα αλλο.
    Και οι αξιωματικοι τι καναν,που φορανε και το εθνοσημο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμενα θα με εξεπληττε να τους παροτρυνε σε υπακοη!!
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάτι πρέπει να γίνει μα αυτά τα αποβράσματα τελικά. Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να πάρει θέση, αλλά έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Αν διαβάσει ένας ξένος τις δηλώσεις τους θα πει ότι είναι πραγματικά ανθέλληνες. Ούτε Τούρκοι δεν θα έκαναν τέτοια προπαγάβδα σε βάρος της Ελλάδας. Ντροπή στα αποβράσματα. Ούτε μια ψήφος στον συριζα. Ούτε μια για δείγμα. Καλά εκεί στο στρατηγείο της Κουμουνδοιύρου δεν έχει κανένας @@@@@@δι@??? Αντί να τρέξουν στις πυρκαιές στήσανε καραούλι έξω από τα στρατόπεδα για να κάνουν κήρυγμα στους νέους φαντάρους. Αισχρά υποκείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν ειναι ανθελληνες καραγκιοζιδες ειναι και αδελφαρες εχει διαφορα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα,όπου τους δείτε κάνετε ρίψεις αυγών και γιαουρτιών και αν οπλοφορείτε σκοτώστε χωρίς τύψεις τους νεομπολσεβίκους.Παύλος Κόρινθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΟΥΣΣΣΣΣΣΤ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγώ λέω να στείλουμε τον συριζα στην τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για πείτε μου όλοι εσείς οι παραπάνω εξυπνάκηδες ο στρατός τί προσφέρει στον μελλοντικό πολίτη και την πατρίδα γενικά, και η πατρίδα τί προσφέρει σε μάς για να την υπηρετήσουμε?
    Να πάνε να την υπηρετήσουν αυτοί που θα την διαλέξουν κατ'επάγγελμα οι στρατιωτικοί, ο γιατρός, ο δικηγόρος, ο μανάβης, ο λογιστής δέν καταλαβαίνω τί δουλειά έχουν να φορέσουν την χακί στολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O OΡIΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ!

    ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΛΩΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ

    ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΙΚΑ

    ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ


    ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ


    ΣΠΑΣΙΜΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @24 Αύγουστος 2009 9:52 πμ

    "Εξυπνάκια" του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν ρωτάς τα καρντάσια σου, τους Τούρκους τι προσφέρει ο Στρατός στους Έλληνες Πολίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για πείτε μου όλοι εσείς οι παραπάνω εξυπνάκηδες ο στρατός τί προσφέρει στον μελλοντικό πολίτη
    =====

    Λίγη πειθαρχία σε κάτι λαλακισμένα που γεννήθηκαν μετά το 1985...

    Και ας βαρεθεί το τρίπτυχο σκοπέτο-θαλαμοφυλίκη-αγγαρεία. Μια εμπειρια είναι και αυτή.

    Α, τουλάχιστον θα ρίξει και 1-2 βολές με G3, επομένως θα ξέρεις τι εστί όπλο (εξαιρούνται οι κυνηγοί και οι Κρητικοί, κυρίως οι δεύτεροι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και έξω από το ΚΕΤΘ του Αυλώνα αυτή η φωτογραφία. Σιγά ρε τσυριζαίοι, δεν θα βγούν τα άρματα για νέα χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9.52
    ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ,
    ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΡΑΠΕΔΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΔΙΕΠΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ-ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε σεις ο Τσιπρας πηγε στον στρατο;Κοτες λειρατες ολοι,που νομιζουν οτι το ανδριλικι ειναι κατι χαζογκομενακια 16αρια,που στηριζουν τον Τσιπρα και κατι χλεχλεδες με σκουλατικακια,και χαζογελανε στις οποιες μαλακιες λεει.Ερχεται ομως η ωρα.Ειναι βαρυ βεβαιως το τιμημα,γιατι εχουμε φαει στην μαπα τον καθε καραγκιοζη της 'πολιτικης' του κωλου,που υπαρχει σε αυτην την χωρα τα τελευταια τουλαχιστον 25 χρονια.Με τετοια καταντια,εχουν ολοι μπει μεσα στο μπουρδελο που αποκαλουν πολιτικη,και ο καθενας κανει και λεει οτι θελει επειδη το επιτρεπουν οι καιροι.Κατι Τσιπρας,Κορλιοκουμη,Τρεμοπουλος,Γιαννακου και δεν συμμαζευεται,ουτε καν θα τους ξεραμε αν οι συνθηκες ηταν αλλες.Σε εποχη τωρα ισοπεδωσης και ξεπουληματος,αυτοι και οι αλλοι βεβαιως ειναι χρησιμοι για το ζητουμενο.Δηλαδη την πληρη αποσυνθεση.Γιατι ολοι αυτοι εκτος απο αδιστακτοι ειναι και μεγαλοι μαλακες,θεωρωντας τον εαυτο τους συνεχιστες της ιστοριας και μεγαλους πολιτικους.Εξω ξεφτυλες.Γιατι εαν δεν φυγετε μονοι σας θα φυγετε με τις κλωτσιες.Οσοι ξερουν ιστορια,γνωριζουν οτι ολα γυριζουν,και τωρα ηλθε το πληρωμα του χρονου.Δεν ειναι προφητεια,ειναι ερμηνεια απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε "ανώνυμε", όταν σταματήσεις να μας αποκαλείς "εξυπνακηδες", και όταν αποκτήσεις διάθεση για σοβαρή κουβέντα, μπορώ να σου αναλύσω τι χρειάζεται ο εφεδρικός στρατός στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν είναι ανθέλληνες, ούτε καν Έλληνες, ρουφιάνοι είναι οι ξεφτύλες, καί οι ρουφιάνοι δεν έχουν μπέσα, ούτε πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι Ελληνες ΠΑΝΤΑ ειμασταν πρωτα πολεμιστες και μετα οτιδηποτε αλλο.
    Αν γινει πολεμος ρε βλακα αριστεριστη και ρθει καταπανω σου ο Τουρκομογγολος κι εσυ εισαι δικηγορος με τι θα τον αντιμετωπισεις,με οπλα η' καμια δικονομια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 3 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ, ΑΧΑΧΑΧΑ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή