Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

"Ξεσπάθωσε" ο ΣΥΝ και ρίχνει ...πυρά προς Siemens και οικονομία

Για σύσταση ..."συνεταιρισμού παραγραφής και μαύρων ταμείων" κατηγόρησε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ το μέλος της ΚΠΕ και του γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, Χρήστος Στάικος, καλώντας τα δύο κόμματα να πουν την αλήθεια για τη Siemens. Στο μέτωπο της οικονομίας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βρίσκεται στο κόσμο της, με τα στελέχη να αλληλοσυγχαίρονται για την κρίση που δημιούργησε η πολιτική τους.

"...Η εκτόξευση της ανεργίας και η βόμβα των ακάλυπτων επιταγών είναι τα αμείλικτα γεγονότα που τους διαψεύδουν. Η απάντηση στην κρίση δεν μπορεί να είναι οι ίδιες πολιτικές που τη δημιούργησαν, αλλά το εναλλακτικό πρόγραμμα οικοδόμησης ασπίδας προστασίας της κοινωνίας και μιας νέας δημόσιας παρέμβασης στην οικονομία...", δήλωσε το ...στέλεχος του Συνασπισμού.

Σχετικά με την υπόθεση Siemens, σημείωσε ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ...δεν δέχτηκαν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και την αποτροπή των δωροδοκιών.

gianniotis: Γιατί ρε παιδιά δεν δεχθήκατε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ; Θα είχατε λύσει τώρα και το πρόβλημα της ...ανεργίας, εξασφαλίζοντας θέσεις εργασίας σε όλους τους λαθρομετανάστες. Ντροπή σας.!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου