Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ο κ. Παπανδρέου "έταξε" υπουργείο στον κ. Λουκά Παπαδήμου, αλλά αυτός του λέει: "ΟΧΙ"

Ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουκάς Παπαδήμος ΔΕΝ αποδέχτηκε την πρόταση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου να επιστρέψει στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας καθήκοντα υπουργού οικονομικών σε περίπτωση νίκης στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Αυτό ανέφερε ο Ralph Atkins, επικεφαλής του γραφείου της Φρανκφούρτης της έγκριτης εφημερίδας Financial Times, σε σχετικό σχόλιο που δημοσιεύθηκε σε blog στη ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Ο κ. Atkins υπογράμμισε ότι τυχόν παραίτηση του κ. Παπαδήμου θα δημιουργούσε προβλήματα στη λειτουργία της ΕΚΤ αφού είναι υπεύθυνος για ζητήματα χρηματοοικονομικής σταθερότητας.

5 comments:

  1. Σιγά-σιγά όλοι βλέπουν ότι δεν θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ. Αλλάζει το κλίμα παιδιά.
    Τώρα που έγινε ορατός ο κίνδυνος εκλογής του Γιωργάκη και οι ολέθριες συνέπειες που θα επέρχονταν, συσπειρώνεται ο κόσμος στη ΝΔ.
    Το βλέπω και στο χώρο δουλειάς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12:50 θα βγεί ο Γιωργάκης έτσι και μόνο για να καταλάβει ο Καραμανλής οτι έχουμε δημοκρατία. Επειδή κυβερνά χωρίς κανέναν αντίπαλο, έχει αντίπαλο κάποιον που τον θεωρούν όλοι αδιανόητο να γίνει πρωθυπουργός δέν σημαίνει οτι πρέπει να συμπεριφέρεται σάν δικτάτορας. Ας γίνει ένα πολύ καλό μάθημα αυτό για την Ντόρα Μπακογιάννη που θα είναι σε έναν μήνα αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έστω την τελευταία στιγμή, έστω με κρύα καρδιά, θα συσπειρωθεί ο κόσμος ο πατριωτικός στη ΝΔ.
    Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο λαός αποφάσισε να παραδώσει τη χώρα σε όλο το συρφετό ξένων και καναλαρχών που στηρίζουν το Γιωργάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάααλη απώλεια που δεν έρχεται ο "μεγαλοφυής" Λουκάς Παπαδήμος στην Ελλάδα! Έχασε η βενετιά βελόνι!
    Αυτός δεν ήταν Διοικητής της Tράπεζας της Ελλάδος, όταν σήμανε συναγερμό το Σεπτέμβριο του 1999 για την άτακτη κάθοδο του ΧΑΑ, και μια εβδομάδα αργότερα τριπλασίασε το ποσόν που δινόταν για μετοχοδάνεια, από 5 εκατομμύρια δραχμές στα 15, για να πάρει στο λαιμό του χιλιάδες αφελών ώστε με τις αγορές τους να συγκρατηθεί για λίγο ο Γ.Δ. στα ψηλά και να προλάβουν να σπάσουν οι εκλεκτοί του συστήματος τις φούσκες τους στα άδεια κεφάλια των αφελών;

    Και για την πράξη του αυτή προήχθη σε αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, διότι προφανώς θα υπήρξαν και Ευρωπαίοι παίκτες που τα 'κονόμησαν από τη φούσκα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του χρωστούσαν ευγνωμοσύνη.
    Αυτά δεν πρέπει να ξεχνιούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, κυρία Σεφέρου μας, αλλά ο αρχηγός σας ο Γιωργάκης τον εγλειφε να μπει στο Επικρατείας αλλά έφαγε χυλόπιτα...
    Επειδή σας αρνήθηκε, τώρα τον βρίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή