Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Όλα τα ανθελληνικά απόβλητα, επικοινωνούν μεταξύ τους.!

Στην αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων επιμένουν οι διωκτικές Αρχές μεταξύ του χώρου των αριστερών αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας εξετάζουν με πολύ προσοχή τα ευρήματα της γιάφκας του Χαλανδρίου και πραγματοποιούν σχολαστική σύγκριση με τα ευρήματα άλλων επιθέσεων προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ομοιότητες.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν η εκρηκτική ύλη (antho) που βρέθηκε μέσα σε τάπερ στην γιάφκα του Χαλανδρίου, είναι η ίδια με αυτή που έχει χρησιμοποιήσει ο "Επαναστατικός Αγώνας" στις τελευταίες του επιθέσεις κατά της Citibank στην Κηφισιά και του Χρηματιστηρίου.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούν ακόμα να το επαληθεύσουν εργαστηριακά, αφού δεν το επιτρέπει η κατάσταση του δείγματος από βόμβα του "Επαναστατικού Αγώνα".
Πάντως αν γίνει η ταύτιση τότε είναι σχεδόν βέβαιη η σχέση τους.
Στενή συγγένεια φαίνεται πως έχουν οι οργανώσεις "Λ.Ε.Δ.", "ΕΝ.Ε.ΔΡΑ." και "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς", ενώ η πιο σκληροπυρηνική από αυτές "ΣΕΧΤΑ" φαίνεται πως αποτελεί κράμα όλων αυτών.
Να σημειωθεί ότι χθες ολοκληρώθηκε η συλλογή αντικειμένων και στοιχείων από τη γιάφκα του Χαλανδρίου και σήμερα ξεκινούν οι αναλύσεις των αποτυπωμάτων και των δειγμάτων DNA που συνελέχθηκαν από την μονοκατοικία.
Επίσης, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι να έχουν κοινό καθοδηγητή οι περισσότερες από τις οργανώσεις. Όσο για τους συλληφθέντες στην Αθήνα, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κανείς από αυτούς δεν παίζει τον ρόλο του καθοδηγητή στην οργάνωση, αλλά ούτε έχει συμμετοχή στη σύνταξη των προκηρύξεων.
Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των "6" καταζητούμενων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.
Οι καταζητούμενοι παραμένουν άφαντοι, ωστόσο η Αστυνομία "ξεσκονίζει" κυριολεκτικά τα στέκια τους και γενικά τα σημεία που υπάρχει πιθανότητα να ζητήσουν κρυψώνα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου