Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Γείτονας ο ..."αμυνόμενος"

Τρεις βδομάδες προ των εκλογών, ο Κώστας Γείτονας αποφάσισε να περάσει στην ...αντεπίθεση.!
Στη δικαιοσύνη λοιπόν προσφεύγει, σύμφωνα με δήλωσή του, ο Κώστας Γείτονας, προκειμένου να λάβει τα στοιχεία της ...κατάθεσης Χριστοφοράκου, που τον φέρουν να λαμβάνει χρήματα από το πρώην ισχυρό στέλεχος της Siemens για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Γείτονας, κάνει λόγο για ...συκοφαντίες του κ. Χριστοφοράκου και επαναλαμβάνει ότι ...ουδέποτε έλαβε χρήματα από αυτόν.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χριστοφοράκος, στην κατάθεσή του, κατονομάζει τον εκλιπόντα Γιάννη Βαρθολομαίο από τη ΝΔ και τον Κώστα Γείτονα απο το ΠΑΣΟΚ ως παραλήπτες των χρημάτων για λογαριασμό των δυο κομμάτων.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές αρχές θα απαγγείλουν νέες κατηγορίες εναντίον του Μιχάλη Χριστοφοράκου.
Για το θέμα έχει ειδοποιηθεί η εισαγγελία του Μονάχου.
________
gianniotis: Γιατί κ. Γείτονα εκτίθεσθε τόσο πολύ, και μάλιστα προεκλογικά;
Γιατί κάνετε κινήσεις ...εντυπωσιασμού, μόνο για το θεαθήναι;
Μάθατε ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, και είπατε να το εφαρμόσετε και στην πράξη;
Πώς θα λάβετε στοιχεία της δικογραφίας κ. Γείτονα, αφού το δικαίωμα αυτό, ανήκει μόνο στους κατηγορούμενους και στους έχοντες έννομο συμφέρον;
Κατ' αρχάς κ. Γείτονα, ο κ. Χριστοφοράκος ουδέποτε κατέθεσε, αλλά ως κατηγορούμενος απολογήθηκε και μάλιστα ανωμοτί, που σημαίνει χωρίς όρκο.
Και ως κατηγορούμενος, μπορεί να λέει ότι θέλει. Ακόμη και να ψεύδεται εν γνώσει του ανακρίνοντος.
Αφήστε κατά μέρος τους ...λεονταρισμούς κ. Γείτονα, διότι αν δεν το ξέρετε, η υπόθεσή σας δεν πρόκειται να θα φθάσει ποτέ στο ακροατήριο, πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση του κ. Χριστοφοράκου.
Τουτέστιν ποτέ.!

8 comments:

  1. Μπραβο Γιαννιωτη!

    Σε αυτα που εγραψα εστιαζεις!

    Ετσι ακβριβως ειναι τα πραγματα!

    Για να ανοιγουν τα ματια τους και οι ΠΑΣΟΚτζηδες γιατι αρκετα νομιζουν και αυτοι οτι οιΕλληνες ειναι γιδοπροβατα!

    ΛΑΟΣ ΛΑΟΣ και παλυ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα αυτοδυναμίας», εκτός αν η ΝΔ «σπρώξει» το ΠαΣοΚ στην αυτοδυναμία, είπε σε συνέντευξή...
    του στο «Βήμα της Κυριακής» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

    Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε «ένδειξη υγείας» τη μη επίτευξη αυτοδυναμίας και επιτέθηκε στα πολιτικά «τζάκια». «Πιστεύω ότι είναι μια χρυσή ευκαιρία να απαλλαγούμε από την αλαζονεία των τριών τζακιών που κυβέρνησαν και βασάνισαν την Ελλάδα. Η οικογένεια Καραμανλή, η οικογένεια Μητσοτάκη, η οικογένεια Παπανδρέου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο ακυβερνησίας, φέρνοντας ως παράδειγμα άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία, η Ολλανδία και το Βέλγιο, που έχουν σύνθετες κυβερνήσεις.

    Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, εκλογικός στόχος του ΛΑΟΣ είναι να λάβει μία με δύο ψήφους παραπάνω από αυτές πήρε στις εκλογές του 2007 και όχι το ποσοστό που πήρε στις ευρωεκλογές.

    Ερωτηθείς αν θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τη ΝΔ, απάντησε ότι «ο πολιτικός πρέπει να έχει εκτός από μεγάλη γλώσσα και μεγάλα αφτιά» και βεβαίωσε ότι διαθέτει και τα δύο.

    Όσον αφορά στον χαρακτηρισμό του ΛΑΟΣ από τον πρωθυπουργό ως «ακραίο κόμμα», ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για ένα «λάθος» του κ. Καραμανλή. «Προσβάλλει το 7% του ελληνικού λαού με την πρόσφατη δήλωσή του», σημείωσε.

    Εκτίμησε, τέλος, ότι ο κ. Καραμανλής θα αποχωρήσει από την ηγεσία της ΝΔ. «Ο κ. Καραμανλής έχει αποφασίσει να φύγει από αρχηγός της ΝΔ. Αυτό είναι σίγουρο. Δεύτερον, τα έχει βρει με τον Παπανδρέου. Με μια διαφορά: Οτι ο Παπανδρέου τα έχει βρει με το κόμμα του, ενώ ο κ. Καραμανλής αδειάζει το κόμμα του για να πάει Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον Μάρτιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε markos το σχόλιο του Γιαννιώτη είναι κατατοπιστικό όσο αφορά την προσφυγή του Γείτονα στη δικαιοσύνη και δεν χρειάζεται νομίζω σχολιασμούς εκτός και αν διαφωνούσες. Αλλά αφού δεν διαφωνείς γιατί έκανες τόσα πολλά σχόλια?
    Έλενα Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελενα παραθετω σημαντικα στοιχεια για το ολο πολιτικο μας περιβαλλον. Δεν ειναι αναγκη να διαφωνει κανεις για να σχολιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάς τα έπρηξες ρε MARKOS με τις μακροσκελείς ανοησίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:39 μμ

    Παντως σιγουρα αν κατι σου 'επρηξα' αυτο δεν ειναι το μυαλο! Εκτος βεβαια να σκεφτεσαι με 'αυτο'

    ΑπάντησηΔιαγραφή