Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Αλέξης έχει πρόγραμμα "εξόδου" από την ...κρίση.!

Οι πολίτες θέλουν αλλαγή πολιτικής και όχι κυβερνητική εναλλαγή τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, όπου χθες στις 12.30 το μεσημέρι παρουσίασε στη ΔΕΘ τους προγραμματικούς άξονες του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την οικονομική κρίση.

Εν τω μεταξύ η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε τον προεκλογικό σχεδιασμό και όλες οι δυνάμεις ρίχνονται στην κρίσιμη μάχη των εκλογών. Ο Αλ. Τσίπρας θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. "Προσωπικότητες" από τον ευρύτερο κοινωνικό και επιστημονικό χώρο της αριστεράς αλλά και νεότερα στελέχη θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια.

Μεταξύ των ...νέων στελεχών θα είναι και ο 70χρονος Γιάννης Μπανιάς, ο οποίος μιλώντας χθες στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της ΑΚΟΑ, ανήγγειλε την πρόθεσή του να είναι παρών στον εκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του, ανοίγοντας κι αυτός τον δρόμο στη νεότερη γενιά.

gianniotis: Μπράβο κ. Μπανιά. Θα σας δικαιώσει η ιστορία γι' αυτή τη ...θυσία σας. Δώστε τόπο στα ..."νειάτα" του ΣΥΡΙΖΑ και από τα ...μετόπισθεν αρκεσθείτε μόνο σε ...συμβουλές, γιατί, - όπως και να το κάνουμε - τα "αγανακτισμένα"...παιδιά της Κουμουνδούρου, διαθέτουν πιο εξελιγμένες μεθόδους αντιμετώπισης της ...βάρβαρης κρατικής καταστολής. Είναι και θέμα ηλικίας. Οπουδήποτε αλλού και να είσασταν θα είχατε ...συνταξουσιοδοτηθεί τώρα.!

2 comments: