Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Νέες φωτό - βίντεο "ζωντανεύουν" τον εφιάλτη (βίντεο)

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ημέρα που συγκλόνισε τον κόσμο και νέες φωτογραφίες και βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ζωντανεύουν τον εφιάλτη της 11ης Σεπτεμβρίου.
Ειδικότερα, μέσω του Ίντερνετ διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του ενορχηστρωτή των επιθέσεων, καθώς και ένα νέο ερασιτεχνικό βίντεο από τη στιγμή του δεύτερου χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους.
Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα χαμογελαστό Χαλίντ Σέιχ Μοχάμεντ, σε αντίθεση με αυτές που είχαν δημοσιοποιηθεί προ επταετίας από τον αμερικανικό στρατό.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι φωτογραφίες αυτές τον απεικονίζουν ως ένα φιλήσυχο, ευγενικό, στοχαστικό άνθρωπο, ακόμη και πιστό Μουσουλμάνο, κάτι που απέχει πολύ από την αλήθεια.
Οι φωτογραφίες του Μοχάμεντ τραβήχτηκαν από τον "Ερυθρό Σταυρό" στη βάση του Γκουαντάναμο και εστάλησαν στην οικογένειά του, που εικάζεται πως τις διοχέτευσε στο Ίντερνετ.

3 comments:

  1. Έχω διαβάσει ότι πολύ πριν την 9/11 υπήρχαν "αθώα" παιχνίδια στο Διαδίκτυο όπου τα παιδάκια χτυπούσαν με αεροπλανάκια τους δίδυμους πύργους και γινόταν χαμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι κρίμα που οι Έλληνες πιστεύουν ακόμα ότι το WTC έπεσαν απο αεροπειρατές και αεροπλάνα,με το 86% των μμε της Αμερικής να ανήκει σε Σιωνιστές.Παρεπιπτόντως το WTC7 δεν είχε καμία σύγκρουση με αεροπλάνο.Γιατί έπεσε?Ξυπνήστε επιτέλους,σταματήστε να βλέπετε και να πιστεύετε τα μμε στο διαδύκτιο είναι οι αποδείξεις.Παύλος Κόρινθος 40. http://www.youtube.com/watch?v=8n-nT-luFIw&feature=channel_page

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστεία η ιστορία και η συνωμοσιολογία ότι δήθεν τα αεροπλάνα τα έριξε η CIA ή οι ίδιοι οι Αμερικανοί στους εαυτούς τους.Τότε γιατί δεν έριχναν μόνο 2 ή τρία ή ένα;Στα αεροπλάνα επέβαινε μαζί με τους επιβάτες και η ιδεολογία και το μίσος και ο άλλος κόσμος της ανατολής που τον θεό τους δεν τον κοιτούν στο πρόσωπο αλλά τον προσκυνούν στα τέσσερα τον τρέμουν και τον επιβάλουν δια της βίας.Στα αεροπλάνα επέβαιναν οι απόγονοι αυτών που μαστίγωναν τη θάλασσα για να ηρεμήσει και να αποπλεύσουν τα πλοία τους κατα της εκστρατείας της Ελλάδας (Ξέρξης).Στα αεροπλάνα επέβαιναν οι απόγονοι αυτών που υποκλίθηκαν στον μεγάλο έλληνα στρατηλάτη Αλέξανδρο και στον ανώτερο ελληνικό και δυτικό μετέπειτα πολιτισμό.Στα αεροπλάνα επέβαιναν αυτοί όπου σπούδασαν σε δυτικά πανεπιστήμια, φορούσαν δυτικής κατασκευής ρούχα ,χρησιμοποιούσαν κινητά ,υπολογιστές κλπ,όλα μα όλα ακόμα και αυτοί οι ίδιοι δημιουργήματα δυτικού πολιτισμού.Με μια διαφορά όμως.Υπάρχει μεσαίωνας και σκοταδισμός στα μυαλά τους, τον πολιτισμό τους, τις χώρες τους και στις ψυχές τους.Είναι και θα είναι ανίκανοι (λόγω αντιλήψεων ,παραδόσεων και θρησκείας) να παράξουν οτιδήποτε βασίζεται στη σύγχρονη θεωρία σκέψης,οικονομίας,κοινωνικής οργάνωσης ,είναι καταδικασμένοι στο αιώνιο σκοτάδι.
    Αυτό είναι και το σημείο ταύτισης με τα δικά μας αριστεροκινούμενα ή ακίνητα εντελώς ΜΜΕ αλλά και ολόκληρο τον αριστερίστικο χώρο.
    Διαφέρουν μόνο λίγο στην επιλογή των gadgeds , ρουχισμού, ηλεκτρονικού εξοπλισμού κινητών και λοιπά προιόντα του βδεληρού (κατά τους ίδιους) δυτικού πολιτισμού.Οι δικοί μας όπως και να το κάνεις είναι πιο κλασάτοι ,πιο ενημερωμένοι,κατεβάζουν ΟΛΕΣ τις καινούργιες version των windows είναι πιο μοδάτοι όπως και ναχει όταν θα επιβληθεί η νέα τάξη αυτοί λόγω ανώτερου κοινωνικού status θα διεκδικήσουν στην ΑΤΑΞΙΚΗ κοινωνία δικαίως τους έναν αναβαθμισμένο ρόλο.Το τι παραμύθι έχουμε φάει για τους Αμερικάνους ,τους φονιάδες ,τους δράκους τις μάγισσες ,τα καλά παιδιά στα βουνά του Αφγανιστάν ,τις κοιλάδες τις Βολιβίας ,και τις πεδιάδες των Εξαρχείων δεν λέγεται.Ο εκπρόσωπος τύπου των εξεγερμένων στην Ελλάδα μάλιστα ,Α.Τσίπρας φοράει περιβολή αντάρτικου των πόλεων μόνο τύπου Timberland.
    ΙΙΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή