Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Αχιλλέας θέλει να ...ολοκληρώσει.!

Αυτός ο ...νεανίας της πολιτικής σε δύο μήνες περίπου κλείνει αισίως τα ...80 και εισέρχεται στο 81ο έτος της ηλικίας του.
Παρ' όλα αυτά, θέλει να ...ολοκληρώσει.
Τι κι' αν τα γράψαμε εδώ ! Αυτός επιμένει.!
Η υπόθεση... "βαρωνεία", είναι μια παλιά και πολύ "αμαρτωλή" υπόθεση στην λεγόμενη "κεντροδεξιά παράταξη", τόσο που της έχει κοστίσει κατά καιρούς όχι μονάχα την απώλεια του... "λουφέ" της εξουσίας, αλλά και την ίδια την εικόνα της στην συνείδηση των πολιτών, και το αντιλαμβάνεται η συντριπτική πλειονότητα των φίλων κι οπαδών της, όμως...
Αμετανόητοι ως άλλοι... "βουρβώνοι" οι "βαρώνοι" μας... κληροδοτούν, άλλος τα παιδιά, άλλος τ' ανίψια του κι άλλοι τις γκόμενες για να συνεχίσουν το... σωτήριο έργο των, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που... ευρισκόμενοι εκτός... πάσης πραγματικότητας, επιμένουν να προκαλούν με την φυσική παρουσία τους...
Εις εξ' αυτών ο θείος του Πρωθυπουργού κύριος Αχιλλέας Καραμανλής,
που... απειλεί από προχθές ότι θα επιχειρήσει να... ολοκληρώσει τις προσπάθειές του για την ευημερία του Νομού Σερρών - όπως χαρακτηριστικά εδήλωσε - που συνεχίζονται βεβαίως... διακριτικά τα τελευταία 40 χρόνια!
Είναι ν' απορεί κανείς, που το βρίσκουν το κουράγιο αυτοί οι άνθρωποι και που την... βρίσκουν την ανοχή όσοι θα 'πρεπε από τις υπεύθυνες υψηλές θέσεις των στην κομματική πυραμίδα, να τους έχουν στείλει από καιρό στον... αγύριστο!
Κάτι τέτοια βλέπει και η βάση και... κόβει πέρα!

6 comments:

  1. Πρέπει να γίνει νόμος ώστε κανένας να μη μπορεί να βάλει υποψηφιότητα όταν είναι πάνω από 71 ετών, έτσι ώστε αν εκλεγεί, στη λήξη της τετραετίας, δηλαδή στα 75, να πηγαίνει σπίτι του για να ξεκουραστεί.
    Ουδείς στη Βουλή άνω των 75!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Αχιλλεα δεν μας παρατας και εμας λιγο ησυχους απο το μαμισι!

    Δεν πας ...να δεις και λιγο τηλεοραση... οπως λεει και το ανεκδοτο!


    Δωσε ντε τοπο στα νειατα..
    Ασε να μας 'ολοκληρωσουν' οι νεοσοι οπως ο Μιλτιαδακης το Βαρβιτσωτακη η ο Κυριακος Μιζο-τακης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με σταυρό κατεβαίνει ο Αχιλλέας, όχι στο Επικρατείας. Άρα αν οι ψηφοφόροι του νομού του δεν τον θέλουν, θα ψηφίσουν άλλους. Αν όμως τον θέλουν, εμάς γιατί μας πέφτει λόγος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά τα λές 1:47 τα ίδια ακριβώς ισχύουν και στο θέμα του Ψηνάκη άν τελικά είναι υποψήφιος. Ο γεροβρυκόλακας Αχιλλέας δυστυχώς θα ξαναβγεί γιατί υποθέτω οτι στους νεοδημοκράτες του νομού Σερρών θα υπάρχει ισχυρό ρεύμα υποστήριξης στην οικογένεια Καραμανλή που θα το εκδηλώσουν για άλλη μιά φορά με την ψήφο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:12 πμ

    Σιγουρα

    Το γεγονος ομως οτι η ηγεσια tης ND αποφασιζει την διαιωνιση των τζακιων και της βαρωνειας αντικατοπτριζει πολιτικες επιλογες βαθυτερα αιτια και αρρωστεις την Ελληνικης πολιτικης σκηνης!

    Σιγουρα υπαρχουν μη επωνημοι αλλα παναξιοι ανθρωποι στον κοσμο της ΝΔ για να διαδεχθουν ενα ραμολι σαν υποψηφιοι!

    Αυτο το προβλημα κληρονομικης 'δημοκρατιας' υπαρχει και στα δυο κομματα του παλαιοκομματισμου και κατεστημενου.

    Πρεπεοι ολοι εμεις να δωσουμε ενα τελος σε αυτο τον εμαπιγμο του συνολου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή