Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Ξύπνα Έλληνα.! Με αυτά τα "συμφέροντα" θα ...συγκρουσθεί ο Γιωργάκης.!

Στις εκλογές του 2007 η εφημερίδα "Τα Νέα" και η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", στις 14 Σεπτεμβρίου, δηλαδή 2 ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές είχαν ως πρωτοσέλιδό τους… τον ίδιο ακριβώς τίτλο!
Άντε να πεις αυτό όντως ήταν τυχαίο μιας και καμία φορά συμβαίνει…
Ερχόμαστε τώρα στο έτος 2009 και συγκεκριμένα στην προχθεσινή ημέρα, 2 Οκτωβρίου του 2009, δηλαδή 2 ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές.
Κατά έναν περίεργο τρόπο και κατά μια διαβολική σύμπτωση ο ..."δαίμονας του Τυπογραφίου", έβαλε το χεράκι του, ώστε πάλι ηΕλευθεροτυπία και Τα Νέα να έχουν και πάλι το ίδιο πρωτοσέλιδο!
Τώρα το τι ακριβώς είναι, προτιμώ να το αφήσω στην κρίση σας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γεγονός είναι ένα!
Με αυτά τα εκδοτικά ..."συγκροτήματα" πρόκειται να ...συγκρουσθεί ο Γιωργάκης.!
olympia

3 comments:

  1. Mήν ανησυχείς καθόλου ο Έλληνας δέν κοιτάζει καθόλου τα πρωτοσέλιδα των συγκεκριμένων εφημερίδων πρίν πάρει την απόφαση του τί θα ψηφίσει, τα προβλήματα του κοιτάζει.
    Αυτό έλλειπε ύστερα απο τόση πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει εναντίον τους να στηρίζεται πάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ,
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ;
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και Τωρα...ΕΛΛΑΔΑ μου,Μπορεις... να...Κλαψεις!!! Σημερα το πρωη,ειχα μια μικρη και πικρη εμπειρια,του τι εστι Πρασινοφρουρος!!! Αυτο,το Βαμπιρ, που ξεχασμενο,στα Ταρταρα της ψευτικης δημοκρατιας μας,τοσα χρονια,εκανε την εμφανιση του, με απειλες,και...σχεδια,για το....μελλον του!!! Που πονταρει.Στον Αναπειρο Φελο του, που εχει, Γι'Αρχηγο;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή