Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Δύσκολες ώρες για την ειδική φρουρό

Ιδιαίτερα σοβαρή χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της 23χρονης ειδικής φρουρού Σοφίας Ψυχογιού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Μονάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του "Ερυθρού Σταυρού".
Η κοπέλα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής.
Σοβαρή, αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται και η κατάσταση του άλλου τραυματισμένου αστυνομικού που νοσηλεύεται στην Εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.
Οι υπόλοιποι αστυνομικοί δεν διατρέχουν κίνδυνο.
Τους τραυματίες επισκέφθηκε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους. Η υποψήφια για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με τους συγγενείς των τραυματιών και σε δηλώσεις της τόνισε ότι "ένα κορίτσι 24 ετών δίνει τη δική της μάχη στην εντατική το Ερυθρού Σταυρού και οι προσευχές όλων των Ελλήνων είναι μαζί της για να καταφέρει να το ξεπεράσει και να βγει γερή. Το ίδιο γερή, πιστεύω, είναι και η αποφασιστικότητα όλων μας για να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην επιτρέψουμε ξανά τέτοια συμβάντα, τα οποία αποτελούν ντροπή για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία".
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash προανήγγειλε τη σταδιακή απόσυρση της φρουράς έξω από τα αστυνομικά τμήματα. "Τα Αστυνομικά Τμήματα είναι κέντρα εξυπηρέτησης των πολιτών και δεν πρόκειται να μετατραπούν σε φρούρια", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

1 comments:

  1. Οι ευχες ολων των αγνων Ελληνων για πληρη αποκατασταση της υγειας της ειναι μαζι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή