Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Στις Σέρρες η Ντόρα, στη Χαλκιδική ο Σαμαράς

Άνοιγμα στους Καραμανλικούς επιχείρησε με την ομιλία της στις Σέρρες η Ντόρα Μπακογιάννη, με αναφορές στη γνωριμία της με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, από την παιδική της ηλικία στο Παρίσι .
Η κα Μπακογιάννη είπε επίσης ότι μεγάλωσε μέσα στη ΝΔ, ενώ αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του Α. Σαμαρά και του Δ. Αβραμόπουλου, είπε ότι η ίδια δεν κατέθεσε ποτέ, ούτε προσωρινά, την κομματική ταυτότητα.
Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι υπάρχει χυδαίος στόχος δυσφήμισης εναντίον της από συγκεκριμένα πρόσωπα, επειδή είναι γυναίκα.
Σε ό, τι αφορά στην προεκλογική εκστρατεία τόνισε ότι είναι μία αμιγώς πολιτική μάχη και υπογράμμισε ότι "δεν μπορούμε να διεκδικούμε μελλοντικές εκλογικές νίκες με αντιλήψεις της δεκαετίας του 80".
Τη Δευτέρα η κα. Μπακογιάννη θα μιλήσει στο Βόλο.

_________________

Ενωτικός εμφανίστηκε με την ομιλία του στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής ο Αντώνης Σαμαράς, όπως έκανε και στη διάρκεια της περιοδείας του το Σαββατοκύριακο στην Πέλλα, την Ημαθία και την Πιερία.
"Το πρόβλημα δεν είναι να σηκώσουμε τους τόνους στο εσωτερικό της ΝΔ. Δεν έχω εσωκομματικό αντίπαλο. Το ζητούμενο είναι να σηκώσουμε τους τόνους της αντιπολίτευσης στο ΠΑΣΟΚ", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.
Υπογράμμισε επίσης ότι δεν απειλείται η ενότητα της παράταξης και τόνισε, απευθυνόμενους σε όσους διαδίδουν "τέτοιες γελοιότητες", όπως είπε, ότι η βάση της ΝΔ εγγυάται την ενότητα. Τέλος κάλεσε τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για την εσωκομματική εκλογή.

2 comments:

  1. Λέτε πράγματι να την κάνει ο Αρούλης ο σκαφάτος, η χαρά του Κοσμοπόλιταν, προς τη Θεοδώρα;
    Μάλλον δεν θα έχει συνειδητοποιήσει, εννοώ πραγματικά συνειδητοποιήσει ότι η εκλογή θα γίνει από τις εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και όχι από το “ελεγχόμενο” συνέδριο.
    Είτε κουβαλάει λιγοστότατη φαιά ουσία είτε το μητσοτακέϊκο ξέρει κάτι γι’ αυτόν που οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ:
    Επίσημη ανακοίνωση του Α. Παυλίδη:

    "Τα δελτία ειδήσεων των ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η επί χρόνια συνάδελφος στην Βουλή και σε Κυβερνήσεις της ΝΔ, κα Ν. Μπακογιάννη, εδήλωσε ότι της προσέφερα στήριξη, την οποία ... απέρριψε.
    Επ’ αυτού δηλώνω ότι ούτε επικοινωνία είχα με την κα Μπακογιάννη, ούτε δήλωση έκαμα περί οποιασδήποτε στηρίξεως της."

    ΑπάντησηΔιαγραφή