Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Η "ποικιλόχρωμος" Δαμανάκη είναι η νέα ...Επίτροπος.!

Για μεγάλη επιτυχία της Ευρώπης έκανε λόγο ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες, όπου επελέγη ο πρώτος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ο εκπρόσωπος για την εξωτερική πολιτική της ΕΕ.
Αναφερόμενος εξάλλου στην επιλογή της κ. Μαρίας Δαμανάκη ως νέας Επιτρόπου της Ελλάδας ο πρωθυπουργός δήλωσε:
"...Έχω επιλέξει ένα πρόσωπο το οποίο έχει μεγάλη προσφορά (!!!) στην ελληνική πολιτική ζωή με πολλούς ...αγώνες για τη δημοκρατία και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει ιδιαίτερα και στην Ευρώπη, σε όποια θέση και αν αναλάβει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή..."
Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την ελπίδα ότι με τις αποφάσεις αυτές η Ευρώπη θα μπορεί να μιλάει πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά, με ισχυρή φωνή στο διεθνή στίβο, προασπίζοντας τα συμφέροντα των λαών και των πολιτών της ΕΕ.
Για τον πρωθυπουργό του Βελγίου Χέρμαν Φαν Ρομπέι, ο οποίος ορίστηκε πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι "μπορεί να εκφράσει τη συνοχή των ευρωπαίων εταίρων και να συμβάλει στην ενότητα της ΕΕ".
Για τη Βρετανή επίτροπο Κάθριν Άστον, η οποία ορίστηκε εκπρόσωπος για την εξωτερική πολιτική της ΕΕ, ο πρωθυπουργός είπε ότι πρόκειται "για έναν άνθρωπο προοδευτικό, με μεγάλες εμπειρίες στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις που γνωρίζει πολύ καλά τις οικονομικές και κλιματικές κρίσεις και η οποία θα συμβάλει στη ενίσχυση της φωνής της Ευρώπης παγκοσμίως".

7 comments:

  1. Ε, τι διάολο, τσάμπα φώναζε η κοπέλα "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπανδρεου φαίνεται να Ειναι ΑΝΕΞΙΚΑΚΟΣ.
    Δεν κράτησε κακίες για την ιστορική παραπομπή του πατέρα του στο ειδικό Δικαστηριο.
    Σπύρος ΠΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.31
    Δεν φώναζε κύριε,
    επαιξε το κεφάλι της.
    Βρέθηκε την καταλληλη ώρα εκεί που έπρεπε, τιμώντας τα νιάτα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1,26 αφου την υποστηρίζεις πες μας τουλάχιστον τι είναι ;
    σοσιαλίστρια ή κουμουνίστρια ή σας δουλεύει όλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πΕς ΜΑς ΚΑΙ ΣΥ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΟΔΗΓΌς ΤΟΥ ΤΑΝΚ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ πΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ οδηγούσα το τανκ, ρε! Μη μου κλέβετε τη δόξα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Τ'ΟΝΟΜΑ Η' ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΝΕΚΡΟΙ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΗΣΑΝ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή