Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Στον Εισαγγελέα ο Λιδάκης

Ενώπιον του Εισαγγελέα Βοιωτίας θα βρεθεί από ώρα σε ώρα ο Μανώλης Λιδάκης που συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το τζιπ του τραγουδιστή για έναν έλεγχο ρουτίνας και αποφάσισαν να ψάξουν το αυτοκίνητο όταν είδαν πως η όψη του δεν ήταν καλή. Ακόμα και οι ίδιοι έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν τα ναρκωτικά κοντά στο χειρόφρενο και το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Όπως εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής, «κύλησε» στα ναρκωτικά μετά τον χαμό των γονιών του, που τον έφερε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα ναρκωτικά προορίζονταν για προσωπική του χρήση και δεν τίθεται θέμα εμπορίας, κάτι που επιβεβαιώνουν και έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Συντετριμμένος, ο Μανώλης Λιδάκης έμεινε όλη νύχτα στα κρατητήρια του τμήματος Λειβαδιάς, ενώ ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε νωρίς τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του είναι σοκαρισμένοι από την είδηση, ενώ ο παιδικός του φίλος έσπευσε στο πλευρό του. Ο Μανώλης Λιδάκης ουδέποτε έδωσε δικαίωμα και πάντα ήταν χαμηλών τόνων. Μάλιστα, άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί του τον χαρακτηρίζουν κομμάτι - μάλαμα.

2 comments:

  1. Οπως ολοι οι κατεχοντες ναρκωτικα
    Τωρα περι προβληματων ,ολος ο κοσμος εχει δεν κυκλοφορει με τζιπ....και κατι...για να ξεχασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε θα τιμωρουνται,οσοι εχουν ουσιες μαζι τους??
    0 χαπια σε ποσο διαστημα θα τα επινε κυριε Εισαγγελεα??
    Ακουμε και αναρωτιομαστε γιατρος δεν καλειται να μαςτο εξηγησει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή