Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Η νύφη πήγε στο γάμο με... προίκα ηρωίνη

Νύφη-βαποράκι πήγε στο γάμο της με ναρκωτικά!
Ο λόγος για μία 32χρονη που επρόκειτο να παντρευτεί μέσα στις δικαστικές φυλακές Χανίων τον καλό της, έναν 35χρονο κρατούμενο, αλλά εκτός από τη νυφική ανθοδέσμη μετέφερε μαζί της και ηρωίνη!
Η τελετή επρόκειτο να γίνει προχθές, στις 2.00 μ.μ. από την αντιδήμαρχο Χανίων Θεοχαρούλα Μυλωνάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νύφη προτού μπει στο σωφρονιστικό κατάστημα πήρε από έναν φίλο τού γαμπρού μία τσάντα με ρούχα προκειμένου να του τα δώσει (καθώς τους κρατουμένους μπορούν να επισκέπτονται μόνο συγγενικά τους πρόσωπα).
Οταν όμως η κοπέλα έφτασε στην είσοδο, ξεκίνησε ο έλεγχος των πραγμάτων της από τους υπαλλήλους των φυλακών. Ενας εξ αυτών διαπίστωσε ότι στη ραφή μίας πετσέτας μπάνιου που βρισκόταν μέσα στο δέμα υπήρχε κάτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Χανίων, άνδρες της οποίας ξήλωσαν τη ραφή της πετσέτας και διαπιστώθηκε πως μέσα της ήταν κρυμμένο 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.
Η κοπέλα (που κατάγεται από την Ουκρανία) ισχυρίστηκε ότι η ναρκωτική ουσία δεν προοριζόταν για τον 35χρονο μέλλοντα σύζυγό της, αλλά για έναν άλλο κρατούμενο, ομοεθνή της, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν ο αποδέκτης της. Αμέσως κινήθηκαν διαδικασίες σε βάρος του ζευγαριού, ενώ το άτομο που έδωσε στη νύφη την τσάντα με τα ρούχα αναζητείται.
Οπως ήταν αναμενόμενο, η τελετή ακυρώθηκε προκαλώντας την απογοήτευση τόσο των κοινωνικών λειτουργών όσο και των δεσμοφυλάκων.
Σύμφωνα πάντως με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των δικαστικών φυλακών Χανίων, δεν είναι η πρώτη φορά που κρατούμενοι σκαρφίζονται διάφορους τρόπους προκειμένου να βάλουν μέσα στις φυλακές ναρκωτικά.
espresso

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου