Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

"Όλοι μαζί.."

Το σύνθημα του Σαμαρά...
Πολύ καλή δήλωση του νέου προέδρου της Ν.Δ...
Μια δήλωση ενότητας και αποφασιστικότητας για το μέλλον. Η δυναμική αντιπολίτευση από αύριο προέχει και έκανε πολύ καλά που το επισήμανε. Αλλά ακόμα πιο σωστός ήταν όταν τόνισε πώς δεν τον ενδιαφέρει η Ν.Δ. να γίνει κυβέρνηση αν πρώτα δεν είναι έτοιμη να αλλάξει τη μοίρα του τόπου μας.

Μεταξύ άλλων είπε: "Με εντολή των ψηφοφόρων αναλαμβάνω την τιμή να οδηγήσω την παράταξη να οδηγήσω την παράταξη μπροστά. Η πολιτική μας είναι ξεκάθαρη να επιστρέψει στις νίκες και ιδεολογικά κυρίαρχη. Ο λαός μίλησε, η βάση του κόμματος, ο απλός ψηφοφόρος μίλησε κσι η εντολή του είναι ηχηρή και αδιαμφισβήτητη. Πριν ενάμιση μήνα σας μίλησα για ελπίδα και το μετατρέψατε σε μεγάλη πρωτοφανή λαοθάλασσα που σάρωσε όσους μας πήγαιναν πίσω και μας πλήγωναν. Σε ένα τέτιο πρωτόγνωρο άνοιγμα στην βάση ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Σήμερα νικήσαμε όλοι. Δεν υπάρχουν ηττημένοι. Δεν είμασταν αντίπαλοι και το διακήρυξα στις δύσκολες ώρες. Από εδώ και εμπρός δεν είμαστε αντίπαλοι. Ευχαριστώ την Ντόρα για το τηλεφώνημά της και θα μιλήσω μαζί της όπως και με τον Ψωμιάδη στον οποίο εύχομαι περαστικά. Θα μιλήσω και με τον Καραμανλή. Δεν με νοιάζει ποιον ψήφισαν τα στελέχη και όσα ειπώθηκαν μέχρι σήμερα τα έχω ξεχάσει όλα. Σφουγγάρι. Η βάση δεν θα δεχθεί υπονόμευση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και όσους μου στάθηκαν. Θα πάμε στους επόμενους μήνες σε συνέδριο για διακήρυξή θέσεων και αρχών.
Να φτιάξουμε μαζί την Ελλάδα της Ελπίδας"

Καλή επιτυχία Αντώνη...!
enimerwsi

11 comments:

  1. Τα μυνήματα των Εκλογών στη Νέα Δημοκρατία

    Πολλαπλά τα μηνύματα και τα οφέλη από τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
    Πρόκειται για μια καθαρή και μεγάλη νίκη της παράταξης αλλά και της Δημοκρατίας.
    Έγινε κινητοποίηση των στελεχών και ενεργοποίηση τους για μια νέα αρχή.
    Από τον λήθαργο και την απομόνωση μετά την βαριά ήττα των Εθνικών Εκλογών, ήρθε η μεγάλη λαϊκή συμμετοχή και η ελπίδα για την ανάδειξη και πάλι της πολιτικής, της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
    Νέα μέλη προστέθηκαν στην μεγάλη οικογένεια της Ν.Δ, μέσα από μια ανοιχτή και σύγχρονη διαδικασία.
    Επιτέλους το κόμμα άνοιξε την "αγκαλιά" του, έγινε πιο σύγχρονο, ευέλικτο και δεκτικό σε νέες προτάσεις και διαδικασίες.
    Δημιουργείται μια νέα δυναμική και προσμονή από τον λαό για την απαρχή νέων νικηφόρων αγώνων.
    Παρά τις όποιες μικρές η μεγάλες παραφωνίες και εντάσεις, επικράτησε στο τέλος η λογική και μέσα από την σύνθεση προέκυψε ο νέος Αρχηγός.
    Ο νέος αρχηγός που μετά την εκλογή του θα πρέπει με την δύναμη της βάσης να κάνει μια νέα αρχή και ξαναφέρει την πολιτική της Ν.Δ στο προσκήνιο.
    Να αναδειχτούν οι διαχρονικές αρχές, αξίες και θέσεις της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και πάνω απ όλα να αρχίσει επιτέλους να λειτουργεί η αξιωματική αντιπολίτευση.
    ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/11/blog-post_6697.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΟΓΙΚΕΥΤΗΚΕΣ! ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ Ν.Δ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ...

    Υ.Γ. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο FREDEJUS ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Η EΠAΘΕ ΑΜΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξεχναμε το ποστ σου που βριζεις τον Αβραμοπουλο. Οι ψευτοδηλωσεις νομιμοφροσυνης σου ειναι γελοιες. Να φυγεις να πας αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 30 Νοέμβριος 2009 3:43 μμ

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ!

    ΚΑΙ ΝΑΙ, ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4:41,
    Δικαίωμά σου να θεωρείς και να χαρακτηρίζεις όποιον θέλεις όπως θέλεις.
    Δημοκρατία έχουμε.
    Εγώ. πχ. θεωρώ τη Θεοδώρα φαντασμένη κολονακιώτισσα που (πολιτικά) δεν ξέρει να ξεχωρίσει το κεφάλι του γαϊδάρου από την ουρά.
    Τα αλλεπάλληλα λάθη της έδειξαν αμετροέπεια, ανικανότητα να αφουγρασθεί αυτά που θέλει ο λαός και ότι θα ήταν επικίνδυνη για την Νέα Δημοκρατία, εάν είχε εκλεγεί αρχηγός.
    ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα και εμεις θεωρουμε την Ντορα και γελοια και αποκρουστικη ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να βαλουμε στην ακρη τα προσωπικα μας παθη που ΑΝΑΨΑΝ για τα καλα τελευταια...

    Μην μιλησω για γραφικοτητες τυπου Γιακουματου η Πολυδωρα... ας βρουνε πια την σοβαροτητα τους αν μπορουν και ας αρθρωσουν τωρα ενα αντιπολιτευτικο πειστικο λογο.. τερμα τα υπουλα χτυπηματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Γιαννιώτη, οι "χλιαροί" δεν αρέσουν ούτες στους μεν ούτε στους δε... Το βλέπεις, ότι τα σαβραμοπουλάκια θέλουν ένα κομματίδιο του 15% αρκεί να είναι "της παρέας τους" και έχουν αρχίσει ήδη από τα μπλογκς να... "διαγράφουν"! Να διαγράφουν εκείνους που έδιναν μάχες για τη Νέα Δημοκρατία όταν οι "δικοί τους" Σαβραμοπουλαίοι την πολεμούσαν με τα δικά τους αποτυχημένα κομματίδια!

    Η λύση είναι μία και είναι απαίτηση αυτού του σημαντικού 40%: Εδώ και τώρα επανίδρυση της Κεντροδεξιάς στις αρχές του Εθνάρχη Καραμανλή και έξω από το πεθαμένο σχήμα της ΝΔούλας που κατέλαβαν οι Προδότες! Ο Λαός δείχνει το δρόμο και όσοι δεν το αντιληφθούν θα συμπαρασυρθούν από τους δύο Τίποτα στο σκουπιδόλακκο της Ιστορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 700.000 μέλη είναι ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, παιδιά.
    Θεωρώ ότι πρόκειται για την αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας από τις στάχτες του 33%.
    Εφεξής, ούτε τσαλιμάκια από τατούληδες, γιαννόπουλους και μανώληδες, ούτε αμφισβητήσεις στην οργάνωση του κόμματος, ούτε άρτσι μπούρτζι και Λουλάς και ο καθένας με το κοντό του και το μακρύ του.
    Με 700.000 μέλη η μαγιά έχει ήδη ετοιμαστεί και είναι μεγάλη παρακαταθήκη για την ενότητα και τη δύναμή μας στις επόμενες εκλογές.
    Αντίστοιχα πολλές, βεβαια, είναι και οι ευθύνες του νέου Προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ama psaxneis olo kai kati vriskeis.
    Diavaste me prosoxi ti egrafe o gianniotis gia tin Mpakogianni ligo prin apo ti ethnikes ekloges.
    To keimeno einai tou idiou tou gianniotis. Distixos kapoioi viastikan na vgaloun simperasmata. Anoikste afto to link.

    http://gianniotis.blogspot.com/2009/06/blog-post_4917.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5:23 μμ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ 3:43 μμ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο γραφικός δεφρέζας κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή