Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Κύριε Αντώνη Σαμαρά, έχετε γράμμα!


.
Κύριε Σαμαρά, κατ’ αρχήν θέλω να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στην προεδρία της ΝΔ, ευχόμενη επιτυχία στο δύσκολο έργο σας για το καλό όλων των χιλιοπροδομένων Ελλήνων. Βέβαια, είναι μια εκλογή που προσωπικά δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, διότι απλούστατα δεν περιμένω τίποτα από ένα σάπιο και διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα, όποιοι κι αν είναι οι αρχηγοί των κομμάτων, πολύ περισσότερο όταν έχουν και βεβαρυμμένο παρελθόν. Συγχρόνως θέλω να σας εξομολογηθώ, χωρίς να μετανιώνω, ότι δεν πήγα στις κάλπες για να ψηφίσω, κι αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν υποστήριξα ούτε κάποιον από τους αντιπάλους σας. Συν τοις άλλοις, είχα αηδιάσει κι από τον προεκλογικό πολιτικό κανιβαλισμό, που εκφράστηκε από οπαδούς σας με πρωτοφανή αγριότητα και χυδαιότητα και μέσα στο Διαδίκτυο, εναντίον της βασικής σας αντιπάλου, κ. Ντόρας Μπακογιάννη - κανιβαλισμός που συνεχίζεται δυστυχώς και μετά τη νίκη σας...

Το ότι υπάρχουν κανίβαλοι και χυδαίοι μεταξύ των δημοσιογράφων και των κομματικών οπαδών είναι μια θλιβερή πραγματικότητα, που υπογραμμίζει το γεγονός ότι η πολιτική στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρωτόγονο στάδιο, υποδαυλίζοντας και ενθαρρύνοντας ό,τι πιο χαμερπές ένστικτο εμφωλεύει στην καρδιά του ανθρώπου. Στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, ο πολιτικός πολιτισμός και η αξιοπρεπής πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα είναι ακόμη άγνωστα… Το τραγικότερο, όμως, είναι ότι εσείς δεν ενοχληθήκατε απ' αυτές τις ελεεινές συμπεριφορές που ξετυλίγονταν για χάρη σας και δε βγήκατε στα ΜΜΕ να υψώσετε στεντόρεια φωνή για να καταδικάσετε τις αθλιότητες εναντίον μιας γυναίκας και του πατέρα της, ώστε να επαναφέρετε τους οπαδούς σας στην ηθική τάξη. Ή μήπως βγήκατε και δεν το πήρα είδηση;

Θέλω να θυμίσω πάντως σε όλους όσους εξέμεσαν δηλητήριο ότι “έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά” και, όπως λέει ο λαός, όλα εδώ πληρώνονται. Το να κανιβαλίζουν οι οπαδοί και φίλοι σας εναντίον ενός υπέργηρου πολιτικού επειδή πριν από 45 χρόνια έκανε λάθος εκτίμηση πραγμάτων και πήρε εσφαλμένη πολιτική απόφαση – ούτε ο πρώτος ήταν ούτε ο τελευταίος – και το να φορτώνουν το “προπατορικό αμάρτημα” στην κόρη του που ήταν τότε κοριτσάκι μόλις 10 ετών, είναι αλητεία και καφρίλα την οποία εσείς δυστυχώς δεν καταδικάσατε διότι επενδύσατε σ’ αυτήν…

Αυτά ως προς την έλλειψη ήθους στην προεκλογική σας καμπάνια. Βέβαια δεν παρακολούθησα τις προεκλογικές σας ομιλίες, και δεν έχει νόημα ν’ αναφερθώ σ’ αυτές κατόπιν εορτής. Είχα όμως διαπιστώσει το άγχος σας για το πώς θα ξαναμαζέψετε στην κομματική στάνη τα πρόβατα που ξεστράτισαν. Μήπως για να τα ξανακουρέψετε σύριζα και να τα ξαναρμέξετε, όπως έκανε ο προκάτοχός σας, Κ. Καραμανλής - δηλαδή οι εκλεκτοί συνεργάτες του, ενώ αυτός κοιμόταν όρθιος - τον οποίο υμνείτε και θα συνεργαστείτε μαζί του; Για την “ταμπακιέρα”, όμως, δηλαδή πώς θα ξαναμαζέψετε τα κλεμμένα και πώς θα κλείσετε στη φυλακή εκείνους που καταλήστεψαν το κράτος και τα ταμεία στα 5,5 χρόνια που κυβέρνησε η ΝΔ, δε μας είπατε ποτέ λέξη.

Πάμε τώρα στη χθεσινή επινίκια και χωρίς συναισθηματισμούς δήλωσή σας. Παραθέτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα που δείχνουν ότι ώρες-ώρες δεν έχετε επίγνωση του τι λέτε και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν τα λόγια σας, πράγμα πολύ επικίνδυνο για έναν πολιτικό αρχηγό.

--«Σας ζήτησα τα ρυάκια να γίνουν ποτάμι και εσείς δημιουργήσατε αληθινή λαοθάλασσα, που σάρωσε όλα όσα μας κράταγαν πίσω, μας πήγαιναν πίσω και μας πλήγωναν.»

Δηλαδή τι σάρωσε ο λαός χθες και δεν το κατάλαβα; Ποιον, ποιούς σάρωσε; Τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη; Αυτοί κράταγαν το κόμμα πίσω και το πλήγωναν; Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η λαοθάλασσα μόνο τους εσωκομματικούς αντιπάλους σας σάρωσε χθες. Όμως, εσείς είπατε πως θα συνεργαστείτε μαζί τους. Μήπως άραγε εννοούσατε ότι η λαοθάλασσα σάρωσε τον Κ. Καραμανλή, ως κύριο υπεύθυνο της πανωλεθρίας της 4ης Οκτωβρίου; Μα αυτός είχε ήδη πάρει την ευθύνη πάνω του και είχε παραιτηθεί για να σας ανοίξει το δρόμο. Άλλωστε και μ’ αυτόν είπατε ότι θα συνεργαστείτε. Ποια πράγματα, λοιπόν, σας κράταγαν πίσω και σας πλήγωναν που τα σάρωσε κιόλας η χθεσινή λαοθάλασσα; Οι πολιτικές και τα χούγια των ηττημένων και οι στενοί τους συνεργάτες; Μα και αυτοί με τις ιδέες και τα κουσούρια τους θα παραμείνουν εκεί, μέσα στο κόμμα, του οποίου την ενότητα είπατε ότι θα περιφρουρήσετε. Ή μήπως θα προβείτε σε εκκαθαρίσεις;

Δε μας εξηγήσατε, λοιπόν, κύριε Σαμαρά, ποια ήταν εκείνα που πλήγωναν την παράταξη και την πήγαιναν πίσω, τα οποία χθες εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Εγώ αν ήμουν στη θέση της κ. Μπακογιάννη ή του κ. Καραμανλή θα απαιτούσα εξηγήσεις. Κι αν πιστεύατε ότι πλήγωσα και κράταγα πίσω την παράταξη θα απαιτούσα να με διαγράψετε ώστε να πάτε μπροστά χωρίς τα βαρίδια. Αλλιώς η έκφρασή σας ήταν επιπόλαιη και επικίνδυνη για την κομματική ενότητα. Καταλάβατε τίποτα από το συλλογισμό μου;

--«Ζητώ από όλους τους απλούς Νεοδημοκράτες αυτούς που με ψήφισαν και αυτούς που δε με ψήφισαν, να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας και της Νέας Δημοκρατίας. Ζητώ απ’ όλους τους Έλληνες πολίτες να έρθουν κοντά μας. Η δημοκρατική επανάσταση, που έχει ξεκινήσει αφορά και εκείνους. Έχει γίνει ήδη η πρώτη μεγάλη ανατροπή. Τώρα πάμε για τη μεγαλύτερη ανατροπή.»

Ώστε η εσωκομματική σας επικράτηση ήταν μεγάααλη ανατροπή! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ποιανού; Της Ντόρας Μπακογιάννη με την οποία δηλώσατε ότι θα πάτε χέρι-χέρι για την επόμενη μεγαλύτερη ανατροπή; Τι ανατράπηκε κι εμείς δεν το πήραμε είδηση; Δεν είδαμε να προωθείτε τίποτα ανατρεπτικές ιδέες κατά την προεκλογική σας καμπάνια. Αοριστολογίες και γενικόλογα ακούγαμε. Και με ποιον θα κάνετε την ανατροπή; Με το Δημήτρη Αβραμόπουλο που βούλιαξε τα νοσοκομεία στα χρέη; Ή με τον Πάκη που κοιμάται όρθιος;

--«Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε. Τώρα πάμε για τα επόμενα και σημαντικότερα. Να κάνουμε τη ΝΔ την ελπίδα της Ελλάδας, ώστε να φτιάξουμε μαζί την Ελλάδα της ελπίδας.»

Κάτι μου λέει ότι έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας και μικρή ιδέα για τις ευθύνες που αναλαμβάνετε και τη δυσκολία του εγχειρήματος. Ώστε η εκλογή σας στην προεδρία είναι το πρώτο μεγάλο βήμα! Μετριοφροσύνη, ε; Και φιλοδοξείτε να φτιάξετε την Ελλάδα της ελπίδας! Όχι την Ελλάδα της ευημερίας, της ευνομίας, της ανάπτυξης, του πολιτισμού, αλλά την Ελλάδα της ελπίδας για όλα αυτά. Πώς λένε, γηράσκω αεί ελπίζοντας! Δεν έχετε καταλάβει, λοιπόν, ότι ο Έλληνας θέλει λύσεις εδώ και τώρα; Δεν ελπίζει πια σε τίποτα και δεν εμπιστεύεται κανενός τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Κουράστηκε να ελπίζει για λίγο φως σαπίζοντας μέσα στο ηθικό, πολιτισμικό, πολιτικό και οικονομικό σκοτάδι.

Προσέχετε, λοιπόν, κύριε Σαμαρά, τι λέτε και πώς το λέτε διότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόμμα τσακίζει. Μέχρι να το καταλάβετε, πάντως, ασχοληθείτε να μαζέψετε έστω κάποια από τα χρήματα του Ελληνικού λαού που υπεξαίρεσαν τα λαμόγια της περασμένης εξαετίας. Από εκεί ν’ αρχίσετε!

15 comments:

  1. "...πριν από 45 χρόνια έκανε λάθος εκτίμηση πραγμάτων και πήρε εσφαλμένη πολιτική απόφαση..."

    Νομίζω πέραν αυτής της γραμμής δε χρειάζεται να αναγνώσει κανείς κάτι παραπέρα....

    Η εντολή της Αμερικανικής πρεσβείας και η προτροπή του "υπέργυρου" προς τον Αμερικανό πρέσβη για πραξικόπημα ήταν "λάθος εκτίμηση" !!!!

    ΖΗΤΩ Η ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ κυρία μου ! Είστε Ανεπανάληπτη πραγματικά !
    Αλλά η αγαπημένη σας δεν τιμωρήθηκε για τα λάθη του πατέρα της, αλλά για τα δικά της πιστεύω και καμώματα. Αφού λοιπόν αναρωτιέστε:

    Η λαοθάλασσα σάρωσε:
    1. Τα πληρωμένα πουλμαν αθιγγάνων για αγορασμένη ψήφο,
    2. Τα πούλμαν του Τουρκικού προξενείου Κομμοτηνής για επίσης αγορασμένη ψήφο,
    3. Τα πούλμαν από Σκόπια,
    4. Τη θέση υπέρ της πολτοποιημένης Ευρω-μάζας λαών έναντι στην Ευρώπη των Εθνών,
    5. Το συμβιβασμό σε όλα τα εθνικά ζητήματα χάρην της καρέκλας,
    6. Το δόγμα "τι να κάνουμε...είμαστε πλέον πολυπολιτισμική κοινωνία γιατί κάποιοι αποφάσισαν να σας σβήσουν από το χάρτη κι εσείς ζώα πρέπει να τα δεχτείτε" και
    7. Ένα σωρό άλλα "λάθη εκτίμησης" της "αδικημένης γυναικός" !!!

    Αυτά σάρωσε η λαοθάλασαα κι αν ο Σαμαράς δεν την αφουγκραστεί, θα τον σαρώσει κι αυτόν !!!

    Καληνύχτα σας.
    Ο αγανακτισμένος αναγνώστης σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα περνουν "αγανακτισμενε, ανωνυμε", Υπομονη.
    Τι να γινει???εδω μιλαει στη τηλεοραση ο Πολυδωρας ,που μας ειπε ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΩ, ΠΟΙΝΗ ΕΚΤΟΙΩ, ξεχασατε, να που σας λεω θα σας περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρια Σεφέρου μάλλον ΠΑΣΟΚτσου σας κόβω και μάλιστα βαθειά, πολύ βαθειά.

    Είστε στην λογική καλύτερα με τον ισχυρό (ΗΠΑ) να μας πετάξει ένα κομμάτι ξερό ψωμί να φάμε σαν τα σκυλιά παρά να υψώσουμε το ανάστημα.

    Στους δε Αμερικανούς μάλλον δεν ξέρετε πως αν δείξεις τα αρ@@α σου θα σε φωβηθούνε, και αν δείξεις τον ποπό σου θα σε γαμ@@@@νε.

    Όποιος έζησε στις ΗΠΑ το ξέρει καλά.

    Εσείς λαλίστατη κυρία Σεφέρου δεν το ξέρατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία Σεφέρου, κουβαλάς όλα τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια.
    Κατηγορείς μονίμως τους πάντες για τα πάντα (κυρίως δεξιούς σπανιότερα πασόκους) επιβεβαιώνοντας το αγγλοσαξωνικό "any fool can criticize and most fools do".
    Δεν έχει αρθρώσει καλά καλά ούτε δυο λέξεις ο Σαμαράς και στάζεις χολή και κριτική.
    Είναι ανάξια σχολιασμού η ανάρτησή σου, απορώ γιατί τη βάζουν.
    Εάν θέλαμε να διαβάζουμε αφ' υψηλού αναλύσεις και άλλες τέτοιες μπούρδες θα αγοράζαμε εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Σαμαρά τον κρίνω γι' αυτά που είπε και άκουσα, και γι' αυτά που δεν είπε και έπρεπε να πει. Κάποιοι οπαδοί του έκριναν χυδαία την κόρη του Μητσοτάκη γι' αυτά που έκανε ο πατέρας της όταν η ίδια έπαιζε με τις κούκλες της. Υπάρχει μια τεράστια ειδοποιός διαφορά.

    Re: "any fool can criticize and most fools do."

    Αυτό φυσικά αφορά κι εσάς που με κρίνετε. Έτσι δεν είναι φίλτατοι;
    Πάντως το ανωτέρω "απόφθευγμα" κάποιος φασίστας θα το έγραψε και μου θυμίζει το ευαγγελικό: "μη κρίνετε ίνα μη κριθείτε."

    Προσωπικά πιστεύω ότι μόνο οι ηλίθιοι δεν κρίνουν. Απλά καταπίνουν αμάσητα ό,τι τους σερβίρουν τα είδωλά τους και οι "αυθεντίες".

    Ναί, πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια και δοξάζω το Θεό γι' αυτά. Διότι μόνο μέσα από δυσκολίες χαλυβδώνονται οι χαρακτήρες και αναπτύσσεται η κρίση. Αυτοί που μας κυβερνούν κι εκείνοι που φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν, δυστυχώς, είναι βουτυρόπαιδα και κολλεγιόπαιδα και δε γνώρισαν ποτέ στο πετσί τους τι θα πει φτώχεια και αγώνας επιβίωσης. Θεωρούν την πολιτική ένα φανταστικό ΣΠΟΡ και όχι βωμό στον οποίο πρέπει να θυσιαστούν για να υπηρετήσουν. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε στη σημερινή κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση. Και τα χειρότερα έπονται...

    Και μια φιλική συμβουλή: μην ξαναδιαβάσετε άρθρα μου και σας ανεβαίνει η χοληστερίνη από τον εκνευρισμό. Δε θέλω να προκαλέσω κακό στην υγεία σας διότι μετά θα έχω τύψεις.-:)
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία,
    Θα πρέπει να μας έχεις μπερδέψει με κάποιους λίγους που τους ενδιαφέρει η γνώμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι, τα "πρασινάλογα" είναι αδύνατο να μπερδευτούν με άλλους. Πρασινίζουν από μακριά.
    Πάντως τον οικοδεσπότη αυτού του ιστολογίου προφανώς τον ενδιαφέρει η γνώμη μου, γι' αυτό αναρτά τα άρθρα μου. Τούτο εμένα μου αρκεί.
    Έστω και έναν να ενδιαφέρει η γνώμη μου, αυτό για μένα είναι ισχυρό κίνητρο για να γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ , ΕΞΕΜΕΣΕΣ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΣ ΚΑΝΕΝΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ). ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ Η ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Μ'ΑΥΤΟ;
    Η ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΠΙΟ;
    ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΡΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ :
    Αύριο διαγραφόμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ από το απόκομμα του Αποστάτη! Μόνο όταν και αν φύγει αυτό το ΣΚΟΥΠΙΔΙ από τη ΝΔ θα έχουμε ξανά θέση σ' αυτήν! Αλλά ελπίζουμε μέχρι τότε να έχει γίνει η απαραίτητη πολιτική κίνηση από τη Ντόρα μας...

    Η Οργή και η Αγανάκτηση της Προδομένης Βάσης από το χθεσινό ΚΑΛΠΙΚΟ αποτέλεσμα που ανέδειξε αρχηγό της Μεγάλης Παράταξης τον Αποστάτη και Πολέμιό της Σαμαρά μετασχηματίζεται αυθόρμητα και με γεωμετρική πρόοδο σε κύμα αποχωρήσεων μελών από το ψευδεπίγραφο αυτό απόκομμα, που με πρόεδρο τον Προδότη ουσιαστικά αποποιείται την Ιστορία του, τη συνέπεια και τις αρχές του!

    Κύμα αποχωρήσεων μελών από το ψευδεπίγραφο Σαβραμοπουλόκομμα! Στο τέλος θα τους μείνει η... ΠΟΛΑ και το ΚΕΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΚΑΙ ΧΗΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΑΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όποιοι κι αν είναι οι αρχηγοί των κομμάτων, πολύ περισσότερο όταν έχουν και βεβαρυμμένο παρελθόν. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ.
    Στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, ο πολιτικός πολιτισμός και η αξιοπρεπής πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα είναι ακόμη άγνωστα… ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ;(εκτος απο το 'ημουν παντοτε παρουσα' η το 'με κατηγορουν οτι δεν εφυγα ποτε' η το ΄με κατηγορουν επειδη ειμαι ψηλη' )
    Το να κανιβαλίζουν οι οπαδοί και φίλοι σας εναντίον ενός υπέργηρου πολιτικού επειδή πριν από 45 χρόνια έκανε λάθος εκτίμηση πραγμάτων και πήρε εσφαλμένη πολιτική απόφαση ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛ,ΛΑΟΥ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ (65) ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ (93). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ , ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΑΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΗΝ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΣ ΑΣΧΟΛΞΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ.
    το “προπατορικό αμάρτημα” στην κόρη του που ήταν τότε κοριτσάκι μόλις 10 ετών, είναι αλητεία και καφρίλα ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΥΓΕΝΕΣ ΣΤΥΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά ως προς την έλλειψη ήθους στην προεκλογική σας καμπάνια. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΑΣ
    Βέβαια δεν παρακολούθησα τις προεκλογικές σας ομιλίες, και δεν έχει νόημα ν’ αναφερθώ σ’ αυτές κατόπιν εορτής. Είχα όμως διαπιστώσει το άγχος σας για το πώς θα ξαναμαζέψετε στην κομματική στάνη τα πρόβατα που ξεστράτισαν ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΕ , ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΩΛΕΣ.Η ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ , ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ.
    Για την “ταμπακιέρα”, όμως, δηλαδή πώς θα ξαναμαζέψετε τα κλεμμένα και πώς θα κλείσετε στη φυλακή εκείνους που καταλήστεψαν το κράτος και τα ταμεία στα 5,5 χρόνια που κυβέρνησε η ΝΔ, δε μας είπατε ποτέ λέξη. Η κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ;
    Δηλαδή τι σάρωσε ο λαός χθες και δεν το κατάλαβα; Ποιον, ποιούς σάρωσε; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΑΣ κ.Ν.Μ.
    Τι ανατράπηκε κι εμείς δεν το πήραμε είδηση ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ασχοληθείτε να μαζέψετε έστω κάποια από τα χρήματα του Ελληνικού λαού που υπεξαίρεσαν τα λαμόγια της περασμένης εξαετίας. Από εκεί ν’ αρχίσετε! ΣΩΣΤΟ (αρχισε απο ΖΗΜΕΝΣ, ΚΑΡΑΒΕΛΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ)

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτά ως προς την έλλειψη ήθους στην προεκλογική σας καμπάνια. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΑΣ
    Βέβαια δεν παρακολούθησα τις προεκλογικές σας ομιλίες, και δεν έχει νόημα ν’ αναφερθώ σ’ αυτές κατόπιν εορτής. Είχα όμως διαπιστώσει το άγχος σας για το πώς θα ξαναμαζέψετε στην κομματική στάνη τα πρόβατα που ξεστράτισαν ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΕ , ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΩΛΕΣ.Η ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ , ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ.
    Για την “ταμπακιέρα”, όμως, δηλαδή πώς θα ξαναμαζέψετε τα κλεμμένα και πώς θα κλείσετε στη φυλακή εκείνους που καταλήστεψαν το κράτος και τα ταμεία στα 5,5 χρόνια που κυβέρνησε η ΝΔ, δε μας είπατε ποτέ λέξη. Η κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ;
    Δηλαδή τι σάρωσε ο λαός χθες και δεν το κατάλαβα; Ποιον, ποιούς σάρωσε; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΑΣ κ.Ν.Μ.
    Τι ανατράπηκε κι εμείς δεν το πήραμε είδηση ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ασχοληθείτε να μαζέψετε έστω κάποια από τα χρήματα του Ελληνικού λαού που υπεξαίρεσαν τα λαμόγια της περασμένης εξαετίας. Από εκεί ν’ αρχίσετε! ΣΩΣΤΟ (αρχισε απο ΖΗΜΕΝΣ, ΚΑΡΑΒΕΛΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ)

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και μουγκα στην στρουγκα η κ.σεφερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή