Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ο καθηγητής Πιπερόπουλος στηρίζει Σαμαρά...

Τελικά σήμερα στην εκπομπή «καλημέρα σας» του Γιώργου Αυτιά στο ALTER ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος ανακοίνωσε ότι στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον Αντώνη Σαμαρά.

Στο σχετικό Δελτίο Τύπου ο κ. Πιπερόπουλος αναφέρει:

"Μετά από πολύχρονη απουσία από τα δρώμενα στο Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και γενικότερα στην πολιτική μας ζωή ακούγοντας το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψουμε στη Νέα Δημοκρατία οι εκατοντάδες χιλιάδες που την εγκαταλείψαμε επειδή αισθανθήκαμε και βιώσαμε πικρία, απογοήτευση ακόμη και θυμό, αποφάσισα να επιστρέψω στη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της Κεντροδεξιάς και να συμμετάσχω στην ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ – επί τέλους – ΑΝΟΙΧΤΗ και Δημοκρατική διαδικασία εκλογής Προέδρου.
Ψηφίζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου για Πρόεδρο του Κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά και καλώ τις φίλες και τους φίλους μου από την Κρήτη Μέχρι την Καστοριά και την Αλεξανδρούπολη να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να δώσουμε την ψήφο μας στον Αντώνη Σαμαρά και την καρδιά μας ξανά στη Νέα Δημοκρατία"

16 comments:

  1. Σοβαρά κ. Πιπερόπουλε; « ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ – επί τέλους – ΑΝΟΙΧΤΗ και Δημοκρατική διαδικασία εκλογής Προέδρου. » Σε ποια χώρα ζείτε; Δυο φορές έβγαλε έτσι πρόεδρο το ΠΑΣΟΚ. Όταν έγραφα ότι είστε πρόχειρος και ατεκμηρίωτος θυμώνατε. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία στον «Ανεξάρτητο» υποψήφιο δήμαρχο. Η πλάκα είναι ότι κι εγώ Σαμαρά θα ψηφίσω, να δείτε πως στο τέλος ο κ Πιπερόπουλος θα υπολογίσει και εμένα μέσα στους χιλιάδες φίλους του που θα ψηφίσουν Σαμαρά. O tempora o mores!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ greeks_against_stupidity
    Δυο λόγια μόνο θα σας πω.
    Λάθος ..."αρένα" διαλέξατε για να εκτονώνετε κάθε φορά το προσωπικό σας μένος σε βάρος του κ. Πιπερόπουλου.
    Συγνώμη, αλλά θα σας στεναχωρήσω.
    Την υβριστικώς και ειρωνικώς εκδηλούμενη κατά του κ. Πιπερόπουλου - εν προκειμένω - κακεντρέχειά σας, δεν πρόκειται να την ανεχθώ άλλη φορά.
    Υπήρξα τόσο ευγενής απέναντί σας, ώστε μπερδέψατε και αυτές ακόμη τις έννοιες των λέξεων.
    Κάνατε όμως ένα λάθος.!
    Εκλάβατε την ευγένειά μου ως αδυναμία, με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Θα έπρεπε όμως να λάβετε υπόψιν σας, ότι ο διαχειριστής του ιστολογίου, προφανώς, δεν προέρχεται από τον ...σωρό των διαδικτυακών ..."παιδιών" που έτυχε να γνωρίσετε μέχρι σήμερα.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν είδα τίποτα το υβριστικό στο σχόλιο του greeks_against_stupidity.
    Η ελαφρά ειρωνία του ήταν απάντηση στην πρόκληση του κ. Πιπερόπουλου να επέμβει στη συνείδηση των φίλων του και να τους υποδείξει ποιον να ψηφίσουν! Απαράδεκτη ενέργεια για έναν πανεπιστημιακό που, συν τοις άλλοις, δήλωνε ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος... Δηλαδή οι φίλοι του καθηγητή δεν έχουν δική τους άποψη;

    Ο κ. Πιπερόπουλος με αυτή τη δήλωση σίγουρα απογοήτευσε πολλούς φοιτητές του.
    Πρωτάκουστο για ένα δημόσιο πρόσωπο να προσπαθεί να ποδηγετήσει τους ψηφοφόρους προς την κατεύθυνση που ο ίδιος επιθυμεί. Θα μπορούσε να γράψει ένα δοξαστικό για τον κ. Σαμαρά, και να το αφήσει εκεί το θέμα. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
    Λυπάμαι...
    Πάντως, τα σχόλια περιττεύουν όταν ένα δημόσιο πρόσωπο βάζει ένα τέτοιο αυτογκόλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς αποδίδουμε αμφότεροι διαφορετικές έννοιες στις λέξεις. Ουδέποτε σας θεώρησα αδύναμο, αντίθετα εξακολουθώ να σας θεωρώ ευγενή. Έχετε διαφορετική από μένα άποψη στο τι είναι κριτική, πάντως σε κάθε περίπτωση σέβομαι την αρχή ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για το blog του και ορίζει μόνο αυτός το ύφος του blog του . Αποχωρώ από το blog σας ανακαλώντας το σχόλιο μου, ως απτή απόδειξη ότι ουδέποτε σας θεώρησα αδύναμο. Εύχομαι να ξανασυναντηθούμε υπό ευτυχέστερες συνθήκες και να σας πείσω για την τιμιότητα των προθέσεων μου.
    Με ειλικρινή εκτίμηση
    http://greeksagainststupidity.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κύριε giannioti, χρειάζεται περισσότερο χιούμορ η ζωή, και εγω το βρήκα πολύ καλό το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου 6:36 μμ.
    Χιούμορ υπάρχει και μάλιστα άφθονο.
    Υπό άλλες συνθήκες, δεν θα έμπαινα στα σχόλια της παρούσας ανάρτησης.
    Όμως, η οφθαλμοφανής εμμονή πρέπει πάντα να αναδεικνύεται.
    Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον κ. greeks_against_stupidity, φυσικά ούτε και με τους άλλους σχολιαστές, τους οποίους για άλλη μια φορά ευχαριστώ θερμά για το επίπεδο που κρτατάνε στη σελίδα των σχολίων.
    Αυτή η σελίδα είναι δική τους, και τους ανήκει, γι' αυτό άλλωστε και την διαφυλάττουν.
    Το gianniotis blog δεν φιλοδοξεί να διδάξει ...σεμνοτυφία, αλλά ούτε και εν μέσω διασταυρούμενων πυρών επιθυμεί να βρεθεί.
    Ας δώσουμε τα χέρια...
    Πρώτος το απλώνω εγώ.!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εψαξα να δω τα σχόλια το greeks_against_stupidity και δεν βρίσκω κι εγώ να υπάρχει κακεντρέχεια. Προσωπικά θα ήθελα πιο σκληρή γλώσσα και περισσότερη ειρωνεία για τον κύριο που θεωρεί τους ανθρώπους προσωπική ιδιοκτησία. Πάντως και εμένα δεν μου αρέσει ο Πιπερόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου άρεσε το σχόλιο του greeks_against_stupidity και γι αυτό παραξενεύτηκα από την αντίδραση του gianniotis.
    Ήμουν έτοιμος να εκφράσω την άποψή μου αλλά διαπίστωσα ότι με πρόλαβαν άλλοι σχολιαστές.
    Ελπίζω να είναι παροδική η αποχώρηση του greeks_against_stupidity.
    Και κάτι τελευταίο.
    Για την ποιότητα των πανεπιστημιακών έχουν λόγο και οι φοιτητές.
    Ίσως θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψή τους για τον εν λόγω κύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί τέτοια σχόλια gianniotis ? σαν να τα έγραφε ο ίδιος ο Πιπεροπουλος . εντάξει και ο greeks_against_stupidity είναι πολύ σκληρός αλλά καλά του κάνει. είδα και το βλογκ του και μου άρεσε το ποίημα πολύ γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνω με τον Γιαννιοτη... δεν εσβησε δα και τα σχολια του greeks_against... δε ξερω αν ο greeks_against πραγματι στηριζει Σαμαρα. καταλαβαινω παντως οτι εχει μια εμονη με τον Πιπεροπουλο.
    Ο Γιαννιοτης απλως του επισημενει οτι η δυνατοτητα σχολιασμου δεν ειναι για να γινεται καταχρηση. Προφανως ο greeks_against θα αφηνει παρομοια σχολια δειαρκως με αποτελεσμα να προκαλεσει την (σεβασμια και ευγενικη παντως) αντιδραση του Γιαννιοτη.

    Αν κατι ειναι φαουλ παντως αυτο ειναι τα σχολια των περισσοτερων εδω. Ολοι ξερουμε πως αντιδρουν ολοι οταν καποιος εκφερει αποψη αντιθετη με την δικια μας. "πρωτογνωρο για δημοσιο προσωπο", "δεν ειμαστε προβατα", "ποτε δεν μου αρεσε", "εβαλε αυτογκολ".
    Οταν καποιος εκφραζει την αποψη που μας αρεσει... "δεινει ηθος", "απο εκει φαινονται οι ηγετες", "θα παει ακομα πιο ψηλα", "παντα τον αγαπουσα, τωρα ξερω το γιατι".

    Επειδη δεν γεννηθηκαμε και χθες, μην προσβαλετε την νοημοσυνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Einai fanero oti yparxei vendetta metaksi tou Piperopoulou kai tou greeks against Oi filoi sta sxolia pagidevontai mesa se afti tin kontra kai lene ta dika tous. Deixnoun omos pos den sevontai to istologio oute kai to gianniotis. O idios de vlepo oti diegrapse ena diko tou sxolio. Einai adiko gia ton gianniotis afou eksakolouthei na sumperiferetai me sevasmo pros ton greeks against kai o idios opou vlepei thema Piperopoulou na peftei me peisma epano tou kai na dilonei kai asxetos. Eida kai to press.gr se thema tou Piperopoulou opou aftoi pou sxoliazan estazan xoli kai dilitirio. Xairomai pou o gianniotis den afise na ginei afto edo. Ofeiloume omos kai na ton sevastoume opos sevetai kai aytos olous emas. Euxaristo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Unionist ωραία ορθογραφία χρησιμοποιείς, επισημενει , δειαρκως, δεινει ηθος. Να το τελειώσουμε κάποια στιγμή το Δημοτικό, περνάνε και τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τοση πρεμουρα για τον Πιπερ΄οπουλο,
    ρε παιδια, αφυσικο μου φαινεται.
    Και το πιο παραξενο,η τοση ευαισθησια του Γιαννιωτη
    εξ αποκακλυψεως,σοβαρου και μετρημένου ανθρώπου, ομολογουμένως,
    με εντυπωσιάζει...
    Αλλά στην Ελλάδα ζουμε,που το καθε τι εχει την τιμή του, ισως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ φίλε 10:20 πμ.
    Η ευαισθησία του ..."Γιαννιώτη", σαφώς και δεν περιορίζεται μόνο στον κ. Πιπερόπουλο.
    Επεκτείνεται όπως βλέπεις και προς το πρόσωπό σου, έστω κι' αν μπαίνεις στα σχόλια ως ανώνυμος.
    Το γεγονός ότι με θίγεις προσωπικά, προσάπτοντάς μου μάλιστα και μομφή ...περίεργη, δεν στάθηκε εμπόδιο, ώστε να αποκλείσω το σχόλιό σου, το περιεχόμενο του οποίου εκλαμβάνω ως ...άποψη.
    Μετά απ' αυτό, και επειδή σίγουρα διαπιστώνεις ότι δεν ..."χαϊδεύω" κανέναν, συνεχίζει να σε ...εντυπωσιάζει η στάση μου;

    Φιλικά
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά από ανταλλαγή email και αμοιβαίων εξηγήσεων επανέρχομαι στο blog του πάντα φίλου giannioti. Είναι αλήθεια ότι στον γραπτό λόγο είναι συχνά εύκολο να παρερμηνευτεί το ύφος του γράφοντα. Μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα και θεωρείται λήξαν. Θέλω όμως να κάνω ένα μικρό σχόλιο για τον ανώνυμο φίλο 10.20 , λαμβάνοντας υπόψη ότι ο gianniotis ούτε δικηγόρο χρειάζεται ούτε δικολάβο. Ασφαλώς ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά εκείνη η αποστροφή σου «Αλλά στην Ελλάδα ζουμε,που το καθε τι εχει την τιμή του, ισως...» ήταν εξόφθαλμα λανθασμένη , μάτι έβγαζε φίλε. ούτε όλοι στην Ελλάδα έχουμε κάποια υλική τιμή, ούτε ασφαλώς και ο gianniotis. Και πάλι ευχαριστώ για την ειλικρινή υποστήριξη αλλά νομίζω υπερέβαλλες εαυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή