Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Εκτονώθηκαν τα ..."παιδιά" στο κέντρο της Αθήνας.

Ομάδα περίπου 20 "νεαρών" κουκουλοφόρων - αναρχικών, έκανε... περίπατο για άλλη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας, και μέρα μεσημέρι ανενόχλητοι, προέβησαν σε βανδαλισμούς και φθορές σπάζοντας και καταστρέφοντας, ενώ προκάλεσαν και πανικό στους ανυποψίαστους πολίτες.
Η ...ομάδα των ..."νεαρών" παρασίτων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη, πραγματοποίησε "καταδρομική επίθεση" λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, καταστρέφοντας με βαριοπούλες και λοστούς τα τζάμια της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Τζωρτζ 4, της χρηματιστηριακής εταιρείας «Πεντεδέκας» στην οδό Κλεισόβης 8 και της καφετέριας «Στάρμπαγκς» στην οδό Ακαδημίας 96.
Αμέσως μετά, οι ..."νεαροί - άγνωστοι" δράστες εξαφανίστηκαν χωρίς να συλληφθεί κανείς, ενώ στο ...διάβα τους και στο στόχο τους βρέθηκαν και άλλα καταστήματα, καθώς και ανυποψίαστοι πολίτες, τους οποίους και κατατρομοκράτησαν.
Στη συνέχεια ακολουθώντας το ...δικό τους "δρομολόγιο" κατέφυγαν τρέχοντας προς τα Εξάρχεια, όπου σύμμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού προστασίας των λαθρομεταναστών πολιτών, δεν αποτελεί πλέον ...γκετοποιημένη περιοχή.

1 comments:

  1. Μια ¨"προπόνηση" έκαναν τα ...παιδιά που είναι το κακό;
    Μην ξεχνάτε ότι πλησιάζει ο Δεκέμβρης!
    stamat

    ΑπάντησηΔιαγραφή