Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ντόρα: "Ο Σαμαράς αξιοποίησε τα golden boys"

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία της Ντόρας στα Χανιά, αφού απάντησε με σφοδρότητα στο δίδυμο των πρώην προέδρων της "Πολιτικής Άνοιξης»" και του "ΚΕΠ", οι οποίοι την κατηγορούν ότι λειτουργεί με «σύστημα».
"Εμένα κατηγορούν για μηχανισμούς, αλλά άλλοι αξιοποιούν τα «γκόλντεν μπόυς» που χαντάκωσαν την παράταξη και απομάκρυναν την κυβέρνηση από τη βάση μας" είπε η κα Μπακογιάννη, φωτογραφίζοντας τον σκληρό πυρήνα των συνεργατών του Σαμαρά.
Ως γνωστόν στο επιτελείο του Μεσσήνιου πολιτικού έχουν στρατοπεδεύσει οι περισσότεροι από τους συνεργάτες του Θ. Ρουσόπουλου, με πρώτους και καλύτερους τον Πάνο Λειβαδά και τον Χρήστο Χατζηεμμανουήλ.
Εκεί, είναι Δασκαλάκης και ο Ζακυνθινός.
Οι αρχιτέκτονες της συντριβής της Ν.Δ. και του Καραμανλή.
Πέραν της επίθεσης στα "γκόλντεν μπόυς" η Ντόρα, υποστήριξε ότι: "...σε λίγες ημέρες θα αποφασίσουμε αν θέλουμε την Ν.Δ. του χθες ή του αύριο. Αν θέλουμε τη Ν.Δ. των φόβων ή τη Ν.Δ. των ελπίδων μας. Γιατί νέος αρχηγός με παλιά νοοτροπία δεν θα μας πάει πουθενά. Γιατί δεν γίνεται να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με παλιά, με φθαρμένα, υλικά...".
parapolitika

6 comments:

  1. Που στον κόρακα τα σκαρφίζονται τόσα ψέματα οι κειμενογράφοι της αυτοκράτειρας Θεοδώρας;
    Να μιλάει για γκόλντεν μπόυς η Ντόρα είναι σαν να κατηγορεί ο Μπόμπολας τους άλλους για διαπλοκή.
    «Δεν γίνεται να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με παλιά, με φθαρμένα, υλικά» και πρόσθεσε:
    «εμένα κατηγορούν για μηχανισμούς, αλλά άλλοι αξιοποιούν τα golden boys που χαντάκωσαν την παράταξη και απομάκρυναν την κυβέρνηση από τη βάση μας».
    Ως «παλαιά και φθαρμένα υλικά» εννοεί προφανώς τον αιωνόβιο σχεδόν κ. Μιλτιάδη Έβερτ (νάναι καλά ο άνθρωπος) που την στηρίζει στον αγώνα για την «ανανέωση της ΝΔ» μαζί με τον γαμπρό του κ. Πέτρο Δούκα, ο οποίος δεν είναι golden boy. Αυτός απλά …διόριζε τα golden boys.
    Και φυσικά ο κ. Δούκας και Αλογοσκούφης των ομολόγων και οι κ. Κοντός, Κιλτίδης του Αγίου Ορους και του Βατοπεδίου που στηρίζουν την κ. Μπακογιάννη δεν «χαντάκωσαν την παράταξη», γι αυτό τους έχει πάρει τώρα μαζί της .
    Η συνωμοσία του σύμπαντος έφταιγε για την καταστροφή της ΝΔ και του Καραμανλή, όχι ο σημερινός περίγυρός σου κυρία Μητσοτάκη;
    Κι ας μην ξεχνάμε τον κ. Λυκουρέζο και τον κ. Μαντούβαλο με τις ανοικτές δικαστικές υποθέσεις, τον Μαγγίνα με τον Ινδό και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθές γέλασα πολύ με τη Ντόρα στα Χανιά.
    Είναι τόσο ψεύτικη, τόσο προσποιητή, που απορώ πως πηγαίνει ο κόσμος και την ακούει.
    Η γυναίκα παίζει θέατρο αλλά πολύ κακό.
    Μιλάει για φθαρμένα υλικά αυτή που έχει όλα τα τζάκια, τους βαρώνους, και τους ξεχασμένους πολιτευτές.
    Δεν ξέρω, μόνο από τον Ανδρέα θυμάμαι τέτοιο δούλεμα.
    Αλλά εκείνος είχε και ταλέντο.
    Όταν προσπαθεί να μας κοροϊδέψει τόσο ξεδιάντροπα μπροστά στα μούτρα μας, ας είμαστε σίγουροι για το τι κάνει στο παρασκήνιο.
    Νομίζω ότι δεν έχει θέση στη ΝΕΑ Νέα Δημοκρατία.
    Θα είναι πάντα ένα βαρίδι.
    Ας πάει στο πασόκ, ή στον καρατζαφέρη, μια και έχουν ήδη τακιμιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκλειστική πληροφορία: Η Πρόεδρος της ΝΔ Ντορα Μπακογιάννη θα μοιράσει δωρεάν "Ξύδι ΤΟΠ" σε όλα τα χολοσκασμένα σαμαράκια στις 30 Νοεμβρίου! Στον Προδότη θα δώσει μια ολόκληρη κούτα, για να... χωνέψει τη γερή Χυλόπιτα της Βάσης! Άντε περαστικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχιιιιιιιιι DeFreJus μην το σπαταλήσετε το ξιδάκι θα το..... χρειασθείτε!
    Καλό μάλιστα είναι να παραγγείλετε ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες γιατί θα έχετε μεγάλη "φαρμακίλα"
    stamat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Defrejus... ετσι οπως πας (εχεις μεινει και ολιγον τι μονος σου στο διαδυκτιο) σε βλεπω να πεφτεις απο την Ακροπολη στις 30 Νοεμβριου λες και γινεται επελαση των Ναζι.
    Ηρεμησε λιγο σε παρακαλω... μπλογκερ λεγεσαι εσυ? Εσυ βγαζεις μονο κακια...

    Οσο για την Ντορα, καταγγελει και συμφεροντα τωρα? αυτο θα ειναι το αστειο που θα μεινει απο αυτη την προεκλογικη εκστρατεια... εξ ιδιων κρινει τα αλλοτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Βουλευτές και Ψηφοφόροι εγκαταλείπουν… τρομαγμένοι και αηδιασμένοι τη ΝΔ, μπροστά σε μια ενδεχόμενη εκλογή του Αποστάτη Σαμαρά!!!"
    Διαβάστε εδώ: http://defrejus.blogspot.com/2009/11/blog-post_8666.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή