Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Σοκ από τον τραγικό θάνατο 29χρονης δημοσιογράφου

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 29χρονη δημοσιογράφος από τη Λάρισα, όταν για άγνωστο λόγο έκανε "βουτιά" από το μπαλκόνι του σπιτιού της που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, στην περιοχή του Αγίου Χαραλάμπους.
Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματά της μία ώρα μετά.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο η 29χρονη να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά αναμένεται το αποτέλεσμα της νεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Η είδηση του θανάτου της 29χρονης, που ήταν γνωστή στο δημοσιογραφικό κόσμο εξαιτίας της επαγγελματικής της ενασχόλησης με τη διαφήμιση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της.
Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στο περιοδικό "Κάπα", στο ραδιόφωνο TRT, στο Palace Radio και στο ραδιόφωνο Συν Ενα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου