Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Όχι στην προβοκάτσια του ΑΚΕΛ

Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης καταδικάζει την προβοκατόρικη σπουδή με την οποία η Κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα της σύλησης του τάφου του Τάσσου Παπαδόπουλου.
Οι πλέον πιθανοί δράστες της πρωτοφανούς βεβήλωσης είναι οι Τούρκοι.
Προς αυτή την κατεύθυνση συνηγορούν σωρεία στοιχείων:
Η σκύλευση των νεκρών αποτελεί ίδιον της κουλτούρας των Τούρκων, με χαρακτηριστική περίπτωση το παγκρόμ του Σεπτέβρη του 1955 στην Κωνσταντινούπολη.
Η πράξη αυτή φαίνεται να αποτελεί μέρος ενός σχεδίου, το οποίο αποβλέπει στη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας στις ελεύθερες περιοχές. Σημειώνουμε ότι οι Τούρκοι, δέκα μέρες πριν την σκύλευση της σορού του αείμνηστου Προέδρου, εισήλθαν στις ελεύθερες περιοχές από το οδόφραγμα του Αγ. Δομετίου και ανέγραψαν σε τοίχους δημοσίων κτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του Τύμβου της Μακεδονίτισσας και του Προεδρικού Μεγάρου, το σύνθημα «Η Κύπρος είναι τουρκική» στη γλώσσα τους.
Η σύληση του τάφου και η κλοπή της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου αποβλέπει να γελοιοποιήσει το, ούτως ή άλλως γελοιοποιηθέν από μόνο του, Κυπριακό Κράτος. Ίσως για αυτό το λόγο τείνουμε προς την εκδοχή ότι το έγκλημα δεν σχεδιάστηκε από τους Άγγλους ή το ψευδοκράτος διότι αυτοί δεν θέλουν την κυβέρνηση Χριστόφια αποδυναμωμένη και με καταρρακωμένο το κύρος της. Οι διαπραγματευτές του Χριστόφια και όσοι βρίσκονται πίσω, στα παρασκήνια των διαπραγματεύσεων, επιθυμούν τον Δ. Χριστόφια λαοπρόβλητο και περιβεβλημένο με κύρος ώστε να περάσει στο λαό το επερχόμενο δόλιο σχέδιο ξεπουλήματος. Για όλους αυτούς τους λόγους το ανοσιούργημα θα πρέπει να διεπράχθη από τους ακροδεξιούς γκρίζους λύκους χωρίς καμιά συνεννόηση με τους παράγοντες του ψευδοκράτους. Δεν αποκλείεται οι Τούρκοι να είχαν συνεργούς ανθρώπους του υπόκοσμου των ελεύθερων περιοχών.
Ο υπόκοσμος των ελεύθερων περιοχών βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τους Τούρκους για τη διακίνηση των ναρκωτικών και των λαθρομεταναστών στις ελεύθερες περιοχές. Η συνεργασία αυτή προσφέρεται με την ελεύθερη και ανεξέλεγκτη διακίνηση από τα οδοφράγματα. Τα οδοφράγματα της επαναπροσέγγισης με τους καλούμενους «αδελφούς», την οποία έκτισε για χρόνια το ΑΚΕΛ.
Ενώ λοιπόν όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν τους Τούρκους ως δράστες, η Κυβέρνηση η οποία δεν θέλει να χαλάσει την πλαστογραφημένη εξωραϊσμένη εικόνα των Τούρκων που μετατρέπει τον αιμοβόρο σφαγέα μας σε φιλειρηνικό διαπραγματευτή, ο οποίος δήθεν επιθυμεί την ειρήνη και αδελφοσύνη με τους Έλληνες, προσφέροντας απόλυτη κάλυψη στους Τούρκους και επιδιώκοντας τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, δακτυλοδείχνει ως δράστες δήθεν εθνικιστικά στοιχεία και δήθεν Ρουμάνους τυμβωρύχους, οι οποίοι τάχατες από την Αυστρία (που κτύπησαν πρόσφατα), επιλέγουν ως στόχο την Κύπρο του Δ. Χριστόφια!
Τόσο δε αντιεπαγγελματισμό επέδειξαν τα αστυνομικά όργανα της κυβέρνησης Χριστόφια, ώστε τον ασβέστη, τον οποίο ενδεχομένως οι δράστες χρησιμοποίησαν για να απολυμάνουν τα παπούτσια τους μετά τη τυμβωρυχία και ο οποίος μάλλον αφήνει ίχνη, η αστυνομία έκρινε ότι χρησιμοποιήθηκε για την κάλυψη των αποτυπωμάτων!
Η ανίκανη και η πανθομολογουμένως αποτυχημένη κυβέρνηση Χριστόφια, της οποίας η χρεοκοπία έλαμψε μόλις πρόσφατα στις Βρυξέλες, ξέρει μόνο να επιδίδεται με πρωτοφανή ζήλο στο φακέλωμα και καταδίωξη των αντιφρονούντων, στη διάλυση της Εθνικής Φρουράς και στον αφελληνισμό της παιδείας και της Κύπρου.
Η ιερόσυλη πράξη έδωσε τη χρυσή ευκαιρία στην κυβέρνηση Χριστόφια να στοχεύσει διπλά: το Εθνικό Κίνημα και την Εθνική Φρουρά.
Καταδικάζουμε την ενέργεια της κυβέρνησης Χριστόφια, να καταδείξει ως ύποπτους τους στρατιωτικούς και να καλέσει αυτούς για ανάκριση. Η κυβέρνηση ενήργησε ως ανωτέρω με μόνο στοιχείο το γεγονός ότι ο ένας εκ των στρατιωτικών διατηρεί φιλικές σχέσεις με το Κίνημά μας και επειδή οι άλλοι δύο στρατιωτικοί είναι φίλοι του φίλου μας. Η κυβέρνηση Χριστόφια με την ενέργειά της απέβλεψε ανεπιτυχώς να κηλιδώσει το Εθνικό Κίνημα, αλλ' όμως πέτυχε να υπονομεύσει, να καταρρακώσει το κύρος της Εθνικής Φρουράς και να επιφέρει πλήγμα στο ηθικό του στρατεύματος.
Ο λαός θα πρέπει να γνωρίζει!
Η κυβέρνηση οδεύει στις συνομιλίες με τον Ταλάτ κατόπιν του πρωτοφανούς (και προφανώς προσυνεννοημένου με τους Τούρκους) φιάσκου των Βρυξελλών, με στόχο την επιβολή ενός σχεδίου λύσης, το οποίο επεξεργάζεται από τους αγγλοτούρκους και το οποίο εξασφαλίζει την κυριαρχία των Τούρκων σε ολόκληρη την Κύπρο, την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων των νοτίων ακτών της Κύπρου από τους Άγγλους, τη διακυβέρνηση του τόπου, για τις επόμενες δεκαετίες, από το δίδυμο Χριστόφια - Ταλάτ μέσω της σταθμισμένης ψήφου και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της ενδοχώρας από την πλουτοκρατική αστική τάξη των νεοκυπρίων (Ελλήνων και Τούρκων).
Η προέλευση και το περιεχόμενο της (υπόπτου εννοίας) σταθμισμένης ψήφου, την οποία εισήγαγε προσφάτως ο Χριστόφιας, επεξηγήθηκε από τον τούρκο δημοσιογράφο Γιουσούφ Κανλί και αναμεταδόθηκε από τον έγκριτο δημοσιογράφο της Σημερινής, Σάββα Ιακωβίδη. Σημαίνει την αλληλοπριμοδότηση ΑΚΕΛ και Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (του Ταλάτ), με στόχο τη διαιώνιση της διακυβέρνησης του τόπου από τους Ταλάτ και Χριστόφια.
Θα το πούμε ωμά και χωρίς περιστροφές.
Η μεθόδευση του Δ. Χριστόφια έχει όνομα: κρινόμενη με όρους πολιτικής, καλείται πολιτική απάτη! Κρινόμενη δε με όρους εθνικούς, καλείται εθνική καταισχύνη!
Είναι γνωστό το αβυσσαλέο μίσος του ΑΚΕΛ προς την Ελληνική Ιστορία και προς ο,τιδήποτε Ελληνικό. Κατά τη διαδρομή του Δ. Χριστόφια προς την καταστροφή και τον εθνικό αφανισμό του Κυπριακού Ελληνισμού, για να μπορούν να κυβερνήσουν πλέον ανενόχλητοι με τον αδελφό, σύντροφο και συνέταιρο του Ταλάτ, διαλύουν την Εθνική Φρουρά, αλλάζουν τα ελληνικά φώτα της παιδείας, διαλύουν την κοινωνική συνοχή με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση και την ανάπτυξη του εγκλήματος και της ελεύθερης διακίνησης των ναρκωτικών στις ελεύθερες περιοχές μέσω των οδοφραγμάτων.
Το Κίνημά μας ανησυχεί ιδιαίτερα από τα νοσηρά συμπτώματα τα οποία παρουσιάζει η διακυβέρνηση Χριστόφια. Η ανησυχία μας επιτείνεται από το γεγονός ότι ο λοιπός πολιτικός κόσμος παρακολουθεί με απάθεια την πορεία προς τον όλεθρο. Το Κίνημά μας καλεί το λαό σε επαγρύπνηση και αντίδραση προς τα σχέδια της Κυβέρνησης Χριστόφια.
Διασαλπίζουμε συνάμα μήνυμα ενότητας όλων των πατριωτικών δυνάμεων για να ανακόψουμε τη λαίλαπα άλωσης της Κύπρου από τους έξωθεν εχθρούς, οι οποίοι διαθέτουν ισχυρά ιδεολογικά προγεφυρώματα στο εσωτερικό μέτωπο.
Καταγγέλλουμε προς τον απανταχού Ελληνισμό τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Χριστόφια και του ΑΚΕΛ και τον καλούμε σε συμπαράσταση προς τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του
Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης
14η Δεκεμβρίου 2009
elkosmos
Bookmark and Share

1 comments: