Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ζωντανός παρέμεινε ο ... ΠΑΣάς στα Γιάννενα!

Ολοζώντανος έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννενα στη μάχη για μια άνετη παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, μετά τη νίκη του σε βάρος του Εργοτέλη με 1-0.
Ενα αποτέλεσμα που ήρθε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το φτωχό σκορ, αφού οι Γιαννιώτες ήταν καλύτεροι από τους Κρητικούς που εμφάνισαν, παραδόξως, σοβαρές αδυναμίες στην άμυνά τους και έντονα σημάδια δυσλειτουργίας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Με το τρίποντο αυτό ο ΠΑΣ πήρε πολύ βαθιά ανάσα, αφού έφτασε τους 14 βαθμούς και ισοβαθμεί πλέον με Λάρισα και Ξάνθη, ενώ προσπέρασε τον Ατρόμητο.
Οσο για τον Εργοτέλη, η ήττα αυτή μάλλον ανώδυνη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού στη χειρότερη των περιπτώσεων θα μείνει μόνος 5ος αν ο Πανιώνιος πάρει βαθμό στη Λάρισα, μετά την ήττα που γνώρισε ο Αρης από τον Αστέρα μέσα στο "Βικελίδης".
Το χρυσό γκολ το πέτυχε για τους Γιαννιώτες ο Κούσας με κεφαλιά στο 30'.
Αξιο αναφοράς για τον Εργοτέλη, το γεγονός πως ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά τις 24 Οκτωβρίου, όταν είχε ηττηθεί με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Θύμιος Γεωργούλης, στο ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής, έστω και με τη μορφή του υπηρεσιακού, τα πήγε μια χαρά, εμφανίστηκε ιδιαίτερα διαβασμένος και κατόρθωσε με μεθοδικό τρόπο να εξουδετερώσει τα ατού του Εργοτέλη, περιορίζοντας τους κινδύνους μπροστά στην εστία του Ελευθερόπουλου, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν θετικός στις επεμβάσεις του.
Οι Γιαννιώτες πανηγύρισαν δικαιολογημένα, με τη λήξη της αναμέτρησης, ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, μαζί με τον κόσμο τους που για μια ακόμη φορά έδωσε βροντερό παρών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και δεν σταμάτησε λεπτό να ενισχύει τους ποδοσφαιριστές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου