Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Η ...πράσινη "ανάπτυξη" του Χρυσοχοΐδη.!


Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. βάζει ρουφιάνους στην Αστυνομία.

Αλήθεια, ποιος κυβερνάει τη χώρα;
Μήπως την κυβερνούν τα Εξάρχεια;
Την πρόσληψη της κ. Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ακολούθησε μια σειρά απαράδεκτων μέτρων από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Μέτρων που απονευρώνουν την ΕΛ.ΑΣ και θέτουν τις βάσεις για μια κοινωνία ελευθεριότητας και εξαχρείωσης, όπου ο καθείς θα μπορεί να συμπεριφέρεται κατά βούληση. Θα σας εκθέσουμε εν συντομία τον βασικό άξονα, όπως αυτός ανακοινώθηκε από τον υπουργό, για να πάρετε μια εικόνα για την οπτική του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ για τη νέα Ελλάδα.
Αποπομπές μετά από καταγγελίες μετανάστριας
"Οι κύριοι αυτοί θα φύγουν αμέσως από το αστυνομικό σώμα και δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Τέρμα στην ανοχή οποιασδήποτε αυθαιρεσίας αστυνομικών κατά πολιτών". Άρχισαν τα όργανα και τη νύφη την πλήρωσαν, αν φταίγανε ή όχι άγνωστο, δύο φτωχόπαιδα ειδικοί φρουροί (οι πλούσιοι δεν ακολουθούν τέτοια επαγγέλματα), που κατηγορήθηκαν ότι βιαιοπράγησαν κατά μετανάστριας μπροστά στο παιδί της.
Και η "βόμβα" έπεσε:
θα δημιουργηθεί Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας (τα έχουν ως δεδομένα, αλλά και αν δεν υπάρχουν, θα τα βρουν, μην ανησυχείτε, θα φροντίσει ο ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Τάξης). Θα ακολουθήσει τροποποίηση των εσωτερικών πειθαρχικών κανόνων, ώστε να εξιχνιάζονται οι καταγγελίες.
Βάζετε στοίχημα ότι θα πληθύνουν και ότι θα δημιουργηθεί μια αριστερή βιομηχανία του στυλ ο τροχονόμος μπροστά στο Hilton με αγριοκοίταξε;
Για να μην υποθέσουμε τι θα γίνεται, όταν η ΕΛ.ΑΣ θα προσπαθεί να καταστείλει βιαιότητες...
Ο Χρυσοχοΐδης δίνει δώρα...
Μην έχετε αυταπάτες: ο Χρυσοχοΐδης, προσφέρει γη και ύδωρ στους αντιεξουσιαστές, για να μην κάψουν την Αθήνα στις 6 Δεκέμβρη και την κάνουν Καμπούλ, που θα έλεγε και ο ίδιος. Διαβάστε και τα υπόλοιπα μέτρα, που στην ουσία στρέφονται κατά της ασφάλειας των αστυνομικών: το Γραφείο αυτό, θα είναι ανεξάρτητο από την ΕΛ.ΑΣ και θα στελεχωθεί με «"πολιτικό προσωπικό»".
Φανταστείτε τώρα, ποιοι θα τοποθετηθούν εκεί...
Η πρόσληψη της Αλ Σάλεχ αναδεικνύει τα κριτήρια, αισθητικά και ουσιαστικά. Αριστερόφρονες, "προοδευτικάριοι", στελέχη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, εκσυγχρονιστές, φωταδιστές, θεωρητικοί του νεοφιλελευθερισμού, στελέχη ΜΚΟ και βάλε.
Τα περί νομικής κατάρτισης του προσωπικού, δεν λένε κάτι. Δεν υπάρχουν δηλαδή αριστεροί ή και αριστεριστές δικηγόροι;
Κινητοί στόχοι
Θυμόσαστε την προκλητική ατάκα της Κατερίνας Ιατροπούλου, "θα σε βρω ρε", στη διάρκεια των ταραχών, απευθυνόμενη πέρσι, σε αστυφύλακα;
Έχουν μάθει άσχημα όλοι αυτοί... Και ο Χρυσοχοΐδης τώρα, τους διευκολύνει! Διαβάστε πως: "...από εδώ και πέρα οι αστυνομικοί θα έχουν επώνυμο, θα φέρουν τα διακριτικά τους, γιατί είναι υπάλληλοι του κράτους και κάθε πολίτης πρέπει να γνωρίζει με ποιον έχει να κάνει..." Πείτε μας εσείς τώρα ότι οι αστυνομικοί θα είναι ασφαλείς. Η Πολιτεία, αντί να εντοπίζει τρομοκράτες, δίνει τη δυνατότητα σε τρομοκράτες και αναρχικούς να εντοπίζουν αστυνομικούς!
Έργο Χρυσοχοΐδη!
Και φυσικά, απύθμενη "προοδευτική" υποκρισία:
"...Δεν είμαστε απέναντι, αλλά δίπλα στους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας. Πρέπει, όμως, να αποκτήσουν επαγγελματισμό και να σέβονται τα δικαιώματα των πολιτών. Δεν κάνουμε διώξεις, ούτε κυνήγι φαντασμάτων, αλλά προστασία ατομικών δικαιωμάτων..."
Άλλα λένε οι αστυνομικοί, που βλέπουν απέναντι τους μια εχθρική πολιτική ηγεσία, που υιοθετεί όλες τις εναντίον τους κατηγορίες.
Η περίπτωση της Νίκαιας είναι πολύ χαρακτηριστική και για το χάλι που είδαμε στη Βουλή, κανείς δεν ζήτησε συγνώμη, για τις ψευδείς κατηγορίες κατά της ΕΛ.ΑΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου