Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Οι ψυχροί "εκτελεστές" της ελληνικής κοινωνίας

Το προνομιακό πολιτικό υποκείμενο για το υπερεθνικό ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο υπήρξε το πιο σάπιο κομμάτι του καπιταλισμού:
Η σοσιαλδημοκρατική γραφειοκρατία.
Στο άρμα αυτής της γραφειοκρατίας σύρθηκε και μια άλλη "αριστερή" σαπίλα:
Η μεταλλαγμένη σταλινική γραφειοκρατία σε όλες τις αποχρώσεις της.
Πάνω σε αυτή την ιστορική μετάλλαξη της σοσιαλδημοκρατικής και σταλινικής γραφειοκρατίας στηρίχτηκε η επέλαση της Νέας Τάξης.
Δεν υπήρξε πιο τραγικό ιστορικό θέαμα και σύγκαιρα πιο αποκρουστικό από την αηδιαστική αποσύνθεση των "αριστερών" κομμάτων ανάμεσα στα ερείπια όλων των κατακτήσεών τους και όλων των ελπίδων που δημιούργησαν.
Στην Ελλάδα αυτό το "ιστορικό θέαμα" το ζήσαμε με την ορμή της καταιγίδας:
Της ανόδου και της πτώσης του ΠΑΣΟΚ.
Δηλαδή την θυελλώδη ανάπτυξη του ΠΑΣΟΚ και την εξίσου θυελλώδη μετάλλαξή του στην πιο μοχθηρή αιχμή της πλανητικής Νέας Τάξης και του αμερικανισμού.
Αυτή η "καταιγίδα" έπνιξε και τις κομμουνιστογενείς δυνάμεις, τις υπέταξε και τις μετάλλαξε σε γενίτσαρους των "νέων ιδεών":
Σε "οργανικούς διανοούμενους" και ιδεολογικούς ροπαλοφόρους του χρηματιστηριακού "διεθνισμού" και της πολυπολιτισμικότητας.
Όλα τα σύγχρονα ιστορικά εγκλήματα των διεθνών "μαφιών" της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας εξωραϊστικαν και προωθήθηκαν, στο μεγαλύτερο βαθμό και πιο αποτελεσματικά, από τους ..."μεταλλαγμένους".
Το ..."εκσυγχρονιστικό", μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στις θύελλες της νεοταξικής βαρβαρότητας και σφυρηλάτησε τα θεμέλια της ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας.
Χρόνια τώρα αναλύουμε αυτόν τον εφιάλτη της ιστορικής μετάλλαξης.
Χρόνια τώρα κραυγάζαμε ότι αυτό το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ είναι η μεγαλύτερη απάτη της ελληνικής πολιτικής ιστορίας και θα δώσει το τελειωτικό κτύπημα καταστροφής στην ελληνική κοινωνία.
Και προεκλογικά ωρυόμασταν, μέχρι παρεξηγήσεως (πολλοί μας χαρακτήρισαν "δεξιούς"), ότι η άνοδος του Γιωργάκη αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου μας.
Ειλικρινά θέλαμε να διαψευσθούμε…
Η σημερινή, όμως, πραγματικότητα διαγράφεται πιο εφιαλτική από τις "αναλύσεις" μας…
Η κυβέρνηση αυτή είναι ό,τι το αποκρουστικότερο της ελληνικής ιστορίας.
Είναι μια κυβέρνηση συνειδητών ανδρεικέλων και πρακτόρων της Νέας Τάξης η οποία εκτελεί, ψυχρά και κυνικά, τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και της εθνικής μας υπόστασης.
Και το υπʼ αριθμόν ένα "συμβόλαιο" είναι η εκ βάθρων μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας:
Αλλαγή του πληθυσμού της Ελλάδας, μετατροπή των Ελλήνων σε μειονότητα και υποδούλωση της χώρας στους πρωτόγονους Αφροασιάτες.
Η παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στα εισαγόμενα στίφη των αλλοδαπών αυτό το στόχο έχει.
Μόνο οι τυφλοί κα οι επιδοτούμενοι "αντιρατσιστές" δεν θέλουν να αντιληφθούν…
Και σε αυτό το έγκλημα συναινούν οι πάντες…
Ιδεολογική εμπροσθοφυλακή είναι τα πολύχρωμα παρασιτικά (και πολλά αγρίως επιδοτούμενα) Μαντεία της μεταλλαγμένης "αριστεράς".
Βεβαίως τέτοιες κυβερνήσεις σαν τη σημερινή προωθούν, με κτηνώδη ζήλο και ακραία πώρωση απάτης, όλες τις απαιτήσεις των διεθνών «νταβάδων» και δημίων των λαών:
Είναι αδίστακτες και ποτισμένες στο ψεύδος και την απάτη.
Συγκρίνετε, π.χ., τι έλεγαν προεκλογικά και τι πράττουν.
Συγκρίνετε τον εξοντωτικό προϋπολογισμό της κυβέρνησης και τα πρόσθετα μέτρα εξόντωσης του λαού που αναγγέλλει καθημερινά…
Κάθε μέρα και καινούρια μέτρα, κάθε μέρα και νέα σχέδια καταλήστευσης των λαϊκών εισοδημάτων…
Εκτελεί ανενδοίαστα και ωμά τις εντολές των διεθνών καρτέλ, χρησιμοποιώντας κάθε μέσον ψευτιάς και απάτης.
resalto

Bookmark and Share

1 comments:

  1. Για ονοματου Θεου βρε παιδια..Τετοια προσβολη να σας περασουμε και για δεξιους!!Οποια υβρις!!!Ομως μην ανησυχειτε. Μονο κατι γριουλες που πανε στη λαικη και ακουνε τον Αυτια Τον γιγανατ της δημοσιγταφιας θα μπορουσαν να σας θεωρησουν δεξιους..Ισω ς και ο Σαμαρας ήο Καρατζφερης..
    Αυτο που πραγματικα με αγγιξε ηταν η "μεταλλαξι του ΠΑΣΟΚ "στην πιο μοχθηρη αιχμη της πλανητικης (ακουγεται τρομακτικο) Νεας ταξης και ( βεβαιως παντα του μαινατνου)δηλαδη του Αμερικανισμου.. εγκληματιων ιμπεριαλιστκης βαρβαροτητος ( ανατριχιασα) ..
    Εν τελει μια ζωη θα περιμενουμε να Φανη ο Φανης, επιτελους το υπερλαμπρο αυθεντικο αστρο του τελειου κομμυνισμου που δεν υπηρξε ποτε αλλα οταν θα υπαρξη οσοι εχουν μεινει θα τους σωση..
    Αυτο στο οποιο ομως θα συμφωνησω απολυτως και ειλικρινως ειναι αυτο που σημειωνετε στο τελος..

    "Η κυβέρνηση αυτή είναι ό,τι το αποκρουστικότερο της ελληνικής ιστορίας"
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή