Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

Απ’ τη σκοπιά του Έλληνα ...αλλοδαπού!


Όταν δεν τιμούμε τους ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ:

προδίδουμε την πατρίδα..!


Του Κ. Γκαλιμάνη, Γερμανία.


Ο μεγάλος Άγγλος ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ καθηγητής Νίκολας Χάμοντ, συγγραφέας της ’’Ιστορίας της Μακεδονίας’’, είπε εξοργισμένος, το 1992 προς τον Κίρο Γκλιγόροφ, μεταξύ άλλων:


<<Κάνετε παραχάραξη και βιασμό της ιστορικής αλήθειας – ονομάζοντας ‘’Μακεδονία’’ τα Σκόπια, τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με την αρχαία Μακεδονία. Τότε, ο τόπος αυτός που ζήτε τώρα λεγόταν ‘’Παιονία’’ και ήταν κρατίδιο με δικό του βασιλιά. Οι Παίονες υπήρξαν για ένα μεγάλο διάστημα υπήκοοι των Μακεδόνων. Σήμερα όμως, οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και Αλβανοί, δεν έχουν ελληνική φωνή και μέχρι το 1944 τα Σκόπια ονομάζονταν ...BARDARSKA >>...!


Τα ίδια αριβώς ...βροντοφωνάζουν και 350 ακόμη ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, κορυφαίοι επιστήμονες


απ’όλες τις άκρες της Γης, με πρωτοβουλία και συντονισμό του υπέροχου Φιλέλληνα, διάσημου Αμερικανού καθηγητή της Αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο του Berkley, Stephen G. Miller (γνωστό για τους συνεχείς αγώνες του στο ζήτημα της Μακεδονίας) με επιστολή τους προς τον Μπαράκ Ομπάμα, παρακαλώντας τον να επέμβει, πράτοντας τα ...δέοντα, ούτως ώστε:


<< ...να παραμείνει απαραχάρακτη κι αβίαστη η Ιστορία. Το μικρό αυτό κρατίδιο,στα βόρεια της Ελλάδας, κύριε Πρόεδρε, που τώρα θέλει να λέγεται, παράλογα,’’Μακεδονία’’, μέχρι το 1944 ονομάζονταν ...BARDARSKA... >>


Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών, ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA – βλέπε την έγχρωμη φωτοτυπία του.


Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!


350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, κορυφαίοι ξένοι επιστήμονες, απ’όλες τις άκρες της Γης, αγωνίζονται για τα δίκαιά μας - κύριοι, πρώην και νυν κυβερνώντες – κι εσείς σπρώχνεστε ποιός θα κάνει ...καλύτερα το ...ΑΝΤΙΘΕΤΟ...!


Γιατί κύριοι (και περισσότερο εσύ κυρία Μπακογιάννη) στρώσατε ...’’κόκκινο χαλί’’ στον ...’’υπουργό εξωτερικών’’ της ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑΣ, όταν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, αποβιβάστηκε απ’το αεροπλάνο του, που έγραφε πάνω: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(,,,)


Ο απανταχού Γης Ελληνισμός δάκρυσε από συγκίνηση για την ευγενή αυτή πρωτοβουλία των 350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ, πρωτοβουλία να δικαιωθεί η πατρίδα μας!


Κι εσείς κύριοι, πρώην και νυν κυβερνώντες, ματώσατε την ψυχή μας με την απερίγραπτη

ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ απέναντί τους..!


Γιατί κύριοι, δεν καλέσατε αμέσως στην Ελλάδα, την ομάδα αυτή των 350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ, διοργανώνοντας μιά ανάλογη δεξίωση προς τιμήν τους – προσφέροντας στον καθένα κι ένα χρυσό μετάλλιο με την επιγραφή: ’’Επίτιμος Έλληνας Πολίτης’’ (,,,)


Γιατί, εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, ανεξάρτητα απ’την απαίσια αυτή συμπεριφορά των άλλων, δεν πήρες αυθόρμητα και προσωπικά εσύ ο ίδιος την πρωτοβουλία αυτή(;;;)


Πως να ερμηνεύσουμε, εμείς, ο απανταχού Γης απογοητευμένος Ελληνισμός την παράδοξα αρνητική συπμεριφορά, ΟΛΩΝ ΣΑΣ, απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα(,,,)


Πως να ερμηνεύσουμε και τη φοβερή αυτή ...επιδημία της ...αδιαφορίας που έχει κυριεύσει κι’ όλους τους Θεούς των Ελλήνων, κι αυτών του Ολύμπου κι αυτού του ενός και μοναδικού των μετέπειτα χριστιανών, και δεν σας εμποδίζουν απ’το συνεχές καταστροφικό έργο που επιτελείτε εναντίον αυτής της Πατρίδας - εναντίον του Ελληνικού λαού (;;;)


<<...Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρεσέφεραν τίποτα εις αυτήν...>> (Φ. Νίτσε)


Γιατί ...έλληνες πολεμάτε κι εσείς τους Έλληνες(;;;)


Ελλάς σε λυπάμαι...!


Κώστας Γκαλιμάνης

Γερμανία, Δεκέμβρης 2009

KostasGalimanis@yahoo.de


3 σχόλια:

  1. ΜΕ ΦΘΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΞΑΧΑΣΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ! ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΩΝ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα καί σε ζηλεύω. Καλή επιτυχία. Εγώ ήρθα πριν 14 χρόνια από το Μόναχο καί κάθε μέρα βρίζω τον εαυτό μου που έκανα το εγκληματικό λάθος να αφήσω τον πολιτισμό της Δυτ. Ευρώπης γιά την διεφθαρμένη ελληνοβαλκανική κόλαση. Η χώρα αυτή δεν αξίζει καμμία θυσία! Θα είχα ήδη επιστρέψει, εάν δεν αντιδρούσε η γυναίκα μου με τον υπερβολικό συναισθηματισμό της. Αίτηση γιά γερμανική υπηκοότητα κατέθεσα ήδη. Το δεύτερο βήμα είνα να αλλάξω δόγμα σε προτεστάντης, γιατί η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία είνα απολύτως συνυπεύθυνη γιά την κατάντια της χώρας καί του λαού της. Καί φυσικά ούτε γιά διακοπές δεν πρόκειται να ξανάρθω. Η Ισπανία είναι δέκα φορές καλύτερη, φθηνότερη, με ευγενικούς πολίτες καί χωρίς σκουπίδια παντού, όπως στό ελλαδιστάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή