Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Αρης Σπηλιωτόπουλος: Είχα πει στη Ντόρα ότι θα χάσει...

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης ήττας περιέγραψε χθες στη Βουλή σε συζήτηση με δημοσιογράφους ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο Πατρινός βουλευτής έλεγε ότι "με το που ανακοίνωσα την προσχώρησή μου στην Ντόρα Μπακογιάννη, γνωρίζοντας ότι βρισκόταν πίσω 9% στις δημοσκοπήσεις, της είπα, δύο μάλιστα φορές, ότι θα χάσουμε", κάτι που επανέλαβε όταν στο "πηγαδάκι" έφτασε και ο ...Δ. Αβραμόπουλος (!) αναφέροντας ότι την ίδια άποψη είχε διατυπώσει, λίγο πριν τις εκλογές, και σε εκείνον.
"Περιποιεί τιμήν στον άνδρα που λέει εσείς κερδίζετε και πάει με τους χαμένους" είπε ο ...Δ. Αβραμόπουλος.
Απομακρυνόμενος δε από το "πηγαδάκι", ο τελευταίος, έλεγε με νόημα ότι "...δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει. Η ομάδα είναι ισχυρή, θα τα πούμε με τον Αρη...".
Ερωτηθείς πάντως "γιατί άργησε να προσχωρήσει στην κ. Μπακογιάννη", ο Α. Σπηλιωτόπουλος είπε ότι "τότε η Ντόρα αποδέχτηκε πλήρως την πλατφόρμα των 18 σημείων που είχα διατυπώσει", ενώ απαντώντας σε εκείνους που λένε ότι "με την κίνησή του αυτή επένδυσε στον ηττημένο για το δικό του πολιτικό μέλλον" περιορίστηκε να δηλώσει ότι "περισσότερα οφέλη θα είχα αν πήγαινα με εκείνους που πίστευα ότι θα κερδίσουν".
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος εκτίμησε ότι "πολλοί ψηφοφόροι εξέφρασαν την αντίδρασή τους στην προηγούμενη διακυβέρνηση", ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ότι με το να μην "κατέβει" ο ίδιος στις εκλογές βοήθησε τον Α. Σαμαρά, αλλά και ότι "αν δεν είχα πάει με την άλλη πλευρά, δεν θα πήγαιναν τόσοι πολλοί ψηφοφόροι στις κάλπες".
Γιώργος Πίκουλας

1 comments:

  1. ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤέΡΦΑ ΘΗΛΥΚΑ ΜΥΑΛΑ.
    ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ.
    Κυναισθητικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή