Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Τραγωδία με 5 νεκρούς σε δρόμο της Μελβούρνης

Τραγικό τροχαίο, που, το χειρότερο που έχουν δει οι άνδρες της Τροχαίας μέχρι σήμερα στους δρόμους της Βικτώριας, αφαίρεσε τα ξημερώματα της Κυριακής την ζωή 5 νέων ανθρώπων στην περιοχή Mill Park της Μελβούρνης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το μοιραίο αυτοκίνητο, ένα Ford XR6, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 6 νέα παιδιά, ηλικίας 15 με 19 ετών, σφηνώθηκε με ταχύτητα 140 χλμ./ώρα σε δέντρο, στην γωνία των οδών Childs και Plenty και μετατράπηκε στην κυριολεξία σε άμορφη μάζα από παλιοσίδερα, τυλιγμένη γύρω από τον κορμό του δέντρου.
Από τους 6 επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, επέζησε ένα 15χρονο κορίτσι το οποίο φορούσε ζώνη ασφαλείας και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα σε νοσοκομείο της Μελβούρνης.
Νεκροί είναι ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου (P – driver) o αδερφός του 17 ετών, ένας 15χρονος και ένας ακόμα 19χρονος, όλοι από την περιοχή South Morang και ο 18χρονος αδερφός της 15χρονης κοπέλας που επέζησε, από το Epping.
Η Τροχαία μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινώσει τα ονόματα των θυμάτων, ενώ έκανε έκκληση σε κατοίκους της περιοχής και μάρτυρες που είδαν το δυστύχημα να επικοινωνήσουν με τις Αρχές για να βοηθήσουν στην εξακρίβωση των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό.
Οι 6 νέοι άνθρωποι επέστρεφαν από πάρτι στην περιοχή του Ivanhoe και, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο τραγικό δυστύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα. Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας του οδηγού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικά.
Το αυτοκίνητο είχε γίνει μία μάζα παλιοσιδερικών και άψυχων σωμάτων, ανέφεραν άνδρες της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και των Πρώτων Βοηθειών, που έφτασαν στο σημείο του τραγικού συμβάντος. Χρειάστηκε να κάνουν κομμάτια τη λαμαρίνα έως ότου απεγκλωβίσουν την 15χρονη κοπέλα που κειτόταν κάτω από τα νεκρά κορμιά των φίλων της.
Ο υπαρχηγός της Τροχαίας, κ. Τιμ Κάρτραϊτ, δήλωσε ότι στην καριέρα του δεν είχε δει πιο φρικιαστικό δυστύχημα, προσθέτοντας ότι οι κλονισμένοι από το… θέαμα ήσαν και οι άνδρες των υπηρεσιών Άμεσης Επέμβασης που βρίσκονταν στον τόπο του δυστυχήματος.
neoskosmos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου