Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Νέα ανθελληνική προβοκάτσια στην Κύπρο!

Τώρα, με τη φόρα που πήραν, προβοκάρουν τις ίδιες τις προβοκάτσιές τους!
Το καθεστώς του εθνομηδενιστή & κομμουνιστή Δημήτρη Χριστόφια, το παράκανε!
Όμως, ο μισελληνισμός του δεν κρύβεται!
Νέα ενέργεια λοιπόν, που λέει από μόνη της πολλά: «άγνωστοι» κατέβασαν και πέταξαν τη γαλανόλευκη που κυμάτιζε μαζί με την κυπριακή, στον τάφο του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου.
Πρώτο, ο τάφος, παρά τη βεβήλωση, δεν φρουρείται!
Κι όμως, απίστευτο! Τη νέα βεβήλωση ανακάλυψαν άντρες της προσωπικής φρουράς της οικογένειας Παπαδόπουλου... Φυσικά, στην εθνικά απαράδεκτη κυβέρνηση των ΑΚΕL-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ (και των σιωπηλών ενδοτικών συνοδοιπόρων τους, βλέπετε ΔΗΣΥ), δεν τους ενδιαφέρει να φρουρηθεί ο τάφος.
Αν αυτό δεν υποδηλώνει ότι κάτι ξέρουν, ας μας πει κάποιος τι σημαίνει...
Δεύτερο, καταρρέει η προβοκάτσια, δηλαδή η αισχρή και ανήθικη απόπειρα ενοχοποίησης των τουλάχιστον τεσσάρων Ελλαδιτών ΕΠΥ, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στο μάτι του κυκλώνα και διώκονται πολιτικά, με διοικητικά μέτρα (όπως επιβολή ποινών «κράτησης»), αν και δεν έχει βρεθεί τίποτα εναντίον τους.
Αλήθεια, τώρα θα τους «ενοχοποιήσουν» και για το νέο συμβάν;
Θα προβούν σε νέες ανακρίσεις και κατ' οίκον έρευνες;
Θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τα τηλέφωνά τους, κινητά και σταθερά;
Αλήθεια, ποιος μισεί τόσο πολύ την ελληνική σημαία;
Μήπως είναι όλη η ανθελληνική νομενκλατούρα του ΑΚΕΛ, οι οργανωμένοι οπαδοί της κομμουνιστικής Ομόνοιας και οι Τουρκοκύπριοι;
elkosmos

Bookmark and Share

1 comments:

  1. Αν δεν ειναι εκσυγχρονιστης του Πασοκ η μελος ΜΚΟ, λογικα πρεπει να ειναι Τουρκος. Αλλα, μερες που ειναι, ποτε δεν ξερεις. Μπορει να ειναι και διακυβερνητικη αποφαση να μην προκαλει ο σταυρος τα αδελφια μας απο το Ισλαμαμπαντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή