Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ο Μέγας Ευαγγελάτος κατάντησε ρεπόρτερ της "κίτρινης Τατιάνας" (βίντεο)

Η Τατιάνα φιλοξένησε στην εκπομπή της το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, για μία ακόμη φορά σε απευθείας σύνδεση από την ιστοσελίδα του.
Αφορμή στάθηκε πάλι η δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, στην Κύπρο.
Η εισαγωγή της στο θέμα ξεκίνησε ως εξής: "Ειλικρινά ο λόγος που επιλέγουμε να ασχοληθούμε για πολλοστή φορά με τη δολοφονία του Άντη είναι γιατί αισθάνομαι ότι η δολοφονία αυτή έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στην Κύπρο, έχει αλλάξει το κοινό αίσθημα, ο κόσμος φοβάται".
Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος δεν είναι αυτός, αλλά το ότι ο σύζυγός της αποφάσισε, σαν νέος αποτυχημένος Σέρλοκ Χόλμς, να εξιχνιάσει το φόνο του επιχειρηματία.
Όμως η Στεφανίδου δεν του έκανε τη χάρη να εκθέσει αμέσως τα "στοιχεία" του, διερωτώμενη για ποιους λόγους η δημοσιογράφος που συνελήφθη για το φόνο, μια γυναίκα πλούσια, μητέρα και παρουσιάστρια μπορεί να διέταξε τη δολοφονία.
Ο Ευαγγελάτος βαριεστημένος και εκνευρισμένος διόρθωνε τα "λαθάκια" της Τατιάνας και μετά κατήγγειλε την κυβέρνηση της Κύπρου και τις δημοτικές αρχές για ανεπάρκεια στο χειρισμό του προβλήματος του παράνομου τζόγου στο νησί.
Πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα με το ζεύγος;
Δεν αντιλαμβάνεται ο, αναμφίβολα ευφυής, Νίκος Ευαγγελάτος ότι το να μετατρέπεται σε ρεπόρτερ της κουτσομπολίστικης εκπομπής της συζύγου του, πλήττει κι άλλο το όποιο δημοσιογραφικό του κύρος του έχει απομείνει;
Τόσο απελπισμένος είναι;
newstime

1 comments: