Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Το σύγχρονο "Ελληνικό" Κομμουνιστικό ...Κώμα.!

Κι' ενώ οι κυβερνήσεις της Πολωνίας και Τσεχίας, δείτε (εδώ) κι' (εδώ) αποκυρήσσουν μετά βδελυγμίας τον Κομμουνισμό, ακόμη και τα σύμβολά του, το ..."δικό" μας, το ένδοξο, το τιμημένο, το περήφανο ...ΚΚΕ, αντιστέκεται σθεναρά στο ...αντικομμουνιστικό αυτό "σύνδρομο", κάνοντας λόγο για ...παραχάραξη της ιστορίας (!).
Για το λόγο αυτό, ο ..."προοδευτικός" ευρωβουλευτής του Κομμουνιστικού ...κώματος Μπ. Αγγουράκης κατέθεσε ερώτηση προς το Συμβούλιο της ΕΕ για τις ...απαράδεκτες - όπως τις χαρακτήρισε - απαγορεύσεις που επέβαλαν οι κυβερνήσεις των παραπάνω χωρών.
Δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία ότι το ..."δικό" μας Κομμουνιστικό ...κώμα, βρίσκεται τουλάχιστον εκατό χρόνια πίσω από την εποχή του.
Βρίσκεται ακόμη στην εποχή του παλιού και αμετανόητου καιρού του.
Δηλαδή, στον κακό του τον καιρό.!
.
Στην Ερώτηση λοιπόν που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ σημειώνεται:
"...Νόμος είναι πλέον στην Πολωνία η απαγόρευση των κομμουνιστικών συμβόλων, καθώς με αλλαγή στον ποινικό κώδικα και την υπογραφή του Προέδρου, Λεχ Καζίνσκι, θα θεωρούνται παράνομα τα κομμουνιστικά σύμβολα. Πρόκειται για συνέχεια της αντικομμουνιστικής εκστρατείας, που εξισώνει τον κομμουνισμό με το φασισμό, επιχειρεί την παραχάραξη της Ιστορίας και απαγορεύει ό,τι θυμίζει τη σοσιαλιστική οικοδόμηση, τις κατακτήσεις των λαών. Προκλητική ενέργεια με στόχο να διώξει ποινικά όσους αντιστέκονται και παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο.
Η τιμωρία προβλέπει χρηματικό πρόστιμο ή έως και δυο ετών φυλάκιση. Παρόμοια μέτρα είχαν λάβει και οι Ναζί στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε όλη την Ευρώπη και οι φασιστικές δικτατορίες σε Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία. Με αυτά τα αντιδραστικά μέτρα παραβιάζονται θεμελιώδεις δημοκρατικές λαϊκές ελευθερίες, προσβάλλονται οι θυσίες και οι αγώνες εκατομμυρίων κομμουνιστών και εργαζομένων που έπεσαν στη μάχη για τη συντριβή του φασισμού - ναζισμού.
Στα ίδια πλαίσια εντάσσεται η πρόταση του γερουσιαστή της Τσεχίας, Γιαρομίρ Στεκίνα, για απαγόρευση της δράσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Βοημίας - Μοραβίας (Τσεχίας) μετά την απαράδεκτη πρόσφατη απαγόρευση της Ενωσης Κομμουνιστικής Νεολαίας (KSM).
Καταδικάζει το Συμβούλιο αυτές τις αντιδραστικές αποφάσεις της πολωνικής κυβέρνησης, αλλά και τις διώξεις σε βάρος των κομμουνιστών στην Τσεχία και γενικότερα των εργαζομένων;".

Bookmark and Share

6 comments:

  1. δεν υπηρξε ποτε ελληνικο κομουνιστικο κομμα, αλλα κομουνιστικο κομμα ελλαδος.
    ποτε και πουθενα δεν ειπε οτι ειναι ελληνικο.
    απλως ενα παραρτημα στην ελλαδα της κομμουνιστικης διεθνους.
    προσεξτε τη διαφορα σας παρακαλω και μη κανετε παραπληροφορηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον τίτλο της ανάρτησης εντοπίσατε την ...παραπληροφόρηση, ή στο περιεχόμενό της;
    Διότι αν είναι έτσι, υποθέτω πως συμφωνείτε μ' αυτό και είναι προς τιμήν σας.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ,ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:29
    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε κωμα ειμαστε ολοι εμεις,που δεν τους Γ....Ε!Δεν παει αλλο.Η ΕΛΛΑΔΑ θα υπαρχει για ΠΑΝΤΑ! Μας κυβερνουν τσογλανια,λακηδες,και ΚΟΠΡΙΤΕΣ. ΧΙΤΛΕΡ=ΣΤΑΛΙΝ=ΣΑΡΟΝ=ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΓΚ.Τριπολις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή