Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τετελεσμένος μέλλων. Η πτώχευσις της Ελλάδος.!


Από τον Ιάσωνα...
.
Ανίκανοι οι πολιτικοί να συνειδητοποιήσουν την σοβαρότητα της Καταστάσεως...
Πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.!
Ο κος Σαμαράς επιπόλαια και ανεύθυνα ουραγός της πολιτικής του κκε – αρνητή του όποιου διαλόγου - προτίμησε την αποχώρησι της ΝΔ από τον διάλογο που προσπαθεί να ξεκινήσει αυτή η κυβέρνησι, διακηρύσσοντας δια στόματος «τομεάρχη» της ΝΔ κου Γεωργίου Κασαπίδης τα εξής: "Αποχωρούμε από μια διαδικασία χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, όπου δεν συμμετέχουν οι έχοντες το πρόβλημα, για τους οποίους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να υλοποιήσει, τουλάχιστον, τις προεκλογικές της δεσμεύσεις".
Δεν έχει έννοια αυτή τη στιγμή να συν-κατηγορήσουμε το ασυγχώρητο & αμετανόητο φαύλο ΠΑΣΟΚ για τις φρούδες ελπίδες που χάρισε στους αφελείς, ούτε την τεράστια ανεπανόρθωτη συνεισφορά του, στην σημερινή καταστροφή της Ελλάδος από την αλήστου μνήμης εποχή 1981-1989.
Άλλο είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Αν το έχουν καταλάβει όλα αυτά τα χαμογελαστά παιδιά με τις μπουμπουνητές δηλώσεις τα άσπρα δοντάκια και τις φωτεινές γραβάτες...
Το ζητούμενο είναι πλέον η σωτηρία της Ελλάδος...
Οχι η ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ..
Και η διάφορα μας θα ήταν, αν η αντιπολίτευσις αποφάσιζε κάποτε να λειτουργήσει για μια σπανίως εξαιρετική φορά, Αυτή την Φορά, λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών μόνον ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΕΘΝΙΚΑ. Όχι λαϊκίστικα και μικροπολιτικά.
Διότι είναι γεγονός ότι η πτώχευσις της Ελλάδος και η χρεοκοπία με δραματικές καταστροφικές συνέπειες σε όλα τα νοικοκυριά είναι προ των πυλών.
Το ΚΚΕ τρίβει τα χέρια του, προτρέπει καθημερινώς στην ανατροπή του καθεστώτος χωρίς καμιά συστολή - απροκάλυπτα είναι το σωστό - και αιχμαλωτίζει μαζί του μετανάστες και στρατευμένους παραπλανημένους ή φανατικούς σταλινικούς που αφελώς ή ενσυνειδήτως ονειρεύονται την δικτατορία της εργατικής τάξης και ζουν στην φαντασία τους ττς παραμονές της "οχτωβριανής επανάστασης" μιά ολόκληρη χαμένη ζωή...
Ομως μόλις προχθές ,το πολύ έγκυρο Γερμανικό Περιοδικό "Ντερ Σπίγκελ" κατέγραφε τα ακόλουθα για τις προοπτικές την Ελληνικής οικονομίας...
"...Η Ελλάδα έχει ήδη σωρεύσει ένα βουνό από χρέη, που είναι αμφίβολο αν όχι αδύνατο ότι θα αποπληρώσει...Το κράτος έχει δανειστεί πάνω από το 110% του ΑΕΠ... Αν οι επενδυτές χάσουν την εμπιστοσύνη στα κρατικά ομολόγα, η Ελλάδα μπορεί να πτωχεύσει ακόμη και μέσα στο χρόνο... Αν τα ομολόγα που θα εκδώσει η Ελλάδα δεν βρουν αγοραστές, η χώρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να δήλωση πτώχευσι, όπως έκαναν παλιότερα το Μεξικό, ο ισημερινός, η Ρωσια και η Αργεντινή..."
Ενώπιον αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι όλοι μας και πρωτίστως οι πολιτικοί μας, οφείλουν να αντιληφθούν ότι δεν έχουν περιθώρια κοκορομαχιών και θεατρινίστικων παραστάσεων για ευτελείς ψευτοψηφοθηρικούς λόγους...
Ο λαός, οι Ελληνες πολίτες , πρέπει να ενημερωθούν με τα μελανότερα χρώματα δια κοινών δηλώσεων ολων των πολιτικών μας, ώστε να καταλάβει να συνειδητοποιήσει ότι οι οικονομίες του, η εργασία του, τα εισοδήματα του, οι κόποι μιας ζωής, θα εξανεμισθούν εν μιά νυκτί.
Ενώ το μέλλον, έρεβος ατελευτητο στην μαύρη οπή. Και τότε οι οκνοί ανεγκέφαλοι εκβιαστές που κλείνουν τους δρόμους κι εκείνοι οι ασυνείδητοι εγκληματίες της προόδου του Ελληνικού Λαού, που τους καθοδηγούν και τους δασκαλεύουν μπορεί να κάθονται επ άπειρον και να καφενολογούν.
Σήμερα όμως όλοι οι πολιτικοί οι έχοντες συνείδησι οφείλουν να συμπαραταχθούν για την αντιμετώπισι της κρίσεως.
Δεν υπάρχει πια Χρόνος... το ποτήρι ξεχείλισε...
Βοά ο τόπος... Συνειδητοποιήστε τα χάλια σας. Την ασυναρτησία σας. "Τα ήξεις αφίξεις ού εν τω πολέμω θνήσκεις". Συναισθανθήτε τις ευθύνες σας γιατί είναι σαφές ότι η λαϊκή οργή θα ξεσπάσει κατά δικαίων και αδίκων και η κοινωνική γαλήνη θα διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.
Η ΝΔ πρέπει να αντιληφθεί κε Σαμαρά ότι δεν βοηθά το ΠΑΣΟΚ -ομοίως και ο κος Καρατζαφέρης- αν συνεργασθουν όλοι και βοηθήσουν αυτή την Κυβερνησι...
Βοηθάμε την Χώρα μας... Σώζουμε την Πατρίδα μας απο την χειρότερη υποδούλωσι... Βοηθάμε τους εαυτούς μας... όχι το ΠΑΣΟΚ.!
Κοιτάξτε την γελοία τραγική εξευτελιστική ταπεινωτική εικόνα που επαξίως κερδίσατε ΟΛΟΙ σας με την συμπεριφορά σας και με την πρόθυμη πάντοτε βοήθεια του ΚΚΕ..
"Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Βουλγαρία, είναι έτοιμη να βοηθήσει στην επίλυση του ζητήματος, αποσύροντας το αίτημα που κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για λήψη αποζημιώσεων, λόγω των οικονομικών ζημιών που υφίσταται εξαιτίας των κλειστών συνόρων. Όμως , όπως τόνισε, η βουλγάρικη κυβέρνηση θα προχωρήσει στα σχετικά βήματα μόνο κατόπιν σχετικής, επίσημης, ενημέρωσης εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ θα επιμείνει στην παροχή εγγυήσεων ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί ο αποκλεισμός των συνόρων."
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=311517&ct=3&dt=25/01/2010
Αυτό θέλετε ? Αυτή η τύχη αξίζει στην Ελλάδα και στα παιδιά μας?

13 comments:

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ, ΟΛΑ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΧΩΡΑ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΔΙΩΞΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΗΚΑΝ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχισε, στη Βουλη η κουβεντα..για τους Βατοπεδινους, να φωναξουμε, πως πρεπει να φερουν ,τα κλεμμενα καιφυλακη,οχι ξανα ασυλιες, παραγραφες κι ανοησιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά θα ήταν οι κύριοι που κάνουν τις αναρτήσεις να μας ανέφεραν το επάγγελμα που ασκούν και τον μηνιαίο τους μισθό.
    Γιατί και εγώ αγαπώ την πατρίδα μου προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για αυτήν, δεν έχω γλύψει ακόμα κανέναν βολευτη η κάποιο κομματόσκυλο, αλλά έχω τρία παιδιά τα όποια φέτος δεν είδαν θάλασσα, πέρσι είδαν για δυο ήμερες, ούτε κάποια κατασκήνωση πληρωμένη από το ταμείο μου (ΟΓΑ) ούτε κάποιο δώρο τα Χριστούγεννα από τον εργοδότη μου, και αυτό όχι γιατί ο πατέρας τους είναι μέθυσος χαρτοπαίκτης η τεμπέλης.
    αλλά γιατί έτυχε να είναι αγρότης
    και γιατί κατέρρευσαν οι αγορές δημητριακών, γιατί ανέβηκαν στο διπλάσιο οι τιμές των λιπασμάτων , γιατί διπλασιαστήκαν οι τιμές των ιδιωτικών γιατρών ,γιατί δεν πιστεύω ότι εσείς οι υπόλοιποι όταν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας στα παιδιά σας πηγαίνετε στον αγροτικό γιατρό η στον Εκπαιδευόμενο του κρατικού νοσοκομείου της επαρχίας. Γιατί και τα δικά μου παιδιά πρέπει να μάθουν αγγλικά και να πάνε στο σχολειό , και να ντύνονται όπως οι συμμαθητές τους
    Όταν γύρω μας χορεύουν τα εκατομμύρια από μίζες ,υπερβολικά μεγάλοι μισθοί ,από κηφήνες δημοσίους υπάλληλους, και υπάλληλους ΔΕΚΟ .Όταν αυτοί οι κύριοι παίρνουν εφάπαξ κάποιων δεκάδων χιλιάδων ευρώ ,όταν τις ώρες που δουλεύω εγώ την ημέρα αυτοί τις δουλεύουν την εβδομάδα ,
    Όταν εγώ από οκτώ χρονών με σήκωνε στις τέσσερεις η ώρα το πρωί η μανά μου για να πάμε στο μάζεμα του καπνού ,και το απόγευμα να ξεχορταριάσουμε τις πατάτες .
    Και όταν τελειώναμε το φθινόπωρο η ανταμοιβή για εμένα και τα αδέλφια μου ήταν από τρία σουβλάκια .
    Γιατί τόσα μπορούσε να κάνη για εμάς ο φουκαράς ο πατέρας μου.
    Ε λοιπόν και εγώ θα βγω με το τρακτέρ στους δρόμους και θα διεκδικήσω όπως όλοι μια καλύτερη ζωή .
    Τάσος Μουρατίδης
    Αγρότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει πάει κανένας φυλακή?
    Το ΠΑΣΟΚ βγήκε με διαφορά 10 μονάδων?
    Ακούστηκαν εκφράσεις όπως λεφτά υπάρχουν?
    Ακούστηκαν εκφράσεις όπως υπάρχει σχέδιο?
    Κοίτα φίλε Ιάσωνα, πριν γίνει οτιδήποτε, πρέπει καταρχήν να ομολογηθούν ορισμένες καταστάσεις .
    Υπάρχει πτώχευση? Φυσικά και υπάρχει, επίσημη δήλωση έχουμε δει πουθενά, ναι έχουμε από έναν και είναι στο περιθώριο.
    Άρα από κανέναν?
    Τι περιμένεις να γίνει με το κείμενο που έγραψες να συγκινηθεί ο Σαμαράς?
    Προτείνεις κάτι με ουσία? Η δεν διαφέρεις από εμένα?
    Πρακτικά λοιπόν όλος ο κόσμος θα φάει τα παπούτσια του, στο χώρο του internet γνωρίζουμε ποιος τα λέει έξω από τα δόντια και τον τύπο, όχι μόνο δεν τον αναγνωρίζουμε αλλά ερχόμαστε απέναντι του κιόλας.
    Άραγε εσύ γνωρίζεις πόσο άσχημα την έχουμε?
    Διότι φίλε Ιάσωνα δεν το βλέπω…/


    Ω….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πονηρούλικη μητσοτακική προπαγάνδα, σαν του Ιάσονα, ψάχνει να βρεί τρόπο, μέσα από γενικεύσεις και αφορισμούς, να φθείρει τον Αντώνη Σαμαρά.
    Απέξω απέξω, αλλά πάντα εκεί.
    ΟΚ, είναι δικαίωμά σας.
    Σήμερα όμως θα συνειδητοποιήσετε ότι ό,τι σπέρνεις θερίζεις.
    Ας κουνηθεί καμιά ***τανίτσα και θα δεί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
    Καλημέρα σας κύριε Κιλτίδη, τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοι σχολιαστες

    1.Σημασια εχει τι γραφει ή τι υποστηριζει καποιος.Αν ειναι σωστο ή λαθος..και πια τα επιχειρηματα προς απορριψι διορθωσι ή συμφωνια..
    26 Ιανουαρίου 2010 12:58 π.μ.


    2.
    Ολοι μας εχουμε να διηγηθουμε πονεμενες πραγματικες ιστοριες που υπηρξαμε πρωταγωνιστες εφ οσον δεν ειμεθα γαλαζοαιματοι.
    Αυτο δεν αλλαζει το εκνομο το καταστροφικο το εγκληματικο του αποκλεισμου των δρομων απο τα τρακτερ, κι αν ακομη ειχαν οι αγροτες δικιο..Κε Μουρατιδη Η βια και ο εκβιασμος δεν ειναι μεθοδος ειναι εγκλημα .
    Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σας για το παμφαγο καρκινικο κρατος και για την αναγκη να συρρικνωθει προτου η μαυρη του τρυπα μας ρουφηξη ολους..

    3. 26 Ιανουαρίου 2010 1:28 π.μ.
    Διαβασα πολλες φορες το σχολιο σου αλλα δεν καταλαβα την κριτικη σου.

    Απο την μια γραφεις οτι η πτωχευσι δεν εχει κηρυχθει αρα δεν υπαρχει.. Στον επιλογο γραφεις οτι "δεν γνωριζεις ( αναφερομενος στον Ιασωνα) ποσο ασχημα την εχουμε" ενω ακριβως το κειμενο που σχολιαζεις αναφερεται στην πτωχευσι που απορριπτεις..

    Ενω στην μεση του σχολιου σου διερωτασαι τι προτεινει το αρθρο..
    Τα επαναφερω εδω προς διευκολυνσι σου ..

    "Ενώπιον αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι όλοι μας και πρωτίστως οι πολιτικοί μας, οφείλουν να αντιληφθούν ότι δεν έχουν περιθώρια κοκορομαχιών και θεατρινίστικων παραστάσεων για ευτελείς ψευτοψηφοθηρικούς λόγους

    Σήμερα όμως όλοι οι πολιτικοί οι έχοντες συνείδησι οφείλουν να συμπαραταχθούν για την αντιμετώπισι της κρίσεως.
    Δεν υπάρχει πια Χρόνος... το ποτήρι ξεχείλισε...
    Βοά ο τόπος... Συνειδητοποιήστε τα χάλια σας. Την ασυναρτησία σας. "Τα ήξεις αφίξεις ού εν τω πολέμω θνήσκεις". Συναισθανθήτε τις ευθύνες σας γιατί είναι σαφές ότι η λαϊκή οργή θα ξεσπάσει κατά δικαίων και αδίκων και η κοινωνική γαλήνη θα διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.
    Η ΝΔ πρέπει να αντιληφθεί κε Σαμαρά ότι δεν βοηθά το ΠΑΣΟΚ -ομοίως και ο κος Καρατζαφέρης- αν συνεργασθουν όλοι και βοηθήσουν αυτή την Κυβερνησι...
    Βοηθάμε την Χώρα μας... Σώζουμε την Πατρίδα μας απο την χειρότερη υποδούλωσι... Βοηθάμε τους εαυτούς μας... όχι το ΠΑΣΟΚ.!"

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 26 Ιανουαρίου 2010 7:56 π.μ.

    Θα το επαναλαβουμε για τους πραττειν --λεγειν-γραφειν αλογα..
    Το κειμενο ειναι αφ εαυτου επεξηγηματικο και ζητα την συνεργασια ολων των πολιτικων με την κυβερνησι ( ανεξαρτητως διαφορων) προκειμενου η χωρα αποφυγει την πτωχευσι.Καταφερεται κατ του Κου Σαμαρα οταν ο κος Σαμαρας λαικιζει και αρνειται τον διαλογο οπως το ΚΚε ή το ΠΑΣΟΚ οταν ηταν αντιπολιτευσι.
    Αυτη την γελεοιοτητα επισημαινει το αρθρο.

    Βεαβαιως να επαναλαβω οτι στην Βαλακνοταλιμπανια εχουν δημιουργηθει ψυχωτικες εμμονες που απαιτουν βοηθεια ψυχιατρου που δεν την εχω.Ὀτι δηλαδη οι αμερικανοι φταινε π.χ και για την ηττα του Ναπολεοντος στο Βατερλω ή την εξολοθρευσι των δεινοσσαυρων.

    Ομοιως οτι:Αν κατι γραφει, που δεν συμφωνουμε, αυτο προερχεται εΚ του πονηρου και ειναι του Κου Μητσοτακη που φταΙει ωσαυτως για την υποτιμησι της δραχμης για την δολοφονια του Ρηγα Φερραιου ή τον θανατο του Παπαφλεσσα, για τον συμμοριτοπολεμο για την ακριβεια στην αγορα , για τον μαιντανο και τελος γαιτι εξελεγη ο Γιωργακης πρωθυπουργος και ο Σαμαρας αρχηγος αντιπολιτευσεως.. .

    Ιασων

    Ποσο θα βοηθουσε αν καταλαβαιναμε οτι αυτη την καταστασι που βιωνουμε ειναι ως εαν ευρισκομεθα σε μια αιθουσα που φλεγονται τα παντα.. Υπαρχει μια εξοδος κινδυνου και ειτε συμφωνουμε με τον διπλανο μας τον μπροστινο μας τον παρα πισω μας εχουμε μια λυσι..Να ανοιξουμε δρομο για την μοναδικη εξοδο..
    Αυτο προσπαθει να μεταφερει το κειμενο που γραψαμε κε "Πραττειν αλογα". Οχι να κατηγορηση τον Κο Σαμαρα.. Αλλα να τον προκαλεση να προβληματισθη και να σοβαρευθει οπως οι περιστασεις απαιτουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιάσονα,
    μάλλον νομίζεις ότι απευθείνεσαι σε παιδάκια του δημοτικού που τους μαθαίνεις πατριδογνωσία, τί είναι η πατρίδα μας μην είναι οι κάμποι!
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
    Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ξαναγίνει κόμμα Τατούληδων, Γιαννόπουλων, Μαντούβαλων και Μανώληδων.
    Ένας πρόεδρος, μία ιδεολογία, μία στρατηγική, έτσι κάνουν τα σοβαρά κόμματα.
    Εκ των έσω παιγνιδάκια, τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακαρι να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο. Πτωχευση σημαινει να μην μπορει ενα κρατος να πληρωσει τα δανεια στους δανειστες του.

    Το επομενο σταδιο ειναι η τραπεζικη κριση. Δεν ξερω επισης πως θα αντιδρασουν οι γειτονες μας, διοτι δεν θα μπορουμε να απογειωσουμε ουτε ενα F-16.................Το χειροτερο ομως ειναι πως η αριστερα τριβει τα χερια της, για να αναλαβει την εξουσια. Αυτοι ειναι ικανοι μεχρι και τον Παρθενωνα να καψουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τα πραττειν - αλογα
    26 Ιανουαρίου 2010 9:47 π.μ.



    Απευθυνομαι σε οποιον επιθυμει να μοιρασθη τις σκεψεις μου ανεξαρτητως ηλικιας( δηλαδη και στους ενηλικες και στα παιδακια) , στο φιλοξενο διαδικτυακο ημερολογιο του Κου Γιαννιωτη.Δεν ειναι υποχρεωτικο τα Πραττειν αλογα ουτε να συμφωνησουν ουτε να τις μοιρασθουν εαν δεν θελουν.

    Τα σχολια και οι εκφρασεις μας αντικατοπτριζουν την γενικοτερη σταθμη της παιδειας και της λογικης μας και ειναι σεβαστα.

    Για την ΝΔ το παρελθον και το παρον της ειναι αυτο που ειναι και ειναι γνωστο.Δεν το θιξαμε ουτε το κριναμε στο κειμενο που σχολιασες.
    Επισημαναμε το δεον γενεσθαι κατα γενικην ομολογια ΣΗΜΕΡΑ αυτες τις Εξαιρετικες ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

    Διοτι δεν ταυτιζουμε ουτε την Εννοια της Πατριδος ουτε την εννοια του Κρατους και του Εθνους με ενα κομμα ή μια παραταξι ως εαν ειμεθα οπαδοι ποδοσφαιρικων ομαδων. Εν τω προκειμενω αν θελετε να το σκεφθειτε ετσι "παιζει" η Εθνικη τον αγωνα-τους κοπους της ζωης μας ..
    Και ειναι σαφες. Ολοι οι Ελληνες εχουν θεσι εκτος βεβαιως των αρνησιοπατριδων εραστων του σταλινισμου και των παραφυαδων τους που μονοι τους αυτο αποκλειονται διοτι αρνουνται την Ελλαδα, το συνταγμα την Δημοκρατια.

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιάσονα,
    Ό,τι και να λές, όσα και να λές, ο κόσμος καταλαβαίνει πότε μία κριτική είναι κακοπροαίρετη ή όχι, ειδικά όταν γίνεται κατ' εξακολούθηση.
    Δεν θα κουραστώ να στο λέω ότι όποιος υποτιμά τη νοημοσύνη των άλλων πετυχαίνει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραττειν αλογα
    26 Ιανουαρίου 2010 6:36 μ.μ.


    Δαβαζω το σχολιο σου :


    "Μιάσονα,
    Ό,τι και να λές, όσα και να λές, ο κόσμος .."

    Και επαναλαμβανω:

    Τα σχολια και οι εκφρασεις μας αντικατοπτριζουν την γενικοτερη σταθμη της παιδειας και της λογικης μας και ειναι σεβαστα.

    Η κριτικη ειναι ακολουθη των πραξεων.Συνεχη και διαρκη τα σφαλματα , συνεχης και διαρκης η κριτικη..

    Και βεβαιως οσοι διαβαζουν και νουν και κρισιν εχουν και συμπερασματα βγαζουν..

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς μιάσονα από πράττειν άλογα:
    Χαίρομαι που τουλάχιστον συμφωνούμε σε ένα πράγμα:
    "Και βεβαιως οσοι διαβαζουν και νουν και κρισιν εχουν και συμπερασματα βγαζουν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή