Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΣ Γιάννενα: Στον Πιλάβιο για τη διαιτησία.!

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα Γ. Χριστοβασίλης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Νικ. Γκόντας, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και αντιδήμαρχος Βασ. Μάντζιος και το μέλος της διοίκησης της ομάδας και Δήμαρχος Τύμφης Γ. Σουκουβέλος.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο "Αγιαξ της Ηπείρου" από τη διαιτησία αλλά και τον προβληματισμό τους για τις προεκτάσεις που μπορεί να έχει αυτή η κατάσταση.
"Δεν ζητήσαμε ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά την ισότιμη αντιμετώπιση του ΠΑΣ Γιάννενα με τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα", δήλωσε ο κ. Γκόντας και πρόσθεσε: "Το αίσθημα αδικίας στηρίζεται σε γεγονότα και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, η ομάδα μας αδικείται κατάφορα".
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα ανακοίνωσε ότι μετά τα νέα δεδομένα που υπήρξαν με την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, σε κανένα γήπεδο δεν θα υπάρχει θύρα για φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας και ως εκ τούτου η θύρα 20 του ΟΑΚΑ δεν θα είναι για τους Γιαννιώτες στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.
Οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα μπορούν να καθίσουν σε όποια θύρα θέλουν χωρίς διακριτικά.
Επίσης μετά την πρόκριση στους "8" του κυπέλλου Ελλάδος ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ζήτησε να υπάρξει συστράτευση γύρω από την ομάδα ώστε να πετύχει το βασικό στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία.
inews

1 comments:

  1. εγω ως προ πονητης θα απεσηρα την ομοδα απο το πρωταθλημα για να δω που θα πηγ;αινε το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή