Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Οι αγρότες στο… Da Capo. (βίντεο)

Έκπληκτοι έμειναν οι θαμώνες στο Da Capo και στα άλλα in στέκια του Κολωνακίου όταν είδαν να κατακλύζεται η γνωστή πλατεία από… αγρότες. Γύρω στους 200 συγκεκριμένα, οι οποίοι ήρθαν από διαφορετικά σημεία της χώρας και απάντησαν με συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας στην πρόσκληση της κυβέρνησης για διάλογο στο Ζάππειο. Οι ίδιοι είχαν αρχικά σκοπό να φτάσουν μέχρι τη Βουλή, αλλά τελικά πέρασαν… απέναντι και κατευθύνθηκαν στην πλατεία Κολωνακίου.

Όχι για να πιουν καφέ στο Da Capo φυσικά, αλλά για να διαμαρτυρηθούν όπως είπαν για τις κατηγορίες του πρωθυπουργού στη Βουλή, την Παρασκευή που πέρασε και την κριτική που άσκησε περί «αγροτών του Κολωνακίου». Μιας και ήταν στην Αθήνα λοιπόν, αποφάσισαν να γίνουν κι αυτοί για ένα τέταρτο περίπου (τόσο παρέμειναν στην πλατεία) αγρότες -όντως- του Κολωνακίου, αφήνοντας άναυδους μοντέλα, δικηγόρους, δημοσιογράφους, χρηματιστές και άλλες «δημοκρατικές δυνάμεις» που έπιναν τον καφέ τους!

Πάντως κάποιοι πήραν τον καφέ τους, σε πλαστικό φυσικά και αποχώρησαν άλλοι για το Ζάππειο και άλλοι για το κέντρο της Αθήνας . Να δούμε και μπλόκο από τρακτέρ στην πλατεία και τι στον κόσμο…




3 comments:

  1. Αναυδος ο καλος κοσμος, του Κολωνακιου, εμεινε ε ????τι μου λες???ειδαν οι μοντελες, δημοσιογραφοι....ολοι οι τυχαρπαστοι τελος παντων ,εργαζομενουςκαι οπως να πεις ενα σοκ το επαθαν.
    Ουστ.
    Μονο που κι εσεις λεβεβτιες μου, σπιτι, λεφτα οπως ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ, τωρα ολοι πληρωνουμε τα "σπασμενα" ,μα οχι καθε χρονο την ιδια βιολα, κλεινετε τη χωρα, μαζευτητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κοσμος του Κολωχανιου??τι επαθε??ειδε αγροτες η καθε δηθεν και ξυπνησε το ερωτικο της ενστικτο??αει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή