Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Απεργούν την Δευτέρα (1η Μαρτίου) τα λαθρο...φέρματα.!

Απεργία οργανώνουν τη Δευτέρα οι λαθρο-μετανάστες σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.
Σκοπός της κίνησης με την επωνυμία "1η Μαρτίου - 24 ώρες χωρίς εμάς" είναι η αποχή των μεταναστών από κάθε οικονομική συναλλαγή, δηλαδή να μην ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ, στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.
Στη Γαλλία και τη Γερμανία οι μετανάστες καλούνται να απέχουν από τις εργασίες τους.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τη Γαλλία μέσω του Facebook και επεκτάθηκε γρήγορα με πρωτοβουλία των πολιτών.
Σύμφωνα με το Νίκο Άγκο, δημοσιογράφος και μέλος της οργανωτικής επιτροπής στην Ελλάδα, οι άξονες της κίνησης είναι τρεις: η αποχή μεταναστών, αλλά και Ελλήνων, από οικονομικές δραστηριότητες, η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα ανακοινωθούν προσεχώς και θα γίνουν ταυτόχρονα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κοζάνη, καθώς και δημόσια συζήτηση σε εκδήλωση στον "Ιανό", με τη συμμετοχή του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, του διευθυντή της εφημερίδας "Αυγή" Νίκου Φίλη, του γενικού γραμματέα μεταναστευτικής πολιτικής Ανδρέα Τάκη, του καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλου, του νομικού Βασίλη Χρονόπουλου, της δασκάλας Στέλλας Πρωτονοταρίου κ.ά.!
skai

15 comments:

  1. Σε μια χωρα που η παρακρουση ειναι ο κανονας τι να πεις και τι να γραψεις...Οι εμμισθοι πρακτορες των αμερικανων που μας κυβερνουν μετα την εμετοπολιτευση (μεταπολιτευση την ονομασαν τα γκεμπελακια), γεμισαν, και συνεχιζουν αμειωτα, προσχεδιασμενα, την χωρα με λαθρομεταναστες, μετατρεποντας την σε ενα απεραντο θερμοκηπιο συμμοριων..την κατακλεψαν, την πτωχευσαν, την εκαναν ανυποληπτη, την εκαναν ανοχυρωτη την..την..την.. και εξακολουθουν να ειναι στα πραγματα!! Οι ιδιοι ανθρωποι! και εμεις οι καραγιοζηδες κανουμε την δειλια μας φιλοτιμο και δικαιολογουμε τα ασδικαιολογητα...Φωτια στους γαμημενους!! φωτια στους λαθρομεταναστες!! να τρεμουνε στην ιδεα οτι μπορει να βρεθουν μεσα στη χωρα αυτη!! Παρτε τα πραγματα στα χερια σας ΤΩΡΑ! Αυριο θα σας κυνηγανε αυτοι!!! Σηκωστε το αναστημα αγραμματοι καραγκιοζηδες ραγιαδες (χωρις δικη σας ευθυνη)...Αξιοπρεπεια και ελευθερια ή θανατος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σχολιαστη νουμερο δυο

    λες φωτια στους λαθρομεταναστες κτλ. ωραια ενταξει. πιο πριν ομως λες
    "Οι εμμισθοι πρακτορες των αμερικανων που μας κυβερνουν μετα την εμετοπολιτευση (μεταπολιτευση την ονομασαν τα γκεμπελακια), γεμισαν, και συνεχιζουν αμειωτα, προσχεδιασμενα, την χωρα με λαθρομεταναστες, μετατρεποντας την σε ενα απεραντο θερμοκηπιο συμμοριων..την κατακλεψαν, την πτωχευσαν, την εκαναν ανυποληπτη, την εκαναν ανοχυρωτη την..την..την.. και εξακολουθουν να ειναι στα πραγματα!! Οι ιδιοι ανθρωποι!"

    με αυτους δηλαδη τι; αυτους δεν τους αγγιζεις; αυτοι σου φταινε λιγοτερο απο τους μεταναστες; πως γινετε να ξεκινας ετσι και να καταληγεις φωτια στους μεταναστες μονο; εχεις τα κοτσια ρε ραγια ή κανεις τη δειλια σου φιλοτιμο; θα τα βαλεις με τους εργοδοτες που συντηρουν τους λαθρομεταναστες για να μη δωσουν στον ελληνα αυτα που πρεπει; εισαι ικανος μονο για τους ευκολα προς το παρων αφγανοπακιστανοαλβανους;
    για λεγε ρε μαγκα ελληνα πατριωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά μην ξεχνάτε όλοι αυτοί είναι προοδευτικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ,ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.
    ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ;
    2:55 κατανοητος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε να δουμε τι αλλο θα κανουνε για να μας μειωσουν και να μας ταπεινωσουν. Στις χωρες τους η λεξη δημοκρατια και ισοτητα ειναι απαγορευμενες. Με ποιο θρασος λοιπον θελουν ιση μεταχειρηση?? Θα μπορουσα εγω να αγορασω ενα μπουκαλι κρασι στην Σ.Αραβια η στην Σομαλια?? Θα μου κοβανε το χερι εαν τολμουσα κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΙ ΓΙΑ 24 ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΚΑ .ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. info.aepi.gr:αυτο ειναι το e-mail οπου μπορειτε να ενημερωσετε την εταιρια πνευματικων δικαιωματων για την δραση παρανομων λαθρομεταναστων πωλητων cd & dvd που δραστηριοποιουντε στην περιοχη σας.
    Εγω το εκανα και μια σπειρα Πακιστανων που πουλουσαν πειρατικα cd,dvd στην περιοχη μου εξαθρωθεικε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 533.000 αλλοδαποί θα ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογες.

    Αυτη η νοθεια δεν εχει προηγουμενο!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ!

    Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή ο Niko Ago πιστεύει ότι οι συμπατριώτες του μετανάστες σήμερα δεν θα εργαστούν; Ωραίο ανέκδοτο!
    Πάντως, οι Μπαγκλαντεσιανοί της μαφίας των φαναριών στη θέση τους και σήμερα. Φαντάζομαι και η λινάτσα με τα λαθραία στους δρόμους της Αθήνας το ίδιο.

    Δεν ξέρω αν αρέσει τόσο πολύ στους Αλβανούς που ο καλοβολεμένος συμπατριώτης τους "δημοσιογράφος" τους τσουβαλιάζει μαζί με τους Πακιστανούς, τους Μπαγκλαντεσιανούς και τους Αφγανούς. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ούτε που θέλουν να ακούσουν κάτι τέτοιο οι Αλβανοί (και με το δίκιο τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλετε να μάθετε για το εφάπαξ και τη σύνταξη του Συριζαίου Νίκου Παπαχρήστου (του γνωστού "εκφωνητή" για τρεις μέρες στο Πολυτεχνείο το '73);
    http://manolisvardis.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή